加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原] ◤*﹏不一定完美的…*愛情﹎ × ╳[完]
載入中 ...
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6343
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
[原] ◤*﹏不一定完美的…*愛情﹎ × ╳[完]

上次因為一d原因,搞到放棄左篇小說,而家作個第篇,希望大家多多支持><

∼∼∼∼角色介紹∼∼∼∼

女主角:

彤。天生就係一個靚女。但係從來唔會因為咁而自豪。幾串嘴。爆粗都幾勁下。16歲。Bank 3學校【4e】。好鐘意自殘。未鐘意一過人。直至一個人嘅出現。改變左佢嘅一生。呢個就係?。冇乜朋友。

敏。雖然冇彤咁令。但係都好令。幾串嘴。爆粗超勁。16歲。Bank 3學校【4e】。好想幫彤。好鐘意仁。同緊仁拍拖。唔開心個陣都會自殘。好多朋友。係好多男人心目中既公主。

欣。唔算好令。但係因為佢既心地善良。同埋活潑既一面。都係好多男人心目中既公主。16歲。Bank 3學校【4e】。好想令彤開心d。冇愛既人。從來唔會自殘。

雪。都算係幾靚下既。不過勁姣。唔係好多人likey佢。勁串嘴。爆粗好勁。16歲。Bank 3學校【4e】。好憎彤。敏。欣。愛爆義。佢話除左佢。冇人可以得到義。

麗。怡。雪既根班。ok靚。好姣。幾串嘴。爆粗都幾勁下。16歲。Bank 3學校【4e】。

男主角:

義。簡直就係世界王子。係好多女仔心目中既白馬王子。勁串嘴。爆粗好勁。好打得。16歲。Bank 3學校【4e】。佢好愛彤。佢好想幫彤。但你一次一次咁俾拒絕。但係佢意志堅定。最後會係點呢?。同偉好fd。成日俾雪佢地圍住。

偉。好靚仔。佢都好想幫彤。幾串嘴。爆粗都幾勁下。好打得。16歲。Bank 3學校【4e】。但同義一樣唔成功。佢都愛上左彤。成日俾雪佢地圍住。同義好fd。

仁。勁靚仔。好愛敏。幾串嘴。爆粗都幾勁下。ok打得。同敏拍緊拖。16歲。Bank 3學校【4e】。成日俾雪佢地圍住。佢同敏成日都諗辦法幫彤。但係都唔成功。

彥。雖然唔係好靚仔。但係心地善意。又好鐘意幫人。16歲。Bank 3學校【4e】。好想幫彤。一樣係唔成功。愛欣

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼
如果有新角色,我會另行通知!!希望大家多多支持>w<

已代+ 原
by athena`

本帖最近評分記錄
Athena`   2007-1-20 05:04 PM  代幣  -6   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6343
狀態 離線
///第一集\\\

好早。彤已經番到學校。因為今日係佢第一日轉校過黎。佢唔識去教員室。但係因為太早。d同學根本就未番。佢只好自己一個周圍搵啦。因為佢dum著個頭行。所以撞到一個男仔。佢抬高左個頭。目無表情咁講左聲對唔住就走左啦。個男仔捉著佢。

男。你係邊個呀,我未見過你既
彤。你理得我係邊個,關你咩事呀
男。你係唔係新入黎架
彤。係又點,唔係又點
男:我帶你去教員室啦
男就扯著彤走。。。
男。我叫義,呢度就係教員室。有咩事就去4e搵我啦
彤。唔該
彤心諗。唉,第一日番學就俾人串

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6343
狀態 離線
///第二集\\\

課室:
老師:我係你地今年既班主任,我性陳
(c=陳老師)
c。各位同學,今日有一位女插班生
同學a。靚唔靚架先,唔靚唔好講
c。彤,你入黎架
彤就入左黎。。。
男a。嘩,好靚女呀
男b。你有冇icq/msn呀,攸我啦
彤。唔好係度煩啦,miss,我坐邊呀
c。你坐義隔離啦,個度冇人坐
彤。我岩岩先入黎,點舍邊個係義呀
義企左起身。我咪係囉
彤心諗。呢個咪係今朝個個,唔係咁仆街呀
義。哈,原來係你
彤行左過去坐低。。。

頂部
細粒滴乂粟米
初生嬰兒

潮爆的..||

會員編號 260108
精華 0
積分 355
帖子 27
威望 0 點
I-See幣 11084 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-11
註冊天數 6317
來自 農場.." 囧!!
狀態 離線
得咁少嫁-3333-

粟米..|| -3333-
  [[猜不透你的心++
     使我天天自責__"]]
----------------------------
愛你*願意為你做任何事..
只希望我們的┌愛情┘不會變.."
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
你係唔係中意作野家?????

好好睇a

我一定會睇哂佢

頂部
細粒滴乂粟米
初生嬰兒

潮爆的..||

會員編號 260108
精華 0
積分 355
帖子 27
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6317
狀態 離線
快d   po啦!!!!

[[猜不透你的心++
     使我天天自責__"]]
頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 啊婷// 的帖子
十卜你啊~
加油喔~

頂部
細粒滴乂粟米
初生嬰兒

潮爆的..||

會員編號 260108
精華 0
積分 355
帖子 27
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6317
狀態 離線
等左成晚都唔po..我要罰你阿!!!!!po長d喔!!!!!

支持中..!!(忠實fans吧..!!)

[[猜不透你的心++
     使我天天自責__"]]
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6343
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 細粒滴乂粟米 於 2007-1-11 22:45 發表
得咁少嫁-3333-

你再嘈我就寫彤死左呀!!

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6343
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2007-1-12 09:04 發表
你係唔係中意作野家?????

好好睇a

我一定會睇哂佢

你又支持我啦><好開心呀^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...