加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[*My Love~//.我第一次作嫁,十卜吓丫~
載入中 ...
yuhoilun
嬰兒上路

會員編號 248196
精華 0
積分 447
帖子 53
威望 0 點
I-See幣 11163 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-16
註冊天數 6343
狀態 離線
  只顯示 yuhoilun 的帖子
係邊個呢?....................

μφξ
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 啊婷// 的帖子

兒:唔該晒,好彩有你咋!(果個就係言~)

言:唔駛~咦,你咪今日果個新生?

兒:係呀,我叫啊兒呀!

言:我知,你講左啦!

兒:係喎~唔記得左tim~

言:你好可愛啊~

兒:係....係咩?(面紅)

兒:我...我要落去啦,下次再傾啦!

(兒攞左銀包,9秒9跑左落去~)

言:(大嗌)小心d啦,唔好再跌親啦!~

(兒聽到,個心好甜.兒知道自己鍾意左佢)(言都feel到........不過.........)

(兒跑到落去,塊面好紅,其實係因為頭先嘅事而面紅!)

蔚:嘩!你咁遲嫁,咦..塊面咁紅嘅?

兒:我.....好怏嫁喇!跑......跑落丫嘛!

蔚:傻妹!唔洗跑落嚟,我地實等你嘅!

兒:嗯..行啦!!

食完野,四個番到學校>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

=============================================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 啊婷// 的帖子

番到去,仲未上堂,d女仔又嚟煩住希同偉

妍:希希呀..頭先去左邊呀?

希:妖....咪咁嗌我呀!打柒你呀!重有,我去邊關你春事呀!!!彈開啦~

妍:咦...咪咁惡對人啦...人地驚驚呀!!(作者首開金口:嘩..好嘔呀!!妍:你講咩呀?作:話你好嘔!!希:講得
好~thxx)

妍:希希呀..你幫人地都唔幫我嫁?!

希:我講多次,唔好咁嗌我!同埋,我咩人都幫,係唔幫你!!!

妍:希希呀......"啪"

(希一隻手"車"左埋去妍塊面度)

希:我都話左唔好咁叫我嫁啦!!!自己攞嚟衰!!!

妍:你......哼~衰人!!我唔會俾你好過嫁!!!!!

(作:嘩!!你都好狠喎..希:差唔多啦~)

蔚:嘩...好抵死呀!!我生平最憎姣婆,今次真係大快人心呀~

希:咦...估唔到有一樣野會係同我一樣喎...

蔚:超..鬼同你一樣........

希:哼.....今次唔同你嘈,我心情好~

蔚心諗:點解見到佢打啊妍個時,我有d開心嘅?

呢個時侯...

希又係度諗:咦..點解同蔚嘈個時,有d唔知點咁嘅...

睇番兒哥面,偉有d事去左搵啊sir...走左...

兒就同言傾計.....(佢地係個冇咩人嘅地方傾計...)

兒:頭先..唔該哂你呀~

言:(笑)你講左好多次喇~

兒:(兒見到言笑,又面紅喇~)係......係咩???

言:你面紅個樣好可愛呀!!

兒:你.....我.......我......你.......(兒開心到口齒不清)

言:做我g fd丫,好冇??

兒:下....(嚇到清醒番)

言:做我g fd丫?

兒:...........嗯...........(up頭)

跟住,言就kiss左兒,但.......呢一幕俾偉見到....

偉覺得個心好痛..好痛..................then佢自己番左班房

============================================

頂部
ξ﹊ar瑜◇′↘
認證會員
– —╴我算得上甚麼゚ ..

會員編號 227069
精華 0
積分 1815
帖子 843
威望 0 點
I-See幣 14369 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-6
註冊天數 6383
來自 ♣` 矮 人 村..*
狀態 離線
YEAH..!!
比我估中左係果個言...haha""
作得好好..十卜十卜""

頂部
傻婆兒
初級會員

會員編號 190180
精華 0
積分 802
帖子 111
威望 0 點
I-See幣 12605 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-17
註冊天數 6495
狀態 離線
  只顯示 傻婆兒 的帖子
十卜十卜~~~~~快post!

白痴,可愛妹一名.XD
頂部
鈴。﹏〞
初級會員
鈴靜

會員編號 192778
精華 0
積分 607
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 11289 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-24
註冊天數 6488
狀態 離線
  只顯示 鈴。﹏〞 的帖子
十卜牙....
PO多D牙..

hi
頂部
Punsokwa
初級會員
gAz3tT3_<3

會員編號 90360
精華 0
積分 718
帖子 234
威望 0 點
I-See幣 8018 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-22
註冊天數 6701
狀態 離線
  只顯示 Punsokwa 的帖子
sup::~~*+oil la~*

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...