加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]_.+*[]]愛上你_×`!\█ 只會令自己受到傷害°|[[*°× ||[完]
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  只顯示 屎忽鬼{儀}` 的帖子
[原]_.+*[]]愛上你_×`!\█ 只會令自己受到傷害°|[[*°× ||[完]

女主角:

櫻:同左[信]結左婚,但只係父母安排!!佢地只係見過幾次,但[櫻]對[信]以經一見鐘情!!佢係一位好得意既女仔..!!*但[櫻]既父母去左英國....所以佢係同[信]一齊住....

夢:[信]既情婦,都幾好人既!!!佢唔係壞人黎既!!算係索女一名啦!!

怡:[信]屋企既工人,同[櫻]好好朋友,[櫻]有咩心事都話比佢聽架!!同[櫻]差唔多年紀啦!![櫻]第一日入信家,佢就好照顧[櫻]架啦!*其實[怡]個樣幾好架!佢鐘意[偉]架!!嘻..>.<

男主角:

信:同[櫻]結左婚,但佢對[櫻]冇咩feel,但之後,佢就對[櫻]有好感!!父母都去左英國...*!!幾靚仔又型!!*

華:係[信]既好朋友,睇一次見到[櫻]果時,都鐘意左佢架!!!可以話佢係型男一名,不過幾靚仔架!!

偉:都係[信]既好朋友,佢鐘意既人,,,係[信]既工人...-----[怡]呀!!!*呵呵...!![]]ok靚仔啦....型型地咁啦!!

==============================================

第2次作啦.....

呵呵..!!*

支持下啦...>3<

本帖最近評分記錄
Athena`   2007-1-28 11:56 AM  代幣  +7   精品文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第1集

[櫻起左身...櫻自己一個訓架,佢唔係同信一間房]

怡:小姐....咁早起身既!??*

櫻:嘻...話叫左你唔好叫我做小姐啦!!*

怡:係..!!*櫻...咁你過黎食早餐先啦!!*[]]

櫻:ok..*信佢起左身未呀!??*

怡:少爺仲未起身呀!!*~

[櫻食食下早餐,信落左黎..佢地間屋有2層架]

怡:少爺早晨..!!*

信:咁早既!?(望左櫻一眼+淡淡咁講)

櫻:下..!?都唔算好早姐....你過黎一齊食早餐啦(好熱情)

信:唔洗啦....我返公司先啦...(好冷淡)
[間公司其實係佢老豆叫佢打理既]

櫻:咁..咁好啦!!88..*

[信走左]

怡:櫻...佢對你好冷淡呀!!!*

櫻:嘻..唔緊要啦!*[]]佢今日主動咁同我講野,我真係好開心呀!!!之前,佢差唔多理都唔理我!!但..但佢今日主動咁同我傾計...嘻嘻!!(好鬼死開心)

怡:但...但櫻你係佢老婆黎架ma....佢對你咁冷淡!!點得架!??*佢早餐都唔食...

櫻:唔緊要啦!!可能佢趕住返公司,先唔食姐...!!~*

怡:唉...櫻你真係好純品呀!!*

櫻:係咩!?(笑左一笑,笑容好甜)

怡:嘻...係呀!!食早餐啦,凍左唔好食架啦..!!)))

櫻:ok..*!!)))

[食完之後...]

櫻:我出去買d野呀...好快返..!!88*

怡:88..*小心d呀!!!

櫻:ok..*!!

[出左去啦...行到一間店門前]

櫻:呀..*(跌左落低)

華:你有冇事呀!??(扶櫻起身)

櫻:冇事啦!!頭先真係唔好意思呀..*!!

華:唔緊要,..我講唔好意思就真!!
{心諗:佢好可愛呀...又幾靚...}

櫻:咁我走先啦..!!88!!*

華:88..*))

==========================================================

作到依到先!!

唔知多唔多人支持我呢!??

今日好悶呀...>.<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Athena`
吹水學徒
...............

會員編號 88717
精華 1
積分 3389
帖子 1293
威望 1 點
I-See幣 16158 錢
GAME幣 347 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-19
註冊天數 6764
狀態 離線
  只顯示 Athena` 的帖子
咦? 今次轉左題材喎~
由青少年轉左做成人..
幾好~SUPPORT*
+油牙..

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Athena` 於 2006-12-26 06:03 PM 發表
咦? 今次轉左題材喎~
由青少年轉左做成人..
幾好~SUPPORT*
+油牙..

嘻..係呀...比d新鮮感比讀者...

因為我覺得太多人作青少年啦!!

所以咪轉下囉...呵呵..*

thx版主第一個支持我!!...*

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6409
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
好好睇a

po多d  a

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2006-12-26 06:11 PM 發表
好好睇a

po多d  a

係??

OK..好呀

頂部
傻琪__K!`
中級會員

會員編號 137689
精華 0
積分 1212
帖子 426
威望 0 點
I-See幣 14226 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-3-16
註冊天數 6677
來自 [][!!裘記**
狀態 離線
  只顯示 傻琪__K!` 的帖子
SUP*你''''''']]
加油@@''

最[思念]的人*:: 是{你}!!
最[珍惜]的人 :;,,都是 {你}!!
最令我[心痛]的人:`.: 亦都 是{你}!!
最[心愛]的人..:" ..也就是 {你}!!
不能和我到[老]的人 _..,;,為何要是 {你}!!
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 CK 於 2006-12-26 08:02 PM 發表
SUP*你''''''']]
加油@@''

嘻...

thx!![]]

頂部
↓小雙↑
初生嬰兒

會員編號 252765
精華 0
積分 388
帖子 43
威望 0 點
I-See幣 11168 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-26
註冊天數 6393
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ↓小雙↑ 的帖子
5錯哇!!!丫,5係a,係非常好a。
好好睇a,我之前都睇過1篇類似咁o既文體!!!
but都係咁好睇姐∼十卜你,加油喔∼

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6659
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第2集

[傾電話中.....]

華:信....

信:咩呀!??

華:今日我見到一個好得意既女仔呀...*

信:哈...鐘意左人呀!??

華:5.....可以咁講啦!![]]*

信:嘩...邊一條女可以令華哥一見鐘情呀!??

華:唉...''我冇問佢拎電話,又唔知佢叫咩名!!

信:下..!?咁你又鐘意人??

華:我覺得我再會見返佢既!!!*))

信:哈哈...係咪架!??

華:我諗係怪...'''

信:喂...今日黎唔黎我屋企食餐飯先呀!??

華:好呀....我連你老婆我都未見過呀...*)))

信:妖...洗鬼理佢架咩..!!~我又唔係鐘意佢既,只係屋企人安排姐...*!!有佢係屋企,我都覺得佢睇唔順眼呀!!

華:嘩...咁話你老婆架!??"""

信:超...我同佢都未一齊訓過呀....只係名義上佢係我老婆,但係我心目中,我冇當過佢係我老婆喎!!

華:唉...]]]*咁你當初又同佢結婚!??

信:屋企人叫到,我唔想令到佢地失望呀ma!!

華:唉...你咁都得架!!?

信:唔好講依d啦...我依家黎你屋企接你過黎啦!!!

華:ok..*!!)))快d喎...

信:得啦...88*

華:88...!!)))

[cut左線.....過左一陣華同信都到左信屋企]

華:嘩...好耐都未黎過!!好似大左咁多既間屋??

信:唔係呀...

華:叫偉黎啦...

信:唔洗你講,我都叫左啦!!呵呵..*))

[叮噹...]<---門鐘

怡:黎啦..!!*

[一開門....]

偉:hi,,,!!*

怡:hi..(面紅)

信:黎左啦..?咁耐架!!

偉:唔洗坐車咩!??"''

怡:我入去煮返野先啦!!

華:信...你老婆呢!??

信:怡...呀櫻呢!??

怡:小姐佢係房呀..!!*

信:同我叫佢落黎啦...!!

怡:係既...少爺!!*

[過左一陣...櫻落左黎]

櫻:信..咩事呀!??

信:依2位係我d fd呀...''

華:依...係你!??

櫻:hi,,,原來你係信個fd!!*

信:你地識架!?(細細聲咁講)

華:咪就係今日果個令我一見鐘情既人囉!!(細聲)

信:哦..(細聲)

櫻:你地...係到講d咩呀??'''

華:冇呀..!!*

偉:hi...你好呀!!

櫻:hi...

[華就拉信去一個角落到]

信:咩事呀!??

華:我姐係鐘意左你老婆呀...你明唔明呀??''\\||

信:我明,,,我諗我遲d就會同佢離婚架啦...

華"下..??""點解呀?/\/

信:我都冇鐘意過佢!!*))

華:哦..''/\/\

信:你放心啦..'''

華:ok..*

怡:大家...可以食得飯啦!!*

大家:ok..*

=============================================================

post到依到先!!

希望大家鐘意啦...

之前個故事既結局作得唔好!!

所以今個故事既結局一定會作好d架啦!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...