加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 1e入1入啦
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
吾系1E得吾得??
我撐李曉婷!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ◆`顛喵_ 的帖子
國 寶 !*

我 憎 你 多 |) 囉*

我 吾 憎 佢 \/\/0

我 只 係 有 d 吾 鋸 佢 姐!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 07:04 PM 發表
我今日冇lala吾知咩事比人憎lor
話吾鋸我
我完全吾知咩事
你牙
你條女今日都吾知咩q事牙
啤住哂
好心你叫佢驗下隻眼la

你 冇 野 牙 ?!*

邊 個 話 吾 鋸 你?!

今 早 我 冇 吾 鋸 你 *

吾 鋸 你 係 依 家 開 始 囉*

高 b 鍾 意 家 寶 都 吾 鍾 意 國 寶 囉*

高 |3 好正常咁笑住講你爆到口水落佢度,,

佢 又 吾 係 惡  意 講 !

笑 住 咁 善 意 講 囉*

佢 善 意 咁 望 住 你 係 想 同 你 好 咋,,

你 又 反 白 眼*

另 埋 一 邊"

你 有 冇 煩 d 牙~

成 日 講 到 乜 都 係 我 地 絢 晒 你 岩 晒 咁 !

你 精 神 有 問 題 C|-|EC|< 下 喇 *

我 地 都 冇 憎 你 囉"

我 只 係  吾 鋸 你*

你 係 咪 思 覺 失 調 牙?!"

成 日 以  為 d 人 憎 你!

完 全 吾 知 乜 事 gE好 似 係 我 地 囉!*

好正常咁問你一句..

都要比你串gE!"

o 咀*

你 玩 晒*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-3-30 08:55 PM 發表

你 冇 野 牙 ?!*

邊 個 話 吾 鋸 你?!

今 早 我 冇 吾 鋸 你 *

吾 鋸 你 係 依 家 開 始 囉*

高 b 鍾 意 家 寶 都 吾 鍾 意 國 寶 囉*

高 |3 好正常咁笑住講你爆到口水落佢度,,

佢 又 吾 係 ...

我咁日冇講野爆到d口水係佢到
我講完野
之後格左冇耐
佢話我d口水整到佢
但係我冇
我之前吾小心d口水整到你地
e經係講野之前令個口冇口水先同你地講野
如果我有爆到係佢到既話
我自己係睇到+
仲有今日你問我上吾上去
我冇用嬲既語氣同你講野
我只係講我吾想上去
你就話我嬲左你,小氣
我一直都冇嬲到你
如果你覺得我嬲左你
可能我語氣大聲
如果係咁我同你講sor
但係我估到你會係msn狂話我lor
我完全冇嬲過你
e+我想同城班玩
而經同朱宛好番
想大家一齊玩
但e+你地吾鋸我又好似憎我咁
咁我咪吾理住你地
我你地冇咩點吾鋸我吾憎我先同番你地講野
難度否得
我之前e經同左人地講我講野可能hurt到佢
但係算la
e+係我錯哂
我同你地講番sorry
咁得未

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 09:19 PM 發表

我咁日冇講野爆到d口水係佢到
我講完野
之後格左冇耐
佢話我d口水整到佢
但係我冇
我之前吾小心d口水整到你地
e經係講野之前令個口冇口水先同你地講野
如果我有爆到係佢到既話
我自己係睇到+
仲有今日 ...

但 系 ,,

我 想 講 你 噴 左 口 水 都 吾 知 喇*

佢 都 係 一 句 姐*

又 係 善 意 笑 住 講 !*

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-3-30 09:24 PM 發表

但 系 ,,

我 想 講 你 噴 左 口 水 都 吾 知 喇*

佢 都 係 一 句 姐*

又 係 善 意 笑 住 講 !*

我見住佢吾係笑住講
係木無表情
咁講lor

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙傻〞 於 2007-3-30 09:40 PM 發表

我見住佢吾係笑住講
係木無表情
咁講lor

佢 係 等 你 望 過 黎 "

你 望 左 吾 夠 一 秒 就 另埋 一 面 ,,

你 想 佢 點 牙

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
望人一定要夠一秒??
咩道理??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙傻〞 的帖子
我平時對住ms 都係望吾夠一秒吾望la

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 朱古力糖糖 的帖子

QUOTE:
原帖由 +◆顛喵`╭ 於 2007-3-30 08:40 PM 發表
國 寶 !*

我 憎 你 多 |) 囉*

我 吾 憎 佢 \/\/0

我 只 係 有 d 吾 鋸 佢 姐!

勝殷姐姐
你好串牙!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...