加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 星光注意 . 團長 ( 胡家曜 )嫁到 團長警告你唔好話我
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-6-27 05:21 AM 發表
一字記之曰:煩=.=

向權貴對打 下場都是好可悲的

唔講啦  我無聽就係我無聽啦 大小姐 岩哂

我好似冇話過我岩哂喎...唔好代我講野好喎...咁係咪唔比我話你呀...冇人叫你on i-see 嫁喎..我都冇打算話你...係你做d野比我話你呀...
權貴???咩黎嫁???你作嫁???有幾可悲呀...話我知丫我好想知你用咩野黎對付我呀...我好期待喔~~

最後say一句我唔係大小姐,我都唔係岩哂,人都有錯...sor 呀...@@  T~T

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 HAUYI 的帖子
系邊個呀??????

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
你係邊個呀 D 英文好勁啵 =-=(唔識睇)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 《呀軒﹏ 於 2007-7-5 05:18 PM 發表
你係邊個呀 D 英文好勁啵 =-=(唔識睇)

喂...你講 who 呀????

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 HAUYI 於 2007-7-5 03:50 PM 發表
系邊個呀??????

你問who呀...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 《呀軒﹏ 的帖子
好簡單 問緊你囉

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我D 英文唔係好勁嫁炸...我好差考得...

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...