加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 星光注意 . 團長 ( 胡家曜 )嫁到 團長警告你唔好話我
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 assassin 的帖子
星光注意 . 團長 ( 胡家曜 )嫁到 團長警告你唔好話我

星光注意 . 團長嫁到
團長 , 羅sir 叫我同你講 ,叫你叫 the other sell 星光 喎,知唔知呀... 團長 ...你入左 i-see 有唔明就
post in here問我 la ... i never mind  
團長 , 警告你唔好話我 我會打你嫁...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
THX~~~~~

本帖最近評分記錄
冷面笑像   2007-6-25 12:47 AM  代幣  -5   惡意灌水
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
你系邊個呀 -0-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

怒WAI怒  
星光嫁咩???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
我係呀∼∼∼THX

本帖最近評分記錄
冷面笑像   2007-6-25 12:47 AM  代幣  -5   惡意灌水
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哦. . . sell 星軍ar don't forget it

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 喬毅b` 的帖子
你其實糸邊個?`
       可吾可以吾好打甘多英文牙,,
                  我睇吾明..= ="

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Kt-kyle.wu 的帖子
真係 5明 叫全部團員 干什麼?

同埋 1係打中文 1係打英文 唔拖唔水 影響市容 呀!

星光既 29號 黃埔事前會 哦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 Kt-kyle.wu 於 2007-6-25 01:22 PM 發表
真係 5明 叫全部團員 干什麼?

同埋 1係打中文 1係打英文 唔拖唔水 影響市容 呀! (好幾影響市容呀賤人)

星光既 29號 黃埔事前會 哦

(有幾影響市容呀賤人胡家曜... :p )
仲有果個 7月1 果個千升旗典禮都要開會呀果日...知唔知喔 !!!~~
Kt-kyle.wu (胡家曜)
叫全部團員 宣傳星軍呀...用下腦諗下死蠢身為星軍團長
都咁蠢唉...叫羅 sir 比番你做副團長我諗應該好好多啦我想...
咪話我呀...我有果句炸...哈哈哈

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 =呀俊= 的帖子
=,=    甘你系邊個呀?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...