加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [討論]хみЯ⑦ヲ娘現時的情況
載入中 ...
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
TO 小牙:

講起MAKI,MAKI都係H!P中可以做男版的一個 XDDDDDD

我們的話題漸漸了關於同人 =3=
讓我想起很多人都喜歡的田龜 XDDDDDDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
bobbycute (車厘龜加旋大迷)
灌水新手
BL大好XD

會員編號 109957
精華 0
積分 43695
帖子 33096
威望 2 點
I-See幣 119528 錢
GAME幣 1488 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 130
註冊 2006-1-27
註冊天數 6737
來自 EarTH
狀態 離線
  只顯示 bobbycute 的帖子

QUOTE:
原帖由 Miya-ki 於 2007-6-11 08:06 PM 發表

吉的話真的很難揀呀..
出道時多可愛!!後來變帥也很捧>V<!!
要說女人味..這張雜誌真的是超~愛>33<

見到吉圖我又想回-V-
跟住就自己整左張=w=

好得意->留長頭髮->唔知邊個叫佢剪短頭髮同染金毛->變man->女人味

當我發癲好了-V-

ps.你有沒有#54那兩張的大圖*V*?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

maturity*                               正宗吉飯一名
多謝 織織 donald devil Kyami 的禮物>W<

thanks all:D

屎忽fdship 4 ever*:)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bobbycute 於 2007-6-12 01:22 AM 發表

見到吉圖我又想回-V-
跟住就自己整左張=w=

好得意->留長頭髮->唔知邊個叫佢剪短頭髮同染金毛->變man->女人味

當我發癲好了-V-

ps.你有沒有#54那兩張的大圖*V*?

其實吉真係變唔少 ,, 呵呵
小女孩 > MAN > 女人
進化大過程 XD       之不過現在不知到那兒去啦 TVT

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線
TO 寶 =)

我記得你架 =3=
之不過就好似唔記得點叫你 XDDD
仲係經常記得你係 bobbycute,好易記 >V<
我現在還在推銷玉木健眼操的 !    要不要看呀 XDDDDDD   看一看舒筋活絡!

乜都回一餐先 X)

愛外型性格都係女仔既,但佢唱歌把聲會突然變 MAN ( ? )

美勇傳吉是沒有份的啦 ..      不過無可否認RIKA好適合美勇 ..  揀佢入去冇錯既
之不過淳君越黎越把美勇打造成性感組合 ..    不斷擠胸我受不住 Orz   ( 可憐的三好呀 )
我不要吉進去耶 XD     要不然吉就要一起扮天使一起擠胸的囉 >~<

仲有小豆子把頭髮 *W*
不過一定係出道後靚架啦,o個陣仲係妹妹仔,依家又化妝又扮靚
但其實講真,我到依家仲覺得小春有D怪 =V=

我不敢想像純要點唱歌囉 ........  我都講得好聽過佢 Orz

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6832
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙盈'' 於 2007-6-12 04:52 PM 發表
TO 寶 =)

我記得你架 =3=
之不過就好似唔記得點叫你 XDDD
仲係經常記得你係 bobbycute,好易記 >V<
我現在還在推銷玉木健眼操的 !    要不要看呀 XDDDDDD   看一看舒筋活絡!

乜都回一餐先 X)

愛 ...

見到美勇傳又回一下先x)
呀..有時見到佢地3個的服飾都係太...........
上一次兔女郎(?)那個同今次天使的那性感得...
唯同三好感覺上也完全不同了
好似最近那張雜誌
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

仲有睇黎純今次冇SOLO句都係因為佢D日文仲未掂所以都唔敢俾SOLO句佢吧
不過琳的SOLO仲多過光井..T^T

好似扯得好遠咁XD

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6901
來自 囧囧星
狀態 離線
  只顯示 Miyaki。 的帖子

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 12/6/2007 09:51 PM 發表

好似最近那張雜誌
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ...

講開美勇又講XD
佢地D衫就真係愈黎愈性感=口-!!
上次的兔女郎..加埋隻舞真係要時間接受..(汗)
而且10TH集結個陣..仲要影埋個D位"Orz
這次的雖然不相百仲..但可能因為是天使..
第1眼睇..成個感覺真係覺得好令>V<

發覺H!P揀D衫愈黎愈近膚色..
先是AI寫真的金色..
後是小豆的橙色..
現在美勇仲要透成咁"Orz
開始無言了..........

其實我地已經盡量拉返去MM嫁喇XD
不過成日不知不覺都愈講愈遠XD

新H!P相冊♥

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7050
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
我唔知點回好. ..xd. ..
就噤打係到. ...... . ....唔知同邊個講好. ..xd. ..
係睇到有d打得幾好又想回下噤樣樣. ..

我唸34th隻歌. ..d歌字係未証實的. ..會唔會呢其實
因為隻歌都未出就有歌字好似怪左d. ..
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
我係第2到睇到d人噤講. ..話. ..
中間果行係主音?上面果行係副音
最下的. ..是副副唱噤話. ..我又唔係噤覺得. ..最少我覺得小春會比sayu唱得多
感覺上. ..有時會係到唸. ...
miki係到. ..佢會企邊到呢. ..會唱邊一句呢. ..
自己唸. ..唸完到最後未又係唔知. ..xd
同埋我係到唸. ..34隻歌. ..會唔會有可能有miki唱呢. ..
因為已經6好左架喇ma. ..係未. ..噤可能會有miki都唔出奇@0@?
真係唔知. .好想快d出左隻歌. ...到時先會知, , ,,
好緊張. ..

頂部
牙帽'' (TANAKA REDHAT)
贊助會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See壇主章
勳章介紹:壇主的象徵    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:熊仔風格章
勳章介紹:熊仔風格設計比賽獎勵    勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上  

會員編號 2989
精華 1
積分 15734
帖子 6076
威望 85 點
I-See幣 476541 錢
GAME幣 165 個
MSN宣傳 546 次
性別  女
配偶 牙豆''
閱讀權限 220
註冊 2005-3-21
註冊天數 7050
狀態 離線
  只顯示 牙帽'' 的帖子
    最前列 中段 最後尾

高橋  8回 2回
久住  7回 1回 2回
田中  4回 3回 3回
道重  3回 4回 3回
亀井  2回 3回 5回
新垣          10回

在一個日壇睇到架. ..其他噤樣睇. ..就知道. ..小春由加入到而加. .
都係力捧的. ..但係. ..其實sayu都係有唔錯的排位. ..
反而eri同小豆就. ..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頂部
小芝=]
吹水學徒

會員編號 140427
精華 0
積分 4158
帖子 1886
威望 1 點
I-See幣 24716 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-3-20
註冊天數 6685
狀態 離線
  只顯示 小芝=] 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙帽 於 2007-6-13 12:27 PM 發表
    最前列 中段 最後尾

高橋  8回 2回
久住  7回 1回 2回
田中  4回 3回 3回
道重  3回 4回 3回
亀井  2回 3回 5回
新垣          10回

在一個 ...

冇啦啦加入先..
小豆好可憐牙..
其實平時睇睇下都感覺到

田中..道重  的位也不錯

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7037
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2007-6-12 09:51 PM 發表

好似最近那張雜誌
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。 ...

冇所謂啦,我覺得ISEE係需要有咁既討論 =V=

上次兔女郎已經係超性感,跟住上次既CON週邊
全部都是雙手把心口擠出來這樣的 Orz
這次天使除了RIKA之外,三好跟YUI也是一樣 =0=
之不過三好真是越來越美 >V<

這本雜誌好恐怖 ....  第一PC (訓係度o個張) 我覺得同冇著冇分別

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...