加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 「原創小說」 ◇.° ﹏拋下我..你捨得嗎 ..]]
載入中 ...
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
I-See幣 10972 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-11
註冊天數 6710
狀態 離線
  只顯示 tingli 的帖子

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-4-28 07:13 PM 發表
好好睇a

快d  po
快d  po

嗯""
多謝你支持""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 richetiktik 於 2007-4-28 10:11 PM 發表
十卜ar..................................

多謝你既十卜""

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 囡囡豬 於 2007-4-29 03:39 PM 發表
好睇ar,,,
快d  po啦,,,
xDDDD

嗯""
thx"
希望唔會悶親你..

頂部
sukiwsk
初級會員
♥Avril Lavigne ..

會員編號 279198
精華 0
積分 739
帖子 184
威望 0 點
I-See幣 12742 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-2-23
註冊天數 6333
來自 大家共同身處的地方_________ ..
狀態 離線
  只顯示 sukiwsk 的帖子
十卜~好好睇牙~POST~

頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線
第8章

婷 : 呀!!sorsor..(即刻出去)
俊 : 哈..傻婆"

俊出到去見到婷係廚房整緊野食""
但係.....

婷 : (手忙腳亂)呀..(整跌野)..呀(再整跌野)

俊見到佢將所有材料都整跌晒..

俊 : 哈哈哈..
婷 : 你..笑咩喎..(諗返起岩岩..面紅)
俊行埋去..
俊 : (係婷後面攬住佢)傻婆..做咩面都紅晒呀?
婷 : 冇..冇呀"..唉..d材料唔用得啦..><
俊 : 唔緊要啦..傻婆
婷 : 但係....><
俊 : 唔緊要...我地仲有依d (伸手入櫃)
俊係櫃到黎左幾包公仔麵出黎...
俊 : 你睇下...嘻(傻笑)
婷 : 傻佬呀...今日你生日點可以咁架..
俊 : never mind~因為我最想食既野係你""(錫婷塊面一淡)
婷 : 我..我食你個死人頭呀""快d煮啦~肚餓啦!!
俊 : 係!!遵明婷子大人既吩咐!!

15分鐘後∼∼

俊 : 搞掂..
婷 : 呼~好口渴呀""
俊 : 雪櫃有野食呀..唔洗客氣架..嘻"
     等我拎d野出去先啦!

婷打開個雪櫃見到好多罐野食..
佢見到寫住利賓納依3個字就拎左果罐野飲""
但係果罐野係利賓納紅酒...
俊入左黎..

俊 : 老婆得啦~

因為婷好口渴..所以都差唔多飲晒

俊 : E~你飲緊咩呀?
婷 : 利賓...納""
俊 : 哦~利賓納~....下!!利賓納!!依隻咪係...
即刻拎黎睇...
俊 : hey!!依隻係紅酒黎架~你都唔識飲酒""睇清楚d野ma"
婷 : 下..係咩?哈哈..又好似係啵..(有d企唔「搵」)
俊即刻抱起婷...
將佢抱上房""

婷房~~~~~

俊將婷放停係床到...幫佢蓋被

婷 : 好熱呀...(踢開張被...)
俊 : 老婆呀..唔好咁啦""乖啦
婷 : 唔要呀..好熱呀...(踢走左張被..除埋頭果件衫)
俊 : 你乖啦..(諗住幫佢著返)
婷 : (攬偽俊條頸)老公..生日快樂"(主動鍚俊個咀)
1分鐘後~
婷諗住放開..
但係俊就唔比..繼續鍚緊...
6分鐘後..
俊 : 老婆..(拎出情侶手鐲)送比你架..(幫婷帶)
婷 : 多謝你呀..我都有野要送比你""

係櫃果到拎左個盒仔出黎

婷 : 登登!!就係戒指啦..嘻嘻""
原來婷一早就買左野比俊..仲刻埋佢地個名添"

俊 : 嘩..你呀""幾時買架?!
婷 : 嘻嘻~唔話你知"
俊 : 我幫你帶呀"
婷 : 好呀..我又黎!!
2個人互相幫大家帶戒指..(好似結婚咁..xD)
婷 : E~ 好襯呀依對手鐲+戒指""
俊 : 傻婆 (用手指篤婷個鼻)

2個人同時互望..慢慢就..
KiSS...
俊隻手開始有D不安份..

突然間..俊佛左...放低婷..衡左出房""

俊 : xx俊...冷靜d"""唔得架""

到左11點45分
婷醒左..落左樓""
見到俊一個人企係樓台到飲酒""

婷行埋去攬住佢"
婷 : hey~小朋友""做咩一個人企係到呀?!
俊 : 你醒左啦""
婷 : 嗯~(睇下個鐘..11點50分)呀!!就快過12點啦..快d切蛋糕啦!!
俊 : 得啦..得啦""(心諗 : 成個細路咁)

婷 : 好啦許個願先啦~
俊 : 5...我希望永遠都可以同老婆一齊..佢唔可以再嬲我同埋唔可以離開我..
講完即刻吹左...
婷 : 喂..點得架..唔比人嬲""
俊 : 嘻嘻~唔準就係唔準!!
婷 : 好~(拎左少少蛋糕)食蛋糕啦你(掉去俊果到)哈哈
俊 : 哎呀∼你敢玩我呀""呵呵..你睇住黎啦!!
婷 : 呀~走啦!!
俊 : 你同我企係到..唔好走呀~

最後婷比隻捉到..
仲要比俊禁住...2個人鼻掂鼻~

婷 : (面紅)我地...不如睇風景囉!
俊 : 嗯..
2個人坐低左
婷「i」係俊果到...
俊就係隻手攬住婷..

佢地就係咁樣過左一晚啦~ 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
依排多野做..
所以遲左好多..sor""

頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sukiwsk 於 2007-5-6 01:24 AM 發表
十卜~好好睇牙~POST~

多謝晒""

頂部
pigchloe96
初生嬰兒

會員編號 321969
精華 0
積分 236
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-5-21
註冊天數 6246
狀態 離線
  只顯示 pigchloe96 的帖子
好好睇牙
十卜

頂部
丫詩`
吹水新手

會員編號 206323
精華 0
積分 4813
帖子 2512
威望 1 點
I-See幣 12266 錢
GAME幣 75 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-8-29
註冊天數 6512
狀態 離線
  只顯示 丫詩` 的帖子
哇卡卡-
好好睇牙-!!
1O卜-
快D POST-

頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線
第9章

其實俊冇乜點訓過...
一直都攬住婷...
一直望住佢"

俊 (心諗) 依D日子...仲可以維持幾耐?
真係唔想離開佢""
攬實婷..
婷醒左

婷 : 早晨~老公你今日就醒左啦"
俊 : 嗯"
婷 : 做咩呀?!好似有D唔開心咁既?
俊 : 冇呀..好啦我地要換衫返學啦~
婷 : 坐多陣先啦~
俊 : 唔得呀..夠晒鐘啦"你再唔唷我就幫你換架啦!
婷 : 得得得~我起身啦..

學校~課室"

明 : E~婷妹你返黎啦"我仲以為你地去度蜜月添~
婷 : 哥呀!邊有呀!
明 : 哈~呀!係"唔記得同你講...呀媽佢地聽晚返黎探我地..
佢地話順便同我地過埋生日先走喎~姐係大後日16號你同我既生日之後!
婷 : 好呀!我都好掛住佢地呀~
俊 : (係明耳邊講)乜婷大後日生日咩?
明 : (細細聲)係呀!乜你唔知咩?
俊 : 5..係"嘻

MISS黎左...

M : 好啦~大家坐返低啦!

沒有誰能把妳 搶離我身旁 妳是我的 專屬天使...(電話響..係俊既)

M : XX俊你知唔知上堂唔比開手機架?
俊 : (無理佢)喂"邊個?
俊爸 : 俊~呀爸呀!
俊 : 呀爸?!你唔係外國咩?有咩事呀?
俊爸 : 係呀..我想話比你知我17號返黎HK啦..
俊 : 下..點解呀?
俊爸 : 冇乜點解..返黎處理D事姐"
俊 : 但係..
俊爸 : 好啦..唔講啦~返黎先傾啦~Bye"
俊 : 喂..爸"....
M : xx俊""你有冇聽到我話唔比用呀?
明 : 算吧啦miss ...教你既書啦~
all: 係lo~
M : 我...好..繼續講書"
婷 : 傻佬..做咩事?
俊 : 冇..冇野呀"
婷 : 真係冇?
俊 : 冇呀"
婷 : 冇就好啦...呀!係啦..
俊 : 嗯?
婷 : 老公..你岩岩傾電話果個樣真係好迷人呀..嘻
俊 : 傻婆..哈
婷 : 謭~笑返咪好囉!!睇下你幾靚仔(met俊塊面)哈哈
俊 : 呀..你呀..成機met我塊面...好~你受死啦!!("吱"婷)
婷 : 唔好呀..哈哈..俊呀..哈..唔準呀!!
俊 : 好呀...想我唔玩你..得..鍚我啦"你鍚我就收手""
婷 : 唔得..咁多人""
俊 : 驚咩喎..
婷 : 唔好啦...
俊 : 係咪唔好呀?!咁我黎架啦..
婷 : 得得得...

婷本身諗住淨係鍚俊塊面..
但係俊一唷就變左咀對咀""
婷想彈開...但係彈唔到""

依個時候...有個人出聲啦!!

明 : 咳咳"呀俊哥仔...洗唔洗咁狼死呀?!

原來明佢地一直都睇下俊佢地...(明同琳坐係俊+婷後面)

婷 : 都話左唔好架啦~
俊 : 唔怕wo~ hey!明哥..你都得架"
明 : 係啵~老婆~
琳 : hey""你咪搞我呀""
俊+婷 : 哈

晞都有望住婷..
晞 : (心諗 : 只要佢開心我就滿足架啦..但係個心..)
婷覺得晞好似望住佢就望去佢果邊睇下..
婷 : 晞哥?
晞 : 嗯?
婷 : 你冇事呀MA..好似唔係好開心咁啵~
晞 : 冇呀...嘻"
婷 : ^^
M : 喂..同學..!!依家上緊堂架..!!
婷+俊+明+琳 : 咁你咪教書lo~
M : 但你..會擾亂到其他人""
ALL : 冇呀~
婷+俊+明+琳 : 謭~
M : 好呀..咁你地同我企係到..直至打鐘落堂為止"
婷+俊+明+琳 : 好~
佢地企左起身之後成班都跟住企...
當佢地企晒起身之後...
「玲玲玲玲」打鐘LU~
ALL : 哈..GOOD BYE MISS
M : ....
Miss走左lu∼

放學...
俊就送婷..
明送琳..

婷+俊果邊∼
2個人手拖手..好sweet呀..@@

俊 : 老婆..
婷 : 嗯?
俊 : 你聽日放學得唔得閒?
婷 : 做咩?想約我出街街呀?
俊 : 嗯
婷 : 好呀~咁我地約埋哥,呀嫂,呀晞...
俊 : 唔好!
將婷拎過黎...
俊禁住佢「搏頭」..2個人互望..
婷 : 老公,,做咩呀?
俊 : 我淨係要你同我..2個人!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
都作左一段時間la...
唔知大家有咩感覺?!!!
希望都過得去啦...嘻@@""

頂部
tingli
初生嬰兒

會員編號 119243
精華 0
積分 426
帖子 46
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6710
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 pigchloe96 於 2007-5-24 09:26 AM 發表
好好睇牙
十卜

多謝呀""^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...