加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔好say la...比人話我呀...
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
唔好say la...比人話我呀...

胡考兒話胡家曜好咩咩喎

do you think so 我覺得佢好樣 , 同so on 立一樣 , 不過佢 (胡家曜 )
好人好多...哈哈

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kt-kyle.wu 的帖子
小姐再post同樣的post返到 星光 難受的只是你

2a17 明天我就去 office 囉張 人名單 看看

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-6-26 03:59 AM 發表
小姐再post同樣的post返到 星光 難受的只是你

2a17 明天我就去 office 囉張 人名單 看看

9呀...有冇搞錯呀...有人公報私仇呀 唔應該呀... :p 公報私仇?
唔好咁諗 tim AR 我好驚我會打人打倒你咁就唔好 la ...
你都有 say 過人有人權 la 你唔可以阻我嫁...哼... 你好
鍾意串我咩??? 日日都串我 唔應該 la...我會難受咩???唔知喎
睇下點...不過我想見倒你...如果唔係又鬧交...唉...算啦...唔
想鬧交...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

呀...我難受先算 la ...我鍾意 post 呀...係咪唔比呀...唔比投訴
我丫... 我唔想 see you 唔好在我面前出現呀...~
最後一句 Good Luck 吧啦...小心一點點呀...唔知死在你都唔知
咩事 ar ... 我正在咒你... :p~~

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我想問你有冇英文名嫁??? 我叫 berserker ...係呢???
assassian or archer 好似岩你 d 喎 唔知呀...是旦 la

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kt-kyle.wu 的帖子
1: 無同你嘈過 罵你就經常
2: 發這些post及留言 看得出你有點兒 神智不清
3: 成熟點

最後三句

你可以唔刪post

但你會負出你該出的代價

不值得我 勞氣 專心og

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
哈哈哈哈星軍外戰

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-6-27 05:24 AM 發表
最後三句

你可以唔刪post
但你會負出你該出的

依家唔係集會唔好經常罵我 !!! 白痴...你就有點兒神智不
清...我好正常如果唔係我唔會咁講啦白痴...我post咩都你
都奈我唔何...咁你要我付出咩代價呀團長...不過我唔係好
鍾意刪post喎 sorry...6月26我真係好想睇下你比羅sir 話個
樣...一定好好笑...哈哈 ( 你唔想聽可以唔理我 say anything ,
但你唔可以阻我講任何野...得唔得...呀仲有唔好再話我...我
好鍾意打人...打倒你就唔好話我...同你講定先...如果唔係我
打你又話我打你做罰我既籍口呀...公報私仇賤賤格格的人)
你咪唔好勞氣囉...冇人叫你勞氣喎...呢樣野好似唔係好關我
事喎...勞氣你咪勞飽佢囉唔關我事唔好賴我呀...關我鬼事咩,
好似呢d係你既問題...唔關人事

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-6-27 05:24 AM 發表
最後三句
你可以唔刪post
但你會負出你該出的代價

無同我冇嘈過...你講牙...日日見面都鬧交la...我日日都冇罪你
日日都啤我...白痴嫁你設到學校見倒我好似個黑面神咁呀...知
唔知嫁你好恐怖嫁...好似個木乃伊咁呀...用鏡照下你個樣睇下
恐唔恐怖丫...見倒都想嘔呀...

open day 果日d野都未同你計呀...
sorry 喎我好記仇嫁...唔好以為我唔記得呀... ( in the hall )
你唔好同我講,話你唔記得呀....見倒面先同你計呀...憎死係呀...
可唔可以比我 kill 左你呀???

你有冇英文名嫁???冇就算啦...當我冇講過啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咁我可唔以叫kt-kyle.wu 去死呀????
唉...kt-kyle.wu 病 q 左好悶呀!!!冇人可以比我話呀....悶到嘔呀我
快d根返再鬧過交...咁就好玩喇...哈哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...