加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 各位老大..你地有玩咩online架..同我一樣的帶我升lv..如冇玩開的免問..
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子
無鄉 ***{{{鵝覺}}

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 。EviL╭小白♂ 的帖子

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-2-11 09:56 AM 發表
無鄉 ***{{{鵝覺}}

呃帖你就呃帖啦..我係要係ch區講打機個d野..冇解..大把人玩ong..

人地講緊d ong的野..自己冇又黎搭爹..冇品..又話''無鄉''字都打錯啦..冇品味..

人地鍾意玩個隻game..關你咩事姐..你可以話人架咩..唔係的話d ong都唔會唔比你

講粗口/人身攻擊人啦..標題都改埋話冇g免問啦..呃分呃到中級..算勁啦..

(本帖只係反映本人自身的意見..與別人冇關)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [穎]] 的帖子
迦密聖道板唔係吵架板丫``
唔好嘈喇"
就算係呃POST又點丫!!
都係人地ge事姐...
你可以唔理佢個POST架}_
E+你當我呃POST又好點都好喇*}=
總知你地唔好再嘈aR//)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

屈人都要有假證''工''至得架.....都話左表達自己的意見lo........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 cham 的帖子
CS,,,同我地3c班打MATCH
我地用正版steam,,冇既唔好黎啦

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 *____s!UwA] 的帖子
算喇..
你地吾好再嗌喇...
個POST開黎做GA...係講[玩咩ONLINE GAME]MA...
做咩講講下變左嗌交...
乜原來聖道係咁吾團結...T^T

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 傻tInG 的帖子
我玩勁舞,,瑪奇&墨香,,卡巴拉島
麥a你都有玩勁舞架喇!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

4 l v咋.............

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 [[童] 的帖子

QUOTE:
原帖由 。EviL╭小白♂ 於 2007-2-11 12:12 PM 發表

呃帖你就呃帖啦..我係要係ch區講打機個d野..冇解..大把人玩ong..

人地講緊d ong的野..自己冇又黎搭爹..冇品..又話''無鄉''字都打錯啦..冇品味..

人地鍾意玩個隻game..關你咩事姐..你可以話人架咩..唔係 ...

你都系啦,,自己又系到呃POST:::"}]]你明知E到系CHE區都講
埋打機D野,,,仲有牙你都話妳自己講緊D ON9野,,E D咪叫冇知LO**
嘩??!乜原來打錯字就冇品味嫁**\\::甘你呃POST咪叫好有品味\\*>33<...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 [[童] 於 2007-2-13 01:02 PM 發表

你都系啦,,自己又系到呃POST:::"}]]你明知E到系CHE區都講
埋打機D野,,,仲有牙你都話妳自己講緊D ON9野,,E D咪叫冇知LO**
嘩??!乜原來打錯字就冇品味嫁**\\::甘你呃POST咪叫好有品味\\*>33<...

你連係同唔係都唔識分啦..自己呢post就唔好拖人落水啦..又唔知自己onxx..成人係到呃post..好勁咩..

唔該出post之前用下你個腦諗下打d咩好啦..又成日話吹咩..你咬我食呀..又唔識串人..

呃post好又品味呀呵..低b..

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...