加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]+[粗口]+[口語]→→→愛你又如何??[[[[斬]]]]
載入中 ...
牙淇=]
初級會員
L0VE Y0U S!U 杜```杜

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
I-See幣 8340 錢
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
  只顯示 牙淇=] 的帖子
[原創]+[粗口]+[口語]→→→愛你又如何??[[[[斬]]]]

人物介紹:
         (女主角:)
             牙淇:好多男仔鍾意..好令女...好有錢...成績都唔錯...唔係幾鍾意串人...(校花)
             牙璇:牙淇個好fd係好好好好呀.....好令女..成績好到好似傻既...唔係好有錢
             牙pooh:佢個名係因為好鍾意pooh...好串..都好令女...成績唔係幾好,,,,有錢
             姣婆詩:死姣婆一個..無錢..令女..成績唔好...

(男主角:)
             牙然:好令仔...好好好好有錢...成績唔好..好串...好好打....花心到死...留級生一名(校草)
             牙強:好令仔...好有錢,,,成績唔好...串..好好打...
             牙傑:牙淇表弟,,有錢/..成績好__好好打,,..岩岩去英國留完學..,,

牙淇:死啦遲到啦....我又要以9秒9既速度番學啦.....
xx:淇姐....好早喎....
牙淇:遲左d姐.. 洗唔洗咁呀..pooh姐.....
牙pooh:要嫁..唔係點做你個fd呀....
牙淇:好啦知你串啦..上課室啦....pooh姐...
牙pooh:唔好咁叫我啦..淇姐..你大個我嫁...
牙淇:唔玩啦,,,你明知我小器..
牙pooh:算..唔同你串啦..
xx:e 有兩個令女番左喎
牙pooh:洗唔洗咁呀然哥...第一日就溝女
牙然:我洗溝人..我大把女呀..!
牙pooh,淇:....................
MISS n:上課啦.....

牙然:pooh一齊飲野呀...
牙pooh:好呀..淇姐..一齊去囉...
牙淇:得唔得嫁?!
牙pooh:得嫁啦..放心啦
牙淇:咁.......不如叫埋呀璇去呀....
牙pooh:好呀...
牙然:做咩呀..送上門呀..
牙pooh:驚你溝人呀..
牙然:算..唔同你d細細個既妹妹串啦....

牙然:飲咩呀你地..我請啦....
牙pooh:好呀..呀璇...係到呀
牙璇:唔係話無男仔嫁咩....
牙淇:pooh叫我黎我都唔敢..但係佢又係咁得得得得..我咪黎囉..但係唔敢咪叫埋你黎囉..
牙璇:算..下次唔好啦...
牙淇:嗯..
牙然:唔想黎咪唔好黎囉...走啦一陣又話我迫你...
牙淇:無講過..係你講..唔係我講...
牙然:咁飲咩呀你地..
牙淇:apple汁,,,,唔好跟我呀你地....
牙璇:唔會...檸檬荼
牙pooh:知你鍾意apple..唔會跟你..橙汁
牙pooh:不如我去buy啦..呀璇陪我....
牙淇:我又.....
牙pooh:唔好話去反面....
牙淇:= =
牙璇:做咩呀你....
牙pooh:你唔覺呀然鍾意左呀淇嫁咩....
牙璇:係喎..好似係喎....

牙然:....其實...我有d野...同你...講....
牙淇:咩呀..唔好蝦我呀
牙然:你咁可愛..我又點會蝦你呢...
牙淇:咁講咩呀?
牙然:都係無野啦...

牙pooh:點呀...講咩講到咁.....投入呀....
牙淇:無呀...
牙然:咪係囉..我地都無講過野....
牙pooh,璇:咪扮野啦
牙然:唔好再問啦..再問比番d錢我....
牙pooh,璇:我無講過野...
牙然:d fd做未黎既...
牙pooh,璇,淇:?..仲有人黎.........
牙然:係呀...呀黎啦..等我介紹d令仔比你地識啦....e個係鋒..e個係強..E個係雄...
牙然:係唔係流曬口水呢....
牙pooh:係嘔曬白泡呀....
牙璇,淇:唔好講啦..快d飲啦..
牙強:洗唔洗咁呀你地..想快d走呀...我地唔會比你地走既..
牙淇:e點解仲有咁多既....
牙璇:係喎....
牙強:= =

po住咁多先...
睇完要回...如果唔係唔po嫁>,<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
魔天使*∼
初生嬰兒

會員編號 130499
精華 0
積分 461
帖子 10
威望 0 點
I-See幣 11072 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-27
註冊天數 6634
狀態 離線
  只顯示 魔天使*∼ 的帖子
十卜十卜!!快D POST牙..XD"

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
佢地飲下飲下...見到一個人...
xxx:然哥...飲野牙....請埋我飲牙...(好姣咁講)
牙然:死開喇你...姣婆詩....
姣婆詩:e...然哥..做咩叫人地姣婆詩姐....之前你明明叫我做老婆詩嫁....
牙淇..牙璇..牙pooh:哈哈哈哈...我引唔住喇..哈哈哈哈
姣婆詩:笑咩姐笑...然哥牙...佢地笑我牙....

停一停..講一講..比我講下野先...
作者:係咁多人面前發姣...有冇搞錯...低你比人笑...
[end]

牙然:妖..死開喇你...又唔知自己樣衰...
牙強:係囉..再唔走..打死你牙喇...
姣婆詩:算..你地班8婆好野....
牙淇:佢係唔係講緊佢自己牙...我見到佢好似望住自己講...
牙璇..牙pooh:係喎..

飲完野之後..佢地自己番左屋企....因為佢地係唔同路既所~牙淇係自己一個番...
之後發生左咩事呢???
留個cm我咪講囉....

頂部
pinky2003
嬰兒上路

會員編號 154174
精華 0
積分 649
帖子 62
威望 0 點
I-See幣 12466 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-4-19
註冊天數 6583
狀態 離線
  只顯示 pinky2003 的帖子
快D啦
好想see下去呀

≦仍然無電話 等於告別了嗎 初次感覺到 期待多麼可怕≧
頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
上次講到佢地番左屋企....牙淇番屋企個時見到.....
牙淇:你又想點牙...
XXX:打你囉..頭先咁串牙喇...死仆街
無錯個個就係姣婆詩喇...
牙淇:喂..你地d8婆唔好亂黎牙....
姣婆詩:仲叫我地8婆牙喇..真係唔比d顏色你睇都唔識得驚...
之後佢地就係咁打牙淇....
但係.....E個時候...有一個人黎左喎..

停一停....講一講
作者:你地估下係邊個...估中可以早D知道最後係點~~~係唔係有D白痴呢XPXP
[END]

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
算喇...都遇左冇人應嫁喇....

牙淇:唔好打牙...救命牙.....(好大聲...因為真係好痛同好暈)

係e個時侯...有一個人黎左...

xx:你地班仆街牙..打牙淇..(之後就打佢佢地一把)

xx:牙淇,,,你有冇事牙...喂...你唔好有事牙...(佢抱左牙淇去hospital)

牙淇:好.....痛.....牙...(佢係痛苦中叫,,之後就暈左)

xx:牙然..牙淇比姣婆詩打到入左醫院牙...你快d過黎喇

牙然:好彩唔係牙pooh姐!!

xx:但係牙淇都係牙pooh既朋友黎姐..

停一停...講一講
作者:講到e到..你地都應該知道xx係邊個喇..如果仲係唔知就睇落去喇...
[end]

牙然:咁又係..咁我而家call埋牙pooh黎喇..你係邊牙??

xx:我係xxxx醫院牙

牙然:牙pooh,牙淇比人打到入左院牙..

牙pooh:下..邊個咁大膽牙..

牙然:唔好講e d住喇..你快d去xxxx醫院喇

牙pooh:哦

牙然,pooh:牙淇係邊牙..

xx:係e到牙..

牙然:嘩..比人打到咁傷牙..

xx:係囉..下次見到姣婆詩一定打死佢..

牙淇:e..你地做咩係到既...e到又係邊到牙...我做咩會係到嫁...哎牙..好痛牙..我個頭

xx:你頭先比人打暈左牙...係我救番你嫁..你訓低先喇...

牙淇:多謝你牙...唔知點先可以報答你呢....

xx:咩都唔洗..

牙淇:真係??

xx:係牙..

牙然:係囉..你諗清楚d喎牙強..

牙強:真係牙..

牙淇:哦..咁冇野喇~

記住留cm牙...>3<

頂部
shadow19
嬰兒上路

會員編號 282913
精華 0
積分 373
帖子 61
威望 0 點
I-See幣 11083 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-3-2
註冊天數 6266
狀態 離線
  只顯示 shadow19 的帖子
快D啦
好好好好好想see呀
要快

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線
牙淇:唉~~我幾時爬出得院牙

牙強:我幫你問下e生喇..

牙然:牙強,你轉左死性既.平時又吾見你對我咁好!

牙pooh:你「道忌」牙

牙強:人地女仔黎嫁馬,可惜你吾係女仔牙!(出左去)

牙然:你都白痴既我洗「道忌」咩

牙pooh:你咩意思牙,姐係話我地淇姐冇料喇!

牙然:吾係吾係,佢好有料,不過吾係我鍾意個種姐。

牙強:你都係轉左死性姐,冇喇喇咁溫柔咁講野。

牙強:e生話你要留多一日院牙。

牙淇:下,吾好喇,好悶嫁bo!

牙pooh,強:算喇我陪你牙!

牙然:哇哇哇,咁齊想死牙!

牙pooh:咩牙,而家吾比咩!

牙然:就係吾比!

牙pooh:點解牙,你又吾係我牙媽!

牙然:因為我鍾......因為我鍾意囉!

牙強:鍾咩話你講多一次!

牙然:去死喇你!

牙淇:夠未牙你地,係吾係當我冇到牙?(冇晒力咁講)

頂部
●→S!U鈴※←
中級會員
此用戶是痴滴

會員編號 255677
精華 0
積分 998
帖子 420
威望 0 點
I-See幣 11226 錢
GAME幣 211 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-1
註冊天數 6326
來自 - 媽媽的肚子唷`"*_
狀態 離線
咦...........個牙傑好賤格呀
明明唔係佢救,又要叫牙強話係佢救
哩d人正一xx黎架(唔講得粗口,所以用xx黎代替啦)
人地牙強都鐘意牙淇架
咁都得
十卜你哇
你要加油哇

頂部
牙淇=]
初級會員

會員編號 116169
精華 0
積分 816
帖子 262
威望 0 點
GAME幣 517 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-2-7
註冊天數 6654
來自 傻的世界''
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ●→S!U鈴※← 於 2007-4-14 15:32 發表
咦...........個牙傑好賤格呀
明明唔係佢救,又要叫牙強話係佢救
哩d人正一xx黎架(唔講得粗口,所以用xx黎代替啦)
人地牙強都鐘意牙淇架
咁都得
十卜你哇
你要加油哇

thx..

佢真係好衰牙...

唔知最後會點呢

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...