加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[*My Love~//.我第一次作嫁,十卜吓丫~
載入中 ...
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
I-See幣 10897 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線
  只顯示 啊婷// 的帖子
[[*My Love~//.我第一次作嫁,十卜吓丫~

[[*My Love~//.我第一次作嫁,十卜吓丫~

以下係人物介紹:

女主角:
張芷蔚:超索,但好粗魯.同兒係好朋友!都ok有錢.
卓穎兒:冇蔚咁索,但都好靚女.勁有錢,好斯文.同蔚係好朋友!

男主角:
卓穎希:兒嘅啊哥,超靚仔.鍾意蔚,對佢好溫柔,但又同佢鬥氣!
歐家偉:希嘅老死,都幾靚仔.識彈結他,好溫柔!

奸角:
李永言:兒鍾意佢,但佢玩啊兒!
陳敏妍:姣精.成日纏住希!

茄哩啡..........(下刪一萬字)

===================================================================

十卜下我啦~無限感激~~~

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線

鈴鈴....
蔚:哎呀...實遲到喇!!
蔚媽:哇,你咁遲先起身嫁,重話唔洗我叫醒你?!
蔚:咪糟啦,你好煩呀!!
跟住蔚就用9秒9搞掂哂d野喇,諗住出門口...
<<別再管誰咒你 曾經荒謬闖蕩異地>>(鈴聲)
蔚:喂,講野!
兒:喂蔚呀!係我呀!兒啊,你落嚟未呀??我係樓下啦!!
蔚:哦,咁我宜家落嚟啦~
兒:咁快d喇喎,88!
蔚:88
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
蔚:哇,你又坐架勞斯萊斯嚟呀,係到哂命咩?我都係坐benz咋..
兒:唔係呀,我啊哥同我一齊番,所以咪坐呢架lor~
蔚:哦..咦,你有啊哥嫁咩?冇聽你講過嘅??
兒:有呀,係你唔記得之嘛.
蔚:又好似係喎...
兒:唔好講喇..遲到喇..上車先啦~啊哥係到等緊..
=上到車=
啊蔚坐係中間,兒坐係左邊,兒嘅啊哥坐係右邊
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
兒:蔚,呢個係我啊哥呀!.....啊哥,你講下野介紹自己啦!!
希:哦...hi,我叫啊希呀,係啊兒個啊哥,你呢??
蔚:我叫啊蔚呀!!(心諗:啊兒都講左你係佢啊哥啦,又講多次,kai~子)
(順帶一提,佢地都係讀6A..)
蔚:係喎,你好似之前唔係呢間學校嫁?!點解又會同兒一齊轉嚟呢間嘅??
(兒原本係第二間,因為成績差咗,就同啊蔚一齊轉去宜家呢間)
希:哦..因為驚佢轉左過嚟,俾人蝦(望住蔚),同埋我有個fd係呢間,所以就轉埋過嚟..
蔚:喂,你講野哥時望住我咩意思呀?
希:冇..望下啫..唔比呀?!隻揪呀笨!!!!
兒:喂..唔好嘈喇~到喇,落車啦!
===================================================================

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線

學校>>>>>>>
(佢地3個係學校留連左一陣,先去搵miss.跟住打鐘....去班房....
miss先入班房,佢地係出面等!)
ms:今日有3位新同學嚟我地班,大家歡迎佢地入嚟啦!
男a:ms,男定女啊?女嘅就歡迎,男就........叫佢慳d啦!
女b:ms,男嫁呵?係咪啊?靚唔靚仔嫁?
眾同學:梗係男好d啦..............梗係女好d啦..........
ms:大家靜d!!!!!!!!!!!!!!我地請佢地入嚟啦.....
跟住佢地3個就入左去喇......
男a:嘩...兩個靚女呀!!!!靚女,你叫咩名呀?你有冇msn or icq呀?
男b:喂...你冇病呀!!!D靚女緊係我溝嫁喇~幾時到你呀!!!
成班女仔:嘩..靚仔!你叫咩名呀?電話幾號呀?一陣同我食飯丫?!
ms:咪嘈住!你地當我死嫁?!等佢地自己介紹自己啦~
蔚:hihi,我叫張芷蔚呀!你地可以叫我啊蔚!
兒:hi~我叫卓穎兒呀!大家可以叫我啊兒嫁~
希:叫我啊希得喇(好冷淡)......
男a:嘩~靚女,你個名好好聽喎!!同我食lunch丫,好冇~~?
男b:你慳d啦!!靚女,唔洗理佢嫁,一陣同我食lunch得嫁喇~
女a:哇,靚仔...你好cool呀!!!我鍾意呀~
ms:好喇好喇~佢地企左咁耐,都攰嫁喇,依家睇下你地坐邊先.....
      蔚同兒一齊坐,希同歐家偉一齊坐,你地兩個女仔坐係佢地前面
(佢地3個坐左埋去,希同偉係度傾計.....)
希:喂,啊偉,咁耐冇見,點呀??(佢地係小學同學,偉就係希口中嘅fd)
偉:都係咁啦..咦,兩個靚女,你識嫁??
希:呢個係我個妹(指住兒),呢個就........豬扖!!!!!!(指住蔚)
偉:嘩!唔係呀嘛,咁索都叫豬扖...咁呢d女仔叫咩呀???(指住班女仔)
蔚:你講野小心d呀!!咪豬扖前豬扖後,我有名嫁..牛扖!!!!!
兒:哎呀~你地又嘈喇!!當比下面我,唔好嘈啦~
蔚:好,算!!當比面啊兒,下次你就知死!!!!
希:超.......係喎,你地唔好講比人知,兒係我個妹呀!
偉,兒,蔚:點解呀???
希:呢班女仔咁煩,問3問4,如果知兒係我個妹,肯定成日煩住佢啦~
偉,兒,蔚:o............
希:其實,重有一個原因嫁...
蔚:係咩呀??
希:我想兒扮住我g fd先,費事俾班女仔煩住哂!!!
蔚:超,原來係為左一己私利!!!
兒:算啦~橫掂我又冇壞嘅...我都成日痴住啊哥嫁啦,咁咪重好~一舉兩得!!!
蔚:唉...是但你地啦~
(就係咁..成哥朝早就係咁傾...傾到小息...)
================================================================

頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線

女a:靚仔,你同偉識得嫁?
女b:靚仔,你幾號電話啊?
女c:你地慳d啦,靚仔,一陣同我食lunch丫,好冇啊?
希:妖,你地好差煩呀!我有女嫁啦,你地慳d啦!
(呢個時候,蔚同兒哥邊同樣情況!)
男a:靚女啊,你lunch得唔得閒呀?
男b:靚女啊?你有冇msn or ic q啊?(佢地來來去去都係得果幾招!)
蔚:頂,你地好x煩呀!
兒:算啦,我地去搵啊哥........啊希啦!
蔚:好,今次算,我地走!(d男仔俾蔚嘅眼神嚇到唔敢行過嚟!)
(蔚同兒行到過去希哥度,希見到佢地.....)
希:拿...你地咪煩啊!呢個係我條女!(拉左兒過嚟)
成班女仔:哦~原來係你條姣婆,敢同我地爭仔,未死過呀?
蔚呢個時候出嚟解圍>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
蔚:喂,你地話邊個係姣婆啊,仲有呀,佢真係咪死過!況且呢d都唔算係爭,因為你地都唔係佢果皮,想爭都爭唔到啊!8婆!!!!!!!!!!!!
兒:(細聲)......喂,算啦,唔好鬧得咁盡啦!佢地喊嫁啦!!!
成班女仔:你好野,我地走!!!!
蔚:多謝晒~我不嬲都咁好野嘅!
(班女仔走左之後,佢地3個又傾~)
希:你都好串喎~
蔚:梗係~你啊,係人地啊哥都唔幫佢出頭,有冇攪錯呀!!!
希:車~我想出聲嫁啦!俾你講左先姐~
偉:你地唔好嘈啦,上堂啦!
(佢地坐嘅位置>兒 蔚
                            偉 希)
=========================================================

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
我好想睇a
po  la
po  la

頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線
好,我依家po~

頂部
啊婷//
嬰兒上路

會員編號 256864
精華 0
積分 413
帖子 55
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-4
註冊天數 6324
狀態 離線

(上緊堂嘅時侯,佢地有佢地傾,ms有ms講!)
(其實係兒同偉傾,希同蔚嘈!冇錯,係"嘈",唔係"傾"~)
偉:兒,你同啊蔚好熟嫁?
兒:係啊~我地小學就識嫁啦!
偉:哦.....今個禮拜6得唔得閒呀?
兒:得,咩事呀?
偉:諗住去唱k,叫埋佢地兩個!!!(指住嘈得好西利嘅蔚同希!)
蔚:咩事咩叫埋我地??
兒:偉話禮拜六去唱k,諗住叫埋你地!!
蔚:哦,好啊!都好耐冇唱啦!
希:是但啦~我冇所謂.
蔚:超,係到扮cool~
希:我扮唔扮cool關你咩事呀?
蔚:你.............
兒:唉....佢地又嘈啦!(同偉講)
偉:由佢地啦,好多情侶都係由嗌交開始嘅!
兒:咁又係~哈哈......
(到lunch time~佢地幾經辛苦,終於令d煩人唔跟住嚟~)
蔚:喂,我地食咩好啊?(有蔚,兒,偉,希幾個人~)
偉:um.......m記lor~
兒:是但啦,啊哥,你點啊?
希:冇所謂(好cool)
兒:哎呀,唔記得帶銀包tim~我上去攞!
蔚:哦~咁快d啦喎~
兒:嗯...好快!
(兒上到班房,因為太急,差d跌低,好彩有個人扶住佢~)
咁果個人究竟係邊個呢?....................
===============================================================

頂部
鈴。﹏〞
初級會員
鈴靜

會員編號 192778
精華 0
積分 607
帖子 126
威望 0 點
I-See幣 11289 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-24
註冊天數 6488
狀態 離線
  只顯示 鈴。﹏〞 的帖子
十卜..
好好睇A....
PO多DD..

hi
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
邊個邊個

頂部
ξ﹊ar瑜◇′↘
認證會員
– —╴我算得上甚麼゚ ..

會員編號 227069
精華 0
積分 1815
帖子 843
威望 0 點
I-See幣 14369 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-11-6
註冊天數 6383
來自 ♣` 矮 人 村..*
狀態 離線
係唔係玩阿兒果個李永言呀??
快d  po啦....好心急呀....
作得好好呀!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...