加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: {轉}°[▊×﹎今天的我'|| !●] 〝[|▃不是你從前認識的我*"|!|
載入中 ...
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6361
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
去到蚊蚊屋k....

見到頭先果條仔...

悅"嘩嘩嘩...咁快就叫人上你屋k牙...

草"外表斯文...裹面open...

蚊"o n 9...刀話系禾牙哥黎嫁咯....[作者的話"蚊蚊發火,fly同小可]

禾"系啦系啦...信你啦....

蚊"咁就差吾多...

坤"宜..你d fd黎左啦...

蚊"系牙...[撞一撞禾個博頭]...自禾介紹啦...

禾"咁禾先啦...禾叫藍梓優牙...叫禾牙yo牙...

悅"禾叫幽悅牙...叫禾牙貓牙...

坤"咁佢呢...(指住小草)

草"關你x事...[作者的話"嘩..問下姐,洗吾洗咁惡牙]

蚊"佢話幽草牙..叫佢小草牙...

介紹完之後....禾地就開始食野啦....仲飲左酒tim...

個個食得巧飽......

因為禾地醉左....so..系蚊蚊到訓....

(`♥﹏天上的的眼淚-他好像懂我的心碎×*'')
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
*第2朝*

佢地以經整巧哂野啦...

蚊"喂...小草...你去叫牙yo起身牙...

草"哦哦...喂...起身啦...(拍優博頭)

禾"(兜野打落草到)[作者的話"佢未起身..系咁暴力嫁啦..]

草"(接住左)....

蚊"嘩..咁嫁...吾巧理佢啦...閃啦[閃左]

草"[閃左]

*8:05*

禾"(伸懶腰)...巧巧訓...[望望下..宜..冇哂人既]

禾"望下個鍾...仆x...8:05啦...[以9秒9既速度整巧哂野..番學..]

禾"(見到學校門口閂緊)....吾巧閂住...

禾"點知閂左...(嬲過頭..一野打左落個鐵門)

禾"fu_k....巧痛牙...妖...開門啦...牙嬸...(叫個校工開門)

禾"[跑入去,點知比訓導見到]

訓"藍梓優,你做咩牙..你系吾系遲到牙...

禾成日出入訓導室..so..佢知禾知名...

禾"你知仲問...on嫁...[之後禾..比佢捉左入訓導處]

訓"你做咩遲到牙????

禾"禾今日番學....[運]lin牙..幫牙婆汁橙..so咁耐囉...[作者的話"嘩..作得就作..]

訓"你講大話刀巧叻啵...

禾"妖...你系就寫禾手冊...吾巧系到煩q住哂啦...[拋左本手冊比訓導]

寫完比番禾牙[閃左]....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
上到課室....

禾一入到去就啤住蚊蚊....

禾"哼...你地衰啦...吾叫禾起身....

蚊"嘩..你仲講...小草叫你起身...你打左佢一野牙.

巧彩小草平時訓練有素(姐系隻揪得多)....米是..食左你果野....

禾"下..系咩....sor牙..

草"吾緊要....fd黎嫁嗎...

禾"小草永遠系最巧既...

mc"你地傾夠未牙...

草"未啵...sor..系吾系巧失望呢...[串]

mc"巧..(串吾起)今日禾地進行調位...

mc"出哂離排隊...系啵..你地刀未自禾介紹....

蚊+禾+草"miss..你系吾系做埋d咁低能既野牙....[巧齊啵]

mc" 藍梓優,幽草,樂海雯你地咁多野講...就你地先啦....

禾''妖...禾個名你刀講左啦...仲介紹咩姐...咁禾坐邊一忽牙...

mc"嗯.....你坐第3行尾2個位牙...

禾"哦哦...(行左去...坐低左)

草"刀系果句...禾個名你刀講左...禾坐邊...

mc"你坐藍梓優前面丙隔離果個位牙....

草"哦....

蚊"得啦...禾坐邊牙...

mc"你坐第5行尾尾個位啦...

蚊"妖....

mc"妖咩妖牙...

彤"大家巧...禾叫殷彤....禾中2食......................(講左巧多野)(勁姣)..

義"禾叫吳欣義........(講左巧多野)(勁姣)

姣西終於出場啦......

其他d女仔..就吾講啦.....

mc"到男仔啦....(指住某一個男仔)就你先啦...

軒"你自己睇點名薄......禾坐邊一忽牙.....

mc"(吾敢鬧佢///因為佢系校長個仔..淆會冇左份工牙嗎)你坐藍梓優隔離牙..

軒"..............

mc"下一個...

藍"禾叫卓藍牙...坐邊到....

mc"坐幽草果到牙...

mc"巧...系咁多...冇問題啦嗎...

彤"禾有問題...點解d令仔坐哂系幽草同藍梓優果邊嫁..

mc"你收聲啦...宜家開始上堂...

頂部
鴻仔~
初生嬰兒

會員編號 119636
精華 0
積分 425
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11092 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-12
註冊天數 6668
狀態 離線
  只顯示 鴻仔~ 的帖子
完左喇?!*-仲有無?!

頂部
童真§來自※童
初級會員

會員編號 230278
精華 0
積分 557
帖子 103
威望 0 點
I-See幣 11183 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-13
註冊天數 6393
來自 chocolate planet
狀態 離線
1次過po左巧多bo
巧c ar
快d po la

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
卓藍一見到小草...

藍"(心諗"嘩..巧令女牙...)

藍一坐埋去就講野啦

藍"halo~你叫咩名牙??(伸左隻手出黎)

草"禾叫咩名關你乜春事牙...

藍"刀系得個知字姐...洗吾洗咁惡牙....

草"禾惡咁右點牙....

藍"你對禾惡牙嗎...咁就吾得啦....

草"你咩新鮮[羅白]皮牙....對你咩吾得牙...右冇人叫你同禾講野.....on9嫁...[勁大聲]

mc"幽草...做咩咁大聲牙....

草"妖...你做咩咁大聲響禾全朵牙...

藍"o...原來你叫幽草....嘻嘻(禾一定會改變到你對禾既態度既)

草"知黎拓咩....

藍".......禾想知米知囉....洗擇日牙....

草"快叉事同你講野...米嘈住禾訓覺啦....

呢幾日禾刀冇乜理禾隔離果個.....

直到有一日......

禾巧悶...想搵小草傾計...

點知佢訓到成個死豬咁.....

咁禾未望下禾隔離果個啦...

禾"(心諗"宜??佢刀幾令仔啵.....)

牙yo一直望住軒.....

突然佢掰大左隻眼啵....

禾"(禾即刻令番個頭過另一面)

軒"你望夠未牙....

禾"冇啵...邊一忽似望緊你牙...

軒"你忽忽刀似望禾喎....咁右系既...禾咁令仔(自大中)

禾"米咁自大啦...嘔牙....

軒"人少少米認左佢囉

禾"系牙....望你米望你囉....吾得咩...

軒"塊面禾既...禾話吾望得米吾望得囉......

禾"車...你塊面生出黎吾系比人望.......咁攞黎拓牙..

軒"禾塊面冇用嫁....不過禾塊面上面既咀就有用啦....

禾"下有咩用牙....牙..禾知啦....你拎黎食野...不過你條木咀吾洗食野啦....(傻笑中)

軒"吾系啵...

禾"咁系咩牙...

禾"哇....x你牙...

相信聰明既讀者刀知咩事啦...

吾知既吾緊要...睇下一個chapter就知嫁啦....

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
各位聰明既讀者估岩左啦...

原來牙軒咀左落牙yo到牙...

禾"仆你個臭x牙....你冇x野牙...[狂咁擦咀]

mc"龍軒你頭先做咩錫藍梓優牙.....

全班"嘩嘩嘩....

男仔"鍚邊忽先....

禾"妖...關你叉事牙...你地吾巧咁8啦...老師牙...禾要去[次所]牙...

mc"ok啦...快d返.......

*次所*

牙yo狂咁攞d水洗個咀....

禾"你牙媽個仔牙...死啦...個初吻咁就冇左啦...

[作者的話"吾巧以為牙yo咁串咀牙..個初吻仲系到嫁...]

突然....有2個女仔行左入黎....

彤"你呢個藍梓優牙...竟然鍚禾個軒軒....[佢講軒軒...嘔牙]

禾"軒軒...哈哈...嘔牙...

義"你做咩講禾個軒軒牙...

禾"on9嫁...佢錫禾咋...

彤"吾系你姣佢..佢會錫你..禾岩岩明明見到..你同軒軒有傾有講...

禾"死低能...佢咀完禾牙...搞到禾個咀臭哂...(右系到洗咀...)

義"你宜家串禾牙...

禾"擺明啦...吾夠串牙....

彤"(想com禾)....

禾"(捉住佢隻手)...想com禾...未夠班牙你...com番佢轉頭...

彤"牙..你com禾...

禾"com你未com你囉...再講野搵人接你放學牙啦....

義"巧驚牙...(真系巧驚)

禾"巧..你話嫁..

彤拉左義走...

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
禾"超...講下刀咁驚.,...死淆底獸..........(行出次所)

入到課室.....

mc"下個星期六......禾地去camp......邊個想去...

禾"禾第1個報名....

mc"巧...藍梓優....咁仲有冇..

草"禾牙...

蚊"禾刀去....

軒"禾牙.....

禾"下....kai子軒刀去牙.....咁禾吾去啦...快事嘔牙....

軒"你淆禾再咀你牙.... (奸笑中)

禾"收皮啦....

草"下...你吾去牙....

蚊"系囉....掃興.....

禾"旦系kai子軒去啵....心諗:禾恨不得q左佢牙...

草"你理佢去吾去牙.....

蚊"當佢透明未得囉[無奈中]..........  

禾"去未去囉.....

*camp日*

去到xxxcamp營.........

mc"巧...宜家分bedroom......禾地會有d大哥哥....大姐姐同你地同room...

禾"禾地宜家幾大個牙..右吾系f.1...kaikai地.....

mc"你理得禾牙(串)

草"嘩....mc串啵...

mc"吾巧嘈....宜家自由活動.....一陣6:00集合

*bedroom*

入到去.......見到牙貓....

禾"哇...牙貓..你y系到既???

悅"下....禾比miss選左做大哥哥大姐姐

草"咁你未同禾地住埋一間room?......

悅"系掛....

蚊"巧野.....

禾"6:00先集合...........玩咩牙.....

草"誠實and大膽牙...

禾"okay.....

轉樽...點知轉到蚊蚊...

草"誠實and大膽...

蚊"誠實

禾"你中2邊個???[作者的話"次次刀系問呢個問題....]

蚊"禾中2........禾中2....禾牙哥牙....

禾"下....

悅"嘩嘩嘩....咁大膽...搞兄妹戀牙....

蚊"所以禾未話吾講囉.....

草"吾緊要啦....

禾"咁佢中吾中2你牙.....

蚊"禾刀吾知.......

頂部
小k〞
初級會員

會員編號 115564
精華 0
積分 1005
帖子 208
威望 0 點
I-See幣 12922 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-6
註冊天數 6674
來自 牙媽個肚牙↑
狀態 離線
  只顯示 小k〞 的帖子
咁刀叫完,,吾係牙馬

原創→×吃﹍過像蜜*,糖般甜,,的糖果很難忍受×, 藥水*→,的苦●┘
http://www.hkisee.com/viewthread.php?tid=241659&page=1&extra=page%3D1#pid5942178
新小說丫 
好睇咖
睇下na
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 牙南〞 於 2007-3-26 16:19 發表
咁刀叫完,,吾係牙馬

咁個名問題..
而家改左啦..
OK未呀!?

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...