加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]]點解我俾人強暴後你先懂得珍惜我???[真人真事]
載入中 ...
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
I-See幣 14582 錢
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-2-20
註冊天數 6302
來自 [/!天國~*
狀態 離線
  只顯示 S!U寶 的帖子
[[轉]]]點解我俾人強暴後你先懂得珍惜我???[真人真事]

人物介紹:

晴晴[女主角][用我代替]:幾令女,,好純,,傻下傻下甘,,對OK一條心..比一個好衰好衰嘅人強暴左[好慘嫁]

芸芸:晴晴以爲最好嘅朋友,,,點知都出賣左佢

寧B:姣婆1個,,,成日蝦晴晴

OK:超級令仔,,好扮COOL,,其實中意晴嘅,,但為左面子,,SO毛同晴晴一齊,,後尾知道晴晴俾人搞大左先後悔,,但世界上

毛後悔藥食嫁@@

天:超級濺格,,好鹹,,,就係佢強暴晴晴,,,佢牙哥係真正黑X會嘅大佬,,,SO個個都爆驚佢,,OK朋友,,,但Ok都好馬佢下

白菜:中意晴晴,,,係班上唯一對晴晴真心嘅人,,,不過整日俾人蝦,,,SO照顧五到晴晴

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第1章

芸芸:我問你一個問題呀??

我:咩呀?

芸芸:如果我有1日出賣左你??你會點呀??

我:傻啦!!做咩問埋曬ED也卜???[芸芸係我唯一嘅朋友,,,如果冇埋佢,,甘我嘅人生米連個少少光彩都冇埋?E個問題我真

係連林都五敢林]

芸芸:你答我呀@@我話如果牙??我係被逼嘅,,,甘你會原諒我嗎??

我:會,,,一定會[林五到我E句一定會會發生一件我有生以黎最五想發生嘅事]

芸芸:信我牙@@我地永遠都係最好嘅朋友

我:恩,,[好開心呀@@]

黎到E間學校大概有半年啦!!五知點解班同學硬係五中意我,,五通我真係甘樣衰???但係我話曬都係小學嘅校花呀???點

解佢地要甘討厭我??我又冇發姣,,點解個個見到我好似見到H5N1甘嘅????算啦!!我信天,,,但五信命,,,我一定要讀好書,,

五比你地睇少嫁@@襯E段時間我一定要好比心機甘讀好書架@@[好傻嘅林法呀@@但係比着你,,你都會用E個方法黎

平復自己心情呀@@

芸芸:你林咩呀?

我:冇,,冇也

芸芸:E+點11啦@@就快開校門啦@@[姐係中午1點11,,2點開校門]

我:恩,,我準備好啦!![準備好?講到好似要去死甘..不過番ED學校真係同去死冇咩分別..其實五止比人孤立甘簡單,,仲成

日比人蝦添,,特別寧呀@@我都五知我有咩得罪佢牙@@點解佢要甘對我???

開左校門*

芸芸:行啦!![拖住我]

我:恩..[每日番到E間學校我都會好驚好驚]

"xG:http://www.xanga.com/lipowai0907"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第2章

開左校門*

芸芸:行啦!![拖住我]

我:恩..[每日番到E間學校我都會好驚好驚]

番到課室*

同學A:喂,,,大家注意,,姣婆番黎啦@@

同學B:哇,,閃啦@@

全班走曬,,,得番OK同埋芸芸仲我AND同學C係度

同學C:芸芸,,你做咩仲同只姣婆一齊玩卜..

芸芸:晴晴係我F,,五該你五好講我F壞話

同學C:我都係為你好姐,,你同佢一齊玩只會應衰你咋,,

芸芸:我覺得你應衰我多D囖@@

同學C:XX芸,,你好也,,,枉我仲當你係F[好嬲走左]

個課室靜係得番我地3個...冇錯,,OK就係我中意嘅人,,,但我有勇氣說出:我愛你"3個字嗎?

芸芸:你點呀???

我:冇也,,,[需然眼淚忍得好辛苦,,,但我都好開心芸芸對我甘好]

芸芸:五冼理班人點講嫁@@

我:恩..

E個時候OK往E個方向黎緊...佢係穩我嗎???

頂部
★iamNicole
吹水高手
♥再待你好`也無回報:)

會員編號 12278
精華 0
積分 9649
帖子 5009
威望 2 點
I-See幣 24228 錢
GAME幣 14871 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-6-18
註冊天數 6914
來自 ★ 8大行星之1;p
狀態 離線
第1個十卜你...
雖然係轉ge....
但係繼續呀!
好好睇呀!

頂部
ANNIE儀
吹水學徒

會員編號 36799
精華 0
積分 3415
帖子 1193
威望 0 點
I-See幣 15909 錢
GAME幣 305 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-9-1
註冊天數 6839
狀態 離線
  只顯示 ANNIE儀 的帖子
好似幾好睇播"'繼續作-V-

頂部
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6680
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
繼續po落去喇,,,好好睇牙..

頂部
annietseonon
嬰兒上路

會員編號 279732
精華 0
積分 395
帖子 98
威望 0 點
I-See幣 10481 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-2-24
註冊天數 6298
來自 h.k.
狀態 離線
  只顯示 annietseonon 的帖子
好好睇呀!快d po啦!

頂部
【└鱔魚┘】
初級會員
〝魚毛仔〞

會員編號 290910
精華 1
積分 496
帖子 235
威望 0 點
I-See幣 8365 錢
GAME幣 115 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-18
註冊天數 6276
來自 *::魚缸♥♥
狀態 離線
好好睇呀...
10卜10卜...
快d post啦...

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第3章

佢真係行緊過黎嗎??五好啦!!我1點心理準備都未有牙@@林緊咩呀??就算佢過黎都五一定會彩我啦@@

OK:喂,,出黎一下牙@@[下??真係穩我????]

我:我???

OK:恩..

芸芸:五好去啦@@

我:我好快番咋..[跟左佢出去XD]

芸芸:小心D卜

我:恩..

出到去,,我個心卜卜甘跳,,我五敢想象OK既然會同我講也呀@@

OK:你五好再中意我啦@@

我:下???[冼五冼坦白卜.,努力甘忍緊眼淚]

OK:寧講曬我聼啦!!

我:哦[又係寧搞嘅鬼,,究竟想我點卜,,話左我五會同佢爭嫁啦@@五通我用暗戀都五得???點解佢要甘狠心,,,要我甘難堪呀???

我又毛做錯也,,點解要甘對我卜??]                  

OK:恩..[走左]

頂部
S!U寶
高級會員

會員編號 277901
精華 0
積分 1709
帖子 574
威望 0 點
GAME幣 154 個
MSN宣傳 21 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6302
來自 [/!天國~*
狀態 離線
第4章

恩???恩左1聲就走左???算乜意思卜??不過算啦@@我有咩資格問人咩意思卜,,點解我要1次又1次甘忍佢地卜???我都就曬佢地

啦@@仲想我點卜???媽..我就快頂五住啦!!我好辛苦呀@@寧對我甘就算啦@@連OK都甘對我,,可能一開始我就五應該愛上任

何人,,E半年黎,,我究竟流左幾多眼淚尼???1公升???定10万升尼???我記得我自從黎到E間學校,,除左右半個月係好開心後,,,我

每日都有喊過呀@@我記得之前佢地五係甘對我嫁@@小妹,,痲豆,,,妹B,,芸芸,,我係最好嘅朋友,,而其他就算普通啦@@但係E

+個個都孤立我,,得返芸芸仲係我身邊,,如果連佢都五彩我...我真係五敢再林落去呀@@

芸芸:做咩喊呀???OK蝦你呀???

我:五西,,佢叫我五好中意佢姐...

芸芸:有毛搞錯啊???佢甘過分嫁@@

我:算啦@@我會學識忘記佢嫁啦@@

芸芸:恩,,我地ED毛料嘅人係要受人氣D嫁啦@@

我:恩,,,為左媽媽,,,我一定會堅強D嫁@@

芸芸:恩,,,你要小心D天呀@@

我:下?????

芸芸:仲之你小心D佢就得啦@@

我:哦..[點解好似甘怪甘嘅????]

芸芸:你要記住呀@@就算點都好..我都五係有心害你架@@因爲你永遠都係我最好嘅朋友..[喊左]

我:做咩啦???傻豬,,你會做D咩對五住我卜..仲之點我都會原諒你架@@[纜住佢]

無端端同學C跑左過黎,,[注:同學C=痲豆]

痲豆:你五好再害芸芸啦@@[1把打落我度]

我:我毛呀@@

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...