加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]+[粗口]+[口語]→→→愛你又如何??[[[[斬]]]]
載入中 ...
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
SORRY..

e排都唔會po.

因為我比人左..

冇咩靈感...

但係都希望你地可以十卜我...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
傻豬蓉
初生嬰兒

會員編號 305003
精華 0
積分 207
帖子 3
威望 0 點
I-See幣 10989 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-4-14
註冊天數 6223
狀態 離線
  只顯示 傻豬蓉 的帖子
快啲post啦...
好好睇呀!!...
十卜十卜

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
牙強:吾係,吾係.....

牙pooh:我點會咁對你牙....

牙然:聽吾聽到牙牙淇叫你陪佢牙

牙淇:我先吾洗佢陪牙,我只係覺得你地好煩咋,係吾係話下都吾得姐!(好煩咁講)

牙pooh:吾好嬲喇牙淇,然仲吾同淇姐say sorry!

牙然:下...要我say sorry!咁我咪好冇面!

牙強:咁你想要面定係要女牙!

牙然:你講咩牙!講野小人d牙!

牙強:我講咩吾好牙!你鍾意牙pooh牙嗎!係人都知喇!

牙然:頂你個肺!我忍左你好耐喇!如果吾係有女係到,我一早打死你喇!

牙強:打囉,冇人吾比你打牙,仆街!

牙然:xx強,你竟然會為左一個女仔同我鬧交,我地冇兄弟做牙!

牙強:我都冇你e d咁既兄弟牙!

牙pooh:牙淇,,,,你地仲哎咩交牙,牙淇暈左喇!

牙然:吾關我事牙!(走左)

牙強:我去叫e生,你睇住牙淇!

牙pooh:嗯!個牙然真係吾係人黎嫁!

e生:佢冇事既,比佢休息一陣喇.

牙強:牙pooh你洗吾洗食d野牙?

牙pooh:吾洗喇,牙淇醒左先算喇,

牙強:哦!

牙pooh:牙強,你頭先話牙然鍾意我係吾係真嫁?

牙強:嗯,佢頭先走個時同我講嫁,佢真係鍾意你嫁!

牙pooh:我都知,但係我吾可以鍾意佢嫁!

牙強:點解牙?

牙pooh:因為牙淇鍾意左牙然牙,雖然我都鍾意佢,但係我吾可以咁傷害牙淇嫁!

牙強:下..牙淇鍾意牙然?

牙pooh:我知你鍾意牙淇,但係對吾住牙!

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
牙強:點解牙,點解牙淇吾鍾意我牙..我有d咩比石上佢喎..

牙pooh:你吾好咁衝動喇,,你會嚇醒牙淇嫁..

牙強:你講牙你講牙,,我有d咩比吾上個個xx然牙...(好大聲and衝動)

牙pooh:你就係個心比吾上佢牙...冷靜d喇..

牙淇:嗚.....對吾住牙..對吾住牙..對吾住牙...

(其實佢地講個d野比牙淇聽晒..牙淇醒左好耐)

牙pooh:做咩牙傻妹,又做咩喊牙...

牙強:吾好咁喇..個個牙然吾係咁值得你為佢喊嫁咋...(牙淇係咁係到令頭)

牙pooh:吾係牙,牙淇吾係因為牙然牙,係因為佢好驚人嬲佢咋.

牙強:傻妹我冇嬲到你牙..就算嬲都嬲牙然喇..

牙淇:你都吾好嬲佢喇,佢其實好好人嫁.

牙強:到左而家你仲圍護住佢..佢係衰人黎嫁.

牙pooh:(佢已經走左,但係佢地冇發現)

牙淇:e  牙pooh尼..

牙強:我出去睇下...

去牙pooh個邊..佢係到自言自語..

牙pooh:唉..我應夠應該同佢講我鍾意佢尼?

牙pooh:但係咁會傷害到牙淇嫁喎!

牙pooh:牙..好煩牙..如果而家有人教我點做就好喇..

xx:有d咩煩到你牙..

牙pooh:e  牙璇..點解你會係到既..

牙璇:冇..我聽牙然講話牙淇入左院牙馬..咪黎囉.

牙pooh:哦..我而家好煩牙..

牙璇:咩事煩到你牙...講黎聽下...

牙pooh:(講晒比佢聽)

牙璇:其實愛情係自由既..你想點咪點囉...

牙璇:不過吾係話吾洗理牙淇喎..

牙璇:你都要同佢解釋一下既..牙淇咁..佢一定吾會咁小器既...

頂部
shadow19
嬰兒上路

會員編號 282913
精華 0
積分 373
帖子 61
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-2
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 shadow19 的帖子
po   la
好正

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6349
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
好好睇a!!!!!!!!!!!!!!

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線

牙pooh:咁又係既.,.但係我未想同佢講住..,,

牙pooh:我想等遲D佢無咁激先..,,

牙璇:嗯嗯..,,咁都好既..,,

牙強:我有D咩比吾上個個死然姐..,,

牙強:我又令仔過佢又有地位過佢..,,

牙強:但係點解佢吾鐘意我牙..,,

牙強:從來都未試過一見鐘情嫁..,,

牙強:嗚嗚嗚嗚~~~~

XX:死得未牙你..,,

牙淇:你又做咩牙姣婆詩..,,

姣婆詩:哎呀我好心黎探你,你仲叫我姣婆..,,!!

牙淇:我鐘意哎咪哎囉..,,

牙淇:你理得我咁多..,,

姣婆詩:你條粉腸牙..,,

姣婆詩:我今日吾打你我就杏家產..,,

XX:邊個比你打佢嫁..,,

姣婆詩:邊個阻我打人牙..,,

牙淇:牙傑??你做咩會係到既??

牙傑:我岩岩落機..,,

牙傑:聽人講你入左院咪黎睇你囉..,,

姣婆詩:哦..,,原來識既..,,

姣婆詩:兩個都打..,,

牙傑:你打咪打我囉..,,

牙傑:反正我又吾會還手既..,,

牙傑:但係你打我表姐..,,

牙傑:佢又反抗..,,都吾好玩既..,,

姣婆詩:好!!就打你..,,

過左一陣..,,,..,,

姣婆詩:你又話吾還手既..,,

牙傑:我尼D叫避..,,但係你地都可以傷..,,

牙傑:有D無奈囉..,,

姣婆詩:你好野..,,我地走/..,,

牙傑:表姐你點牙..,,

牙強:喂你係邊個牙..,,

牙強:入黎做咩牙..,,

牙傑:你好..,,我係佢表弟..,,

牙POOH,璇:牙淇..你點牙..,,

牙淇:你地做咩牙..,,

牙璇:我地見到姣婆詩係E院出左黎..,,

牙璇:以為佢又黎搞你..,,

牙淇:係牙..,,佢係黎搞我牙..,,

牙淇:好彩我表弟係到咋..,,

牙璇:E牙傑..,,你幾時番嫁..,,

牙璇:手信尼??

牙傑:岩岩落機姐馬..,,

牙傑:手信就有喇..,,

牙傑:但係你要去我屋企攞喎
..,,

頂部
魔天使*∼
初生嬰兒

會員編號 130499
精華 0
積分 461
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11072 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-27
註冊天數 6634
狀態 離線
快DPOST啦....我D戲份咁少架XDXD"

頂部
shadow19
嬰兒上路

會員編號 282913
精華 0
積分 373
帖子 61
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-2
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 shadow19 的帖子
加油
仲有呢
作得麻麻
不過換轉係我SURE冇心機打

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 魔天使*∼ 於 2007-7-20 11:25 發表
快DPOST啦....我D戲份咁少架XDXD"

咁我比個名份你牙!?
好吾好??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...