加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 踩埸合法化!?
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。EviL╭小白♂ 的帖子
咩呃post姐..如果係咁..我都可以話你呃post架姐..你都係男仔..有冇試過打波..有冇試過比人踩埸呀..

我發lee個post係想人知道我地對踩埸的人的意見姐..有問題咩..我唔覺有lo..我唔係對你有偏見..

我只係想發表我的意見姐..唔通有問題咩!?希望你下次發post前諗下當事人的感受ok??

同埋..我自己post d野出黎lee版..就知道自己係咪post d有關聖道的野出黎架啦..做咩叫我post去第二版姐!?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-13 11:52 AM 發表
咩呃post姐..如果係咁..我都可以話你呃post架姐..你都係男仔..有冇試過打波..有冇試過比人踩埸呀..

我發lee個post係想人知道我地對踩埸的人的意見姐..有問題咩..我唔覺有lo..我唔係對你有偏見..

我只係想發 ...

你地對踩場既意見又關鵝地差事牙!!???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-12 06:20 PM 發表
我都有少少覺你呃緊post囉...
你呢d都唔關聖道既事系度講做乜姐
系就post去第度喇...

___''講得岩}}}

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Heyo. 的帖子

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-2-11 09:26 AM 發表
你又仲咩牙***
___}}你好無鄉牙??!!
   鵝覺得你好似冇野好講甘////00!

又打"無鄉"
=口=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

又話你咩..我冇話過關你事呀..你最特別架啦..唔洗講..d人分開兩個post黎講..擺明呃post啦..

又話唔關你事..你係咪聖道架..你唔好話你唔係呀..lee版唔歡迎個d唔係聖道個d人架..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

鵝都冇答你bo**||

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

1.我冇叫你答..

2.我只係叫你諗下..

3.唔好權水..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-13 07:10 PM 發表
1.我冇叫你答..

2.我只係叫你諗下..

3.唔好權水..

我都冇話答你WO

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ﹢暉暉`▂ 於 2007-2-13 07:47 PM 發表

分開兩個post黎講就叫呃post嫁啦....
你又知佢唔系聖道><"
如果佢話唔系又點呀
你吹咩....十下十下咁

1.話明表達個人意見..

2.冇話詔佢唔係聖道..

3.如果佢唔係..佢之前的post都係唔關聖道事架啦..del..

4.我話佢成日係學校講你吹咩..唔係係個帖到..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-2-13 07:56 PM 發表

我都冇話答你WO

我有叫你答咩..係咪咁講先

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...