加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 唔 開 心 , 完 全 是 我 的 錯 !
載入中 ...
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
I-See幣 13534 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-5-15
註冊天數 6988
來自 黃 大 仙 *U*
狀態 離線
  只顯示 小ying`. 的帖子
唔 開 心 , 完 全 是 我 的 錯 !

琴 日 好 唔 開 心 , 咁 我 地 就 諗 住 星 期 一 去 溜 冰 , 咁 我 又 想 某 個 人 去 .. 咁 我 就 問 我 D  F D 搵 佢 個 電 話 出 黎 , 係 4 點 幾 搵 到 1 0 點 .. 打 左 比 好 多 人 ! 9 點 幾 我 個 F D  C A L L 我 ! 話 搵 到 啦 ,, 咁 我 就 好 開 心 .. 我 打 比 我 個 F D .. 同 我 個 F D 一 齊 駁 線 比 佢 ..  我 平 時 好 少 同 佢 講 野 { 某 人 } .. 因 為 我 中 意 佢 .. 我 又 唔 知 佢 中 唔 中 意 我 咁 啦 !  咁 我 地 打 到 去 .. 我 個 F D 話 唔 該 搵 X X X .. 佢 聽 左 電 話 ..  我 冇 出 聲 ..  我 個 F D 話 ..  你 星 期 一 去 唔 去 溜 冰 ..  佢 話 唔 去 ,, 咁 我 就 好 唔 開 心 啦 !  跟 住 我 個 F D 問 佢 { 果 陣 我 仲 未 出 聲 的 }  點 解 呀 ?  佢 話 .. 玩 電 腦 .. 我 個 F D 話 .. 去 啦 ! 佢 話 唔 去 呀 .. 跟 住 話 睇 電 視 .. BYEBYE !  咁 就 收 左 線 ..  到 左 電 視 買 告 白 果 陣 .. 我 地 又 CALL 多 次 .. 我 地 又 係 話 .. 唔 該 搵 X X X ..  佢 話 出 左 街 ..  我 個  F D 話 .. 玩 野 啦 你 !  佢 話 係 呀 ! 唔 比 咩 ,,,   跟 住 我 個 F D 又 問 佢 .. 去 唔 去 呀 -口-`  佢 話 唔 去 呀 ..  我 個 FD 話 .. 去 啦 !  佢 話 .. 點 解 要 我 去 先 .. 叫 呀 X X X 去 未 得 囉 ..   我 個 FD 話 .. 差 一 個 人 呀 .. 去 啦 !   跟 住 佢 話 ..  我 怕 跌 呀 .. 我 冇 錢 呀 !  得 未 ..        我 好 唔 開 心 !  我 忍 唔 住 出 左 聲 ..  我 話 " 我 想 你 去 呀 "  { 好 大 聲 咁 講 }   我 個 F D 都 比 我 嚇 親 ..   跟 住 我 收 左 線 ..

好 唔 開 心 .. 係 咪 我 唔 岩 ..    我 好 想 佢 去 !      佢 點 解 唔 去 呀 /_________\"

P . S   ; 佢 知 我 會 去 的 ,   佢 又 死 都 唔 去 !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
shan;}
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 276903
精華 0
積分 4164
帖子 2863
威望 0 點
I-See幣 10716 錢
GAME幣 596 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-2-16
註冊天數 6345
狀態 離線
  只顯示 shan;} 的帖子
算1a'''應該5係你錯既''''''''''''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
玉貴狗
嬰兒上路

會員編號 54829
精華 0
積分 745
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 12587 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-15
註冊天數 6834
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 玉貴狗 的帖子
佢唔去炸ma,又唔係你ga錯....

頂部
yannaive._.`
吹水哨兵

會員編號 66542
精華 0
積分 14221
帖子 10051
威望 2 點
I-See幣 26650 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 ka-Mi`
閱讀權限 110
註冊 2005-11-4
註冊天數 6814
狀態 離線
點 會 係 你 既 錯 呢?!''

或 者 佢 真 係 唔 得 閒 OR 唔 想 去 呢''
錯 都 唔 係 你 錯`
你 鍾 意 佢 就 緊 你 想 佢 去 嫁 NA''

如 果 我 係 你 我 一 定 會 一 句 粗 口 講 埋 去 =O=
禁 唔 比 面 - W -

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 !代.數式:Y-aN; 於 2007-3-10 06:28 PM 發表
點 會 係 你 既 錯 呢?!''

或 者 佢 真 係 唔 得 閒 OR 唔 想 去 呢''
錯 都 唔 係 你 錯`
你 鍾 意 佢 就 緊 你 想 佢 去 嫁 NA''

如 果 我 係 你 我 一 定 會 一 句 粗 口 講 埋 去 =O=
禁 唔 比 面 - ...

佢 話 佢 要 玩 電 腦 ..*
但 係 如 果 佢 唔 去 既 話 ,,
佢 小 學 個 FD { 女 仔 黎 既 }  .. 佢 一 定 會 打 電 話 比 佢 ..
我 唔 想 佢 成 日 同 D 女 仔 講 電 話 ..

我 話 完 佢 就 收 左 線 ,,
sO 都 冇 睇 佢 話 反 應 ..
不 過 星 期 一 返 學 搭 車 果 陣 我 就 知 喇 -口-`
可 能 啤 我 oR 底 頭 咁 走 oR 望 下 我 又 唔 理 我 *V*
其 實 每 日 返 學 搭 車 都 係 咁 的 *U*
不 過 唔 會 啤 我 /__________\"

頂部
吹水哨兵

會員編號 66542
精華 0
積分 14221
帖子 10051
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 ka-Mi`
閱讀權限 110
註冊天數 6814
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Siu..ying×) 於 2007-3-10 06:37 PM 發表

佢 話 佢 要 玩 電 腦 ..*
但 係 如 果 佢 唔 去 既 話 ,,
佢 小 學 個 FD { 女 仔 黎 既 }  .. 佢 一 定 會 打 電 話 比 佢 ..
我 唔 想 佢 成 日 同 D 女 仔 講 電 話 ..

我 話 完 佢 就 收 左 線  ...

但 係 佢 D 態 度 真 係 好 差 丫 MA .___.
你 鍾 意 佢 咩 牙 > " < ?.,
佢 藉 得 你 為 佢 做 禁 多 野`
為 佢 而 唔 開 心 咩?`
去 愛 一 個 唔 愛 你 既 人 係 好 辛 苦 既 事 黎 嫁..

可 況.. 你 可 以 阻 止 佢 地 2 個 來 往 嗎?"
不 要 想 不 要 想 ._____.''
不 要 愛 到 出 哂 面..
只 會 令 大 家 朋 友 都 無 得 做`
成 日 尷  尷 尬 尬''.,
少 了 你 地 之 間 相 處 既 機 會''.,
不 如 比 你 地 2 個 多 D 空 間 啦`
可 能 他 有 一 日 會 知 道 你 的 好 BA =)

很 長 氣 牙 我 XD

頂部
怒WAI怒
認證會員

會員編號 204030
精華 0
積分 2489
帖子 818
威望 0 點
I-See幣 15917 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-8-22
註冊天數 6523
狀態 離線
  只顯示 怒WAI怒 的帖子
佢唔知你去嗎  佢唔去姐冇野稼
你間接咁示左愛

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 !代.數式:Y-aN; 於 2007-3-10 08:11 PM 發表

但 係 佢 D 態 度 真 係 好 差 丫 MA .___.
你 鍾 意 佢 咩 牙 > " < ?.,
佢 藉 得 你 為 佢 做 禁 多 野`
為 佢 而 唔 開 心 咩?`
去 愛 一 個 唔 愛 你 既 人 係 好 辛 苦 既 事 黎 嫁..

...

其 實 佢 地 兩 個 係 普 通 朋 友 ,,
佢 冇 同 我 講 過 愛 我 ,,
但 係 佢 好 緊 張 我 !
因 為 我 上 次 c r y ,.,,
我 個 fd 企 係 我 隔 離 ..
小 息 完 ..  佢 話 我 個 fd ,,
佢 以 為 我 個 fd 蝦 我 !

我 唔 知 佢 愛 唔 愛 我 !
但 係 我 真 係 好 愛 佢 ,,
我 放 棄 唔 到 佢 ,,

頂部
小ying`.
認證會員

會員編號 5370
精華 0
積分 9848
帖子 991
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6988
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 怒WAI怒 於 2007-3-10 11:35 PM 發表
佢唔知你去嗎  佢唔去姐冇野稼
你間接咁示左愛

佢 知 我 去 呀 xdd`
我 好 耐 之 前 已 經 同 佢 示 左 愛 -口-`

頂部
吹水哨兵

會員編號 66542
精華 0
積分 14221
帖子 10051
威望 2 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 ka-Mi`
閱讀權限 110
註冊天數 6814
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Siu..ying×) 於 2007-3-10 11:40 PM 發表

其 實 佢 地 兩 個 係 普 通 朋 友 ,,
佢 冇 同 我 講 過 愛 我 ,,
但 係 佢 好 緊 張 我 !
因 為 我 上 次 c r y ,.,,
我 個 fd 企 係 我 隔 離 ..
小 息 完 ..  佢 話 我 個 fd ,,
佢 以 為 我 個 fd ...

佢 地 2 個 係 朋 友`
你 就 應 該 信 任 佢 丫 MA`.,,
佢 都 有 佢 既 異 性 朋 友`
你 又 唔 可 以 因 為 自 己 而 要 佢 同 唔 同 朋 友 來 往''.,
男. 女 都 係 一 樣`
你 又 有 無 男 性 既 朋 友 丫?.,
愛 一 個 人 要 包 容 佢 既 好 同 唔 好,,
即 係 佢 既 所 要..
定 係 你 驚 失 去 佢`?
又 或 者 比 第 2 個 女 仔 佔 據 左?

佢 又 係 唔 係 真 係 鍾 意 你?.,
一 個 男 仔 見 到 一 個 女 仔 好 似 比 人 蝦`
當 然 就 要 挺 身 而 出 <--- 個 人 認 為 XD
你 向 過 佢 表 白?
佢 又 點 答 你?..
你 再 問 佢 ::
你 究 竟 愛 唔 愛 我 牙 - W -..

唔 係 你 放 唔 放 棄 到`
係 你 有 無 試 過 放 棄!?.
你 係 唔 係 唔 甘 心?
定 係 唔 死 心?.,
勉 強 無 幸 福..
你 愛 佢 你 就 係 想 佢 開 心.,,
而 唔 係 永 遠 同 佢 一 齊..
你 應 該 林 下 你 禁 做 佢 會 唔 會 開 心''.,
禁 先 係 真 正 既 愛 =)

我 以 前 同 樣 鍾 意 左 一 個 人..,,
佢 對 我 好 好''.,
我 好 肯 定 佢 都 係 鍾 意 我 的.,
但 係 因 為 某 D 原 因.,
升 班 後 我 地 唔 同 左 班,.
但 仍 保 持 每 日 傾 TEL`
不 過 漸 漸 我 覺 得 佢 成 日 唔 得 閒..
成 日 唔 記 得 佢 許 下 既 承 諾..''
結 果 嗌 左 場 大 交..
不 久 我 知 道 真 正 既 原 因`
而 加 我 地 係 學 校 就 只 會 逃 避 對 方,,
相 視 而 過`
我 知 我 地 2 個 係 真 心 鍾 意 對 方 的..
但 太 遲` 都 挽 救 唔 到 呢 段 關 係..

我 而 加 覺 得 自 己 好 蠢`
唔 應 該 唔 信 任 佢`.,
唔 應 該 發 脾 氣..
唔 應 該 亂 林..
唔 應 該 唔 珍 惜 當 時 朋 友 關 係`

我 想 你 都 要 信 佢`
以 佢 為 先`
呢 D 先 係 真 愛`

講 左 好 多 唔 對 題 既 野 XDDD

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...