加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔好say la...比人話我呀...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
有條友病左呀..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
睇黎 你同佢好仇口

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-7-1 07:39 PM 發表
睇黎 你同佢好仇口

我同 who 呀??? 某某人 呀???ok啦...我同佢...不過 today 真係好想打死佢.... 最特別係佢個 nose 下次見佢都係唔好望佢個 big nose 呀...我怕你會嘔呀..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子

QUOTE:
原帖由 berserker 於 2007-7-1 08:01 PM 發表

我同 who 呀??? 某某人 呀???ok啦...我同佢...不過 today 真係好想打死佢.... 最特別係佢個 nose 下次見佢都係唔好望佢個 big nose 呀...我怕你會嘔呀..

睇黎你同佢好有"道"火線既問題波`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ah-jade` 於 2007-7-2 06:18 PM 發表

睇黎你同佢好有"道"火線既問題波`

可以咁講....黃埔軍對佢4日3夜呀....佢好q煩呀...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

.......我好想佢去死呀......唔要見佢呀...但都要見佢好唔鋸呀....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

佢又冇on i-see 喇...好悶呀....搵人串下我啦...佢唔串我好悶呀.....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我要改 post 喇...佢 on左喇....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 isok 的帖子
屌!!點解你咁鍾意講d野開口埋口都有關星軍既野= =我相信..
呢度冇人都知道星軍d野囉..唔該你可唔可以唔好咁on9呀..
我忍夠喇..仆你個街..你知唔知你自己幾難頂呀..you off ok?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哦...yessir...知道喇...唔講咪唔講囉...次次po親都有人串...我好唔鋸呀...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...