加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大家呢排幾好嗎~我係大偉~有冇野想傾下咁啊~有就入黎啦
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006-12-27 05:41 PM 發表
我上到msn xdd,但好小人/____________\幾時搞番好架台灣!

3個星期 - -''

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子

QUOTE:
原帖由 囧-pky]] 於 2006-12-27 06:06 PM 發表

3個星期 - -''

有人話1個星期 ._.

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

悶悶地問iq,
香港的肥仔多數姓什麼?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006-12-27 06:09 PM 發表
悶悶地問iq,
香港的肥仔多數姓什麼?

死,, - -''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

岩左xppppppp

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙星=] 的帖子
咁勁GE PKY,,,"
陪我玩大富翁=V+

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

台估計三星期修復受損電纜 (星島日報網頁)
2006年12月27日 HKT: 下午 02:06:00  

台灣屏東縣恆春發生強烈地震後,影響台灣的長途電話,及南韓的互聯網服務。同時,台灣各大媒體新聞網站對外通訊聯絡受到一定程度的影響。中國大陸至台灣、美國、歐洲等方向國際港澳台通訊綫路受此影響也大量中斷。

台灣最大的中華電訊公司說,通往香港、內地,以及東南亞部份國家的電話均受影響。南韓一間固網及寬頻服務供應商表示,六條海底國際電纜出現問題;南韓部份政府部門及銀行,未能使用互聯網,外匯交易受到影響。

台灣的中華電信估計,可能要三星期時間,才完全修復受損電纜,情況可望逐漸改善。

唔知牙,,上網睇到,, - -''

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 牙星=] 於 2006-12-27 06:16 PM 發表
咁勁GE PKY,,,"
陪我玩大富翁=V+

因為我都係個肥仔 -,-"'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 囧-pky]] 於 2006-12-27 06:18 PM 發表
台估計三星期修復受損電纜 (星島日報網頁)
2006年12月27日 HKT: 下午 02:06:00  

台灣屏東縣恆春發生強烈地震後,影響台灣的長途電話,及南韓的互聯網服務。同時,台灣各大媒體新聞網站對外通訊聯絡受到一 ...

依家您先睇牙-_-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
哎呀,地震關我地香港咩事,
好煩好煩好煩呀 .3.
做咩會搞到我地架 / __ \ "
依家連MSN都ON吾到呀 - ___ - '
xG我又上吾到 -,-'
搞乜! \ __ / "
好灰也 /_______________ \ "
YAHOO都上吾到' - V- '
好多野都睇吾到 -333-*
除左I-SEE   -3333-''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...