加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ///。﹏&^%可泣可笑的愛!@#$%)(..,,﹏(停止)
載入中 ...
過敏
初生嬰兒

會員編號 255328
精華 0
積分 357
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11104 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-31
註冊天數 6346
狀態 離線
  只顯示 過敏 的帖子
屋企比人搶野???

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子

QUOTE:
原帖由 夢@朱古力@申欣 於 2007-1-1 10:14 PM 發表

你睇埋落去咪知囉,同埋因為個名叫:///。﹏&^%可泣可笑的愛!@#$%)(..,,﹏,所以要笑又要喊>o<

我都有笑過有喊

好好睇a

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6362
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
我今日唔得閒呀,聽日先打啦,sor呀,你地可以俾d意見我架!!

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
奕第一眼望到既竟然係...竟然係銘...
奕隻眼空曬,乜都冇諗,眼淚一滴一滴咁流落黎...
恆唔知發生咩事,淨係知呢一刻既奕好雖要愛護,所以恆濫著左奕...
但係唔知點解奕就推開佢,恆好莫名其妙,究竟奕咩事,眼前既男仔又係邊個...佢好亂...佢覺得奕應該係個男仔既女朋友,佢自己係第三者...但又覺得奕唔會背叛佢,佢好肫,佢想明白一切...呢個時候...
銘(行過黎):我個奕豬豬,你番黎啦...
奕:佢死開啦,邊個係你架,佢走呀...
銘:仲咩呀,(指著恆):佢係邊個呀
奕咀落恆到...
奕(拖著恆隻手舉高):佢係我男朋友
銘一巴打落奕到跟著啤著恆就走左...

想知咩事就睇下一隻啦>o<

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
跟著佢地就入左屋...

恆:頭先個個係...
奕:個個係我表哥...
恆:咁點解佢叫你...
奕:因為佢爸媽同我爸媽幫我地訂左婚...
恆:哦...
奕:但係我跟本唔愛佢,我愛個個係你呀...
恆:但係...
奕(喊):咁你想我點喎,你估我好想咩
恆:咁不如我地分開,你同佢一齊啦
奕一巴打左落去恆度...
奕:原來你根本就唔愛我,原來你...你走呀...我唔想見到你呀,你走呀...我地...我地分手啦...你根本就唔愛我...
奕走左入”放”
奕【足八】左係床到,一路喊,喊到訓著為止...
恆就番左屋企,係間”放”一路喊,喊到冇眼淚為止...

往往分手就是一時的沖動...

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
呢一個月奕都冇番學...日日都冇乜食野...佢殘左好多好多...瘦左好多好多...佢日日介手,佢終於知道點解姍個陣會介手...姍個d日日黎搵佢,佢唔開門,打俾佢,佢唔聽電話...個個都好擔心佢,又唔知點佢...

直到有一日...
《叮噹叮噹》...
奕:你走啦,我話過我邊個都唔想見
男:係我呀,我係俊呀...

介紹下先:

俊:
樣貌:勁靚仔,一d都唔cool
性格:勁溫柔,好好人,好細心
(注*18歲,勁打得,奕既哥,之前因為俾媽捉左去美國讀書,所以同奕分開左,而家佢媽死左,佢第一時間沖番黎)

奕好快咁開左門...
俊一入左黎,奕就濫著俊,一路喊,喊左好耐...
俊:傻妹,仲咩呀
奕:講曬所有野俾俊聽
俊:你仰咩咁沖動呀,你同恆好明顯係相愛啦
奕:但係佢個陣
俊:佢只不過係唔想你難做炸
奕:但係我點都要同銘(講到呢度奕又喊啦)
俊:邊個話架,而家媽佢地死左,我就係呢個家既話事人啦
奕笑左下...
濫著濫著奕就暈左啦...
俊:企係度都訓得著既...
俊(抱起左奕):嘩,咁輕既
俊就抱左奕去睇醫生...

∼∼∼醫院∼∼∼
醫生:佢成日介手,所以失血過多,又唔食野,冇營養,又唔夠訓,所以冇精神...佢而家好危險,過到今晚就得架啦,我地已經盡曬力啦...
俊:唔該你呀,醫生...

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子

點解會咁家

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線
俊(喊):傻妹呀,點解我番黎既第一日你就咁丫...
俊拎左奕部電話,打左俾恆,博同姍...
冇幾耐佢地黎曬...
佢地個個都單獨入去同奕講野...

姍(喊):你仲咩要咁傻呀,我地個個都咁愛你,你點解要咁做呀,我介手個陣,你都係咁話我啦,點解你而家又要咁做呀,我憎你要離開我呀...

博(喊):點解你要咁傻呀,之前姍係咁我已經好心痛架啦,而家連你呢個好朋友都係咁,當初唔係你話醒我,我都唔會同番姍係一齊架,你快醒啦...

恆(喊):奕呀,你醒下啦,你快d醒呀,我唔准你訓呀,你快d醒啦,點解你唔要我呀,我其實好愛你架,我只係唔想你咁煩炸,我唔想你為呢d野而唔開心,對唔住呀,你醒啦,我會好好珍惜你架,俾次機會我啦...(滴左一滴眼淚落奕既嘴度)

奕:你...係...唔...係...仲...愛...我...丫
恆(開心):你醒啦
奕:對...唔...住...呀...我...只...係...唔...鐘...意...你...咁...講...
恆:我明架,我叫醫生呀
奕:55

頂部
湯圓
認證會員

會員編號 51025
精華 0
積分 2984
帖子 928
威望 0 點
I-See幣 13671 錢
GAME幣 110 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-9
註冊天數 6795
狀態 離線
  只顯示 湯圓 的帖子
我想快d再睇呀
sup呀

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6362
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 湯圓 於 2007-1-4 21:46 發表
我想快d再睇呀
sup呀

多謝支持>w<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...