加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉貼} 完 愛上衰衰表哥*吾得T^T我吾可以中意佢嫁
載入中 ...
小羽☆
初生嬰兒

吻 `K!Ss Me *

會員編號 318804
精華 0
積分 275
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 11123 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-14
註冊天數 6210
狀態 離線
  只顯示 小羽☆ 的帖子
` 彤 有 點 低 B -口- !!

同埋串人係應該冇D太粗既語言 ;

你加得太多{撚}字了- -

應該有的有,,應該冇的,,都有!!!!!!!!!!!!!1

個故仔有點怪-]

但我都留CM俾你=]

SuP ,,........

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
I-See幣 13374 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-5-11
註冊天數 6578
來自 hk
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小羽☆ 於 2007-5-19 17:29 發表
` 彤 有 點 低 B -口- !!

同埋串人係應該冇D太粗既語言 ;

你加得太多{撚}字了- -

應該有的有,,應該冇的,,都有!!!!!!!!!!!!!1

個故仔有點怪-]

但我都留CM俾你=]

SuP  ...

個故仔唔係我作嫁-3-
我係轉嫁=0=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 hk
狀態 離線
第9篇,,-V-*插班生?*\___/"屎屎屎"

我``>333<樂,,返學喇!!XX峰,,返你個P街學!!!!

樂``老,,,婆仔[[面紅]]>OO<返學LA?好YA*!"

峰``未來老婆叫到,,系既系既,,

樂``[[\___/食屎喇你``食屎狗]

峰``[[呵,,我吾食屎既,,同埋我吾系狗]]

樂``[[哼!]]

我``-0-你地系到做咩牙?[[作者``真系傻-00-]]

樂``峰``冇事AR^^,,\______/

我``-0-返學喇咁,,

返到學校**穎就痴住樂,,同文,,不過樂話佢系我條仔,,穎就走左LU*

文``彤,,,,,,你,,

我``?*

文``我[[比MS葉講埋-0-]]

MS``相信大家都知今日有插班生-0-

我``樂``-0-樂[[彤]],,有D咁既事@B@[[講同1樣野*對望]]哈,,

MS``入黎喇,,

我同樂都呆左,,系邊個NA?!!!新人物??定系[[佢]]?!!下集會講,,樂想小彤子做佢女朋友>33333<睇左吾回POST者,,小心見到**HAHA,,相信大家都知系咩NA"

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 hk
狀態 離線
[[第10篇]]>333<我,...想你做我女朋友牙[[上集]]

MS``相信大家都知今日有插班生-0-

我``樂``-0-樂[[彤]],,有D咁既事@B@[[講同1樣野*對望]]哈,,

MS``入黎喇,,

見到峰佢啜住條女入黎,,[[條女個樣MAMA,,身材OK]]..

MS``....................................

全女``哇,,好型仔牙

我``哇**

樂``XP--你條仔WO

我``DIU你牙!!-0-佢只系我未婚夫..

當佢見到我既時候..佢THING開條女隻手..冇啜佢..

樂``E"佢見到你喇WO

我``關我咩事**

峰行埋黎*!

峰``未來老婆仔,,

我``-0-搵你個條女[[指住佢]]]

峰``XXXX`

未講完我就比樂拉左上天台**

我``-0-咩事牙你..樂?

樂``.......我!!!!!!!!!!!!!........想

我``嗯?=____________="

樂``你呢..UM!

我``??-____________________________-*

樂``[[講出黎喇,,黃X樂]]我.......想你做我女朋友牙!!!!

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6290
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
樂,佢好勇敢牙~
十卜牙~

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 hk
狀態 離線
第11篇*傷心**!!對吾住T^T

樂``[[講出黎喇,,黃X樂]]我.......想你做我女朋友牙!!!!

我``-0-下..UM..

樂``HA,,,玩你JA,,

我``[[心痛]]下,,系AR?哈,,我都知GA喇

樂``嗯[[點解..點解我咁講?]]

我``咁,,我落返去先LA,,

到左放學**我同AR文1齊*

文``彤,,做咩AR你,,T^T[[你咁我會好心痛GA!]]

我``冇事AR^^""[[苦笑]]

文``嗯??你到喇![[點解要講大話,,其實我聽到哂你地講野!]]

我``嗯,,MSN見LA*,,掰!

文``嗯,,

入到屋K*樂``峰``都響到,,我勁吾想見到樂``

樂``你返黎LA?

我``555,,入房LA..拜!

我入左房系到喊,,之後有人入左黎**邊個入左黎NA?!!

頂部
露西亞人魚公主
初級會員

會員編號 162850
精華 0
積分 1099
帖子 242
威望 0 點
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6578
來自 hk
狀態 離線
13集*你誤會了*令我恨你!!!!!!!

有人入左黎**!!

?``你地...你地點解訓埋同1張床GA\____________________/

峰``-0-!下!!,,[[岩岩醒]]

我[[都系岩岩醒]]咩事牙,,呵欠"樂

樂``\-/仲好講,,你,,你同訓埋同1張床*

峰``吾..吾系咁GA..[[比我打X左]]

我``系又點AR,,關你咩事牙!你系我邊位AR?

樂``你..你好野!!!!!!![[走左]]

我``[[喊]]

峰``點解,,[[喊]]

峰``點解你吾話返比佢聽?

我``哈,,吾喇[[喊]]佢都吾信我!

峰``吾好喊喇,,我地返學喇,,

我``嗯,,

返到學**

課室``

樂``同大家講,,XX穎依家開始系我條女[[望到我所以勁大聲講!]]

我``[[特登+左句]]呵,,系牙?我都同左峰1齊WOR

樂``哈,,系咩[[好火]]

穎``樂樂牙,,我地吾好理佢姐!!

-0-*妖,,穎真系好姣牙!*下集會講我同左峰1齊!!巳峰同文會點呢?!!

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6610
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
好好睇呀
點解D人咁中意講撚字

頂部
love_shans
嬰兒上路

會員編號 210466
精華 0
積分 467
帖子 66
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-9-11
註冊天數 6455
狀態 離線
  只顯示 love_shans 的帖子
好緊張牙,,,
快d po牙....

頂部
筆知所謂
初級會員

會員編號 323753
精華 0
積分 312
帖子 107
威望 0 點
I-See幣 11204 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-25
註冊天數 6199
狀態 離線
  只顯示 筆知所謂 的帖子
點解冇左第12集既??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...