加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 廳講1D班白XX好似停左學喎,係咪真ga
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
你囉'
吾通我咩?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-3-30 10:29 PM 發表
須便除埋你條褲亞'}
ah-!

我 有 諗 過 依 D*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ^^晴晴^^ 的帖子
kaka~~
XD*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 林[邦] 的帖子
呢d野有咩咁出奇姐????????

我仲記得我f.2果時都停過啦,,,停左成個月都有多,,,有時係屋企,,有時係library (學校)
仲好似同佢一齊停,,,=v='

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

我 系 上 個 星 期 停 嫁 !*

我 停 完 到 白 家 駒 停....*]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-3-31 06:50 PM 發表
有 時 你 未 會 系 訓 導 室 度 坐 囉
有 時 就 系 圖 書 館 到 坐 囉 > 3 < "
再 唔 系 既 就 系 屋 企 掛  -  3  - "

我刀想停亞'
番學冇野做既-!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-3-31 07:00 PM 發表

我刀想停亞'
番學冇野做既-!

上 堂 好 好 玩 w0"

上 堂 又 可 以 踢 波 ,, 傾 計 ,,, 乜 都 做 得*

停 學 就 吾 得 喇*

不 過 我 之 後 上 堂 都 冇 得 玩 ><

因 為 d 訓 導 主 任 要 我 次 次 上 堂 都 要 比 老 師 寫 分*

低 過7 分 就 要 罰 企!*

停 學 更 加 冇 野 做,,,"

又 冇 小 息><"

之 後 又 要 係 圖 書 館 度 做 讀 後 感...

又 要 寫 勁 多 野*

比 我 想 像 中 悶 |\| 倍!!*

除 非 校 外 停 學 ..."

不 過 好 難 喇*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-3-31 07:42 PM 發表

上 堂 好 好 玩 w0"

上 堂 又 可 以 踢 波 ,, 傾 計 ,,, 乜 都 做 得*

停 學 就 吾 得 喇*

不 過 我 之 後 上 堂 都 冇 得 玩 ><

因 為 d 訓 導 主 任 要 我 次 次 上 堂 都 要 比 老  ...

我都想亞'::!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-3-31 08:15 PM 發表

我都想亞'::!

-3333333333333-
奇 怪 滴 人 牙 *

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ↖阿翹↘ 的帖子

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 3/31/07 21:25 發表
寫 讀 後 感 真 系 好 難 呀 > 3 <”
d 老 師 真 系 好 煩 囉
乜 都 話 停 課 停 課
成 日 都 裨 個 英 文 老 師 屈 - 3 -"

你邊個教英文?
我地果班果個英文老鼠重煩...
成日話我地果班嘈...
個死人Miss Lai

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...