加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: ///。﹏&^%可泣可笑的愛!@#$%)(..,,﹏(停止)
載入中 ...
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
I-See幣 15359 錢
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-16
註冊天數 6361
來自 °﹏×*.夢幻餅乾店┼﹢×*
狀態 離線
  只顯示 *呀梨__ 的帖子
///。﹏&^%可泣可笑的愛!@#$%)(..,,﹏(停止)

我第一次作,有好多意見都係同學俾我架,作得唔好唔好話我呀,我未作完,不過POST著先啦.............. 

∼∼∼角色介紹∼∼∼

女主角:

奕:
樣貌:勁靚女,勁索,幾得意
性格:好易心軟,好易厄,成日俾人蝦,好天真,對男仔勁專一
(注*愛恆,身材好掂,校花,同姍係全世界最fd)

姍:
樣貌:好靚女,幾索,好似斯文既人
性格:開朗,感情用事,對男仔好專一
(注*愛博,身材好掂,校花,憎晴,ok有米,同奕係全世界最fd)

晴:
樣貌:ok靚女,ok索
性格:鐘意發姣,鐘意蝦奕,以為自己係最靚
(注*愛康,身材好掂,ok有米,憎奕&姍)

男主角:

康:
樣貌:勁靚仔,勁易氹掂女仔
性格:勁淫狸,急躁,沖動
(注*愛奕,愛晴既身體,好打得,幾有米,同博,恆勁fd,校草,成日俾女圍,好憎d人唔聽佢話,佢要既一定會得到)

恆:
樣貌:勁靚仔,少少cool
性格:對女仔好專一同細心
(注*憎晴,好打得,幾有米,愛奕,同博,康勁fd,第2個校草,成日俾女圍,氹女好掂(包括奕),唔鐘意d人郁佢d fd,好有意氣,有人有事佢一定第一個仆過去幫佢,同博由細識到大)

博:
樣貌:勁靚仔,少少cool
性格:對女仔勁細心同專一
(注*愛姍,好打得,勁憎晴,同恆,康勁fd,第3個校草,成日俾女圍,好有意氣,同恆由細識到大,氹女幾掂(包括姍),唔鐘意俾人話佢d fd)

銘:

樣貌:好靚仔,好得意,唔多cool
性格:少少花心,幾淫狸
(注*愛姍&奕,好打得,勁憎姣婆,同康又細識到,有好野一定會益康,好有意氣,f.4第4個校草,氹女勁超爆掂(除左奕&姍),幾有米,成日俾女圍,佢都幾鐘意俾女圍,因為佢覺得好威)

∼∼∼∼∼配角∼∼∼∼∼
女:
鈴&彤,麗&恩&雪(姣婆,晴既跟班)【ok靚女,有米】

男:
榮(黑社會大佬),海,亮(榮既跟班)【ok靚仔,有米】

【注*以上人士(除左榮,海,亮)都係中四(16歲),係一間bank3既中學讀】

∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
PO  LA
PO  LA

我好想睇a

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
       ∼∼∼新一學年(中四)∼∼∼
【鈴鈴鈴鈴鈴....】好煩既鬧鐘係奕既耳邊響起,奕一下就將佢山左

【早知不應試愛 便算哀 現在問問誰珍惜不再】<--奕既手機鈴聲

奕拎起電話:喂,邊個咁早打黎丫
姍:仲有邊個丫,咪我囉
奕:哦,姍呀,咁早打黎咩事呀
姍:你仲訓呀,就遲到啦
奕:遲到!?去邊丫,我唔知既
姍超無奈:今日要番學呀,百痴妹
奕:係喎,死啦,係咁啦,88

【別再管誰咒你 曾經荒謬闖蕩異地】<--姍既手機鈴聲

姍:喂,奕呀,點呀
奕:老地方等啦
姍:ok,88

∼∼∼7:55a.m.寶林地鐵站∼∼∼

姍:大小姐,到啦,唔好再遲d
奕,行啦,仲講,就遲到啦
姍同奕拉著手咁跑去學校,就係打鐘個一刻,佢地沖入左學校門口

奕氣促促:嘩,險丫
姍氣促促:差d第一日番學就遲到
奕:係喎,我地係唔係同一班,我係咩班
姍勁無奈:我地都係4d丫,唉,人蠢冇藥醫

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2006-12-25 20:15 發表
PO  LA
PO  LA

我好想睇a

咁快有人支持,好開心丫>v<

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
         ∼∼∼4d班放門口∼∼∼

奕好開心:呢度呀
姍好緊張:係呀,入去啦
當姍同奕入到去個陣......

大部分男仔:woo!!2位靚女喎
搞到姍同奕塊臉紅曬...

a男生:老師黎啦
個個都坐係d未有人坐既位...

當老師入到黎個陣,各位同學臉色大變,原來係好巴渣既訓育導主任
奕(同姍講):唉,慘啦,今次真係唔死都唔得啦
姍:咪係,以後仲洗做人既
(注*miss chan=m)

m望住姍&奕:你地2個仲咩傾計呀,將校規抄一次!
奕&姍:下!唔係丫,唔好啦
m:係唔係唔滿意呀
奕&姍:都不之幾滿意呀

m:咁而家調位,執好自己d野,跟著行出黎企好
(注*總共有8行,每行有7個位)
好快咁,d人已經出曬黎

m:奕,你坐個度(第一行,尾三)
m:姍你坐奕後面la

奕&姍暗地裹偷笑

m:博,你坐姍隔離,而恆就坐係奕隔離,康就坐係奕前面,晴就坐係康隔離啦,好啦,有冇人唔滿意自己既位

就算有都唔夠膽講啦

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
       ∼∼∼lunch∼∼∼

奕(同姍講):終於到lunch啦
姍:55,今年我地可以出去食野啦
(注*中四先可以出去食野)
康:2位靚女,有冇興趣同我地3個(康,恆,博)一齊食野呀
晴(發姣):我有呀,一齊丫
康:冇話同你喎,行開d啦,姣婆
奕:唔好咁啦,一齊啦
晴對住康放電:咪係囉
康:咁行啦

∼∼∼M記∼∼∼
康:食咩,我請&我買
all:好呀
姍&博:1號啦
奕&恆:咁齊心呀
姍&博:你地都係啦
.....一眾無言.....
奕:我要3號
恆:我都要3號
康(心諗):點解個心好似那住那住咁既
晴(發姣):康你食咩我就食咩啦
康:咁我去買啦

奕:我想去廁所
姍:我陪你啦

奕望住姍笑

康:嘩,好重呀(望下望下)a,姍同奕呢
晴(發姣):點知佢地姐,一係你坐呢度啦
康唔知坐唔坐好
晴:仲咩呀,驚呀,估唔到喎
康:坐囉,驚你呀
當奕同姍番黎個陣,姍既位俾康坐左,so,佢地只好分開坐

本來:            而家:

奕 姍 晴          奕 康 晴
┌───┐          ┌───┐
└───┘          └───┘
康 博 恆          姍 博 恆

好快,個個都食完啦
博:仲可以坐多15分鐘喎

康望著奕個胸:坐多陣囉
康隻手差d摸到奕既胸個陣......
姍大叫:你隻手想做咩丫
康好似冇乜事咁:下,摸佢囉
奕即刻俾姍拉走左
博&恆:我地都走先啦,8∼
晴就拉左度去一個冇人黎既後樓梯...
晴拎著康隻手摸佢個胸:你摸我啦,我唔mind架
(晴覺得康會因為咁而愛上佢)
康本身唔想摸佢,但原來晴身材好好,胸又大,所以康一野就搾左落去,痛到晴想大叫,但係佢冇,因為晴好要面,佢唔想冇面....
康用隻手濫著晴條腰,晴都濫著康...
(注*女仔既校服係分開衫同裙)
康見晴冇乜野就將隻手伸左入條裙到,整到晴勁臉紅...
晴本身想叫康停手,但係佢又諗,如果康唔係愛佢就一定唔會咁做..
所以晴冇理,仲濫得康好實..
康知呢個係機會,一下就摸左落晴既私處,仲玩佢d毛tim∼,搞到晴又覺得核突,又唔知點...但係晴冇反抗,因為佢覺得咁樣就可以得到康既身體同愛...康即刻係一秒內將手指插入左晴既....
晴好扮到好enjoy,自己隻手都係度摸康既身體...
晴(發姣):就夠鐘啦,我地不如番學校囉
康(淫笑):好呀
晴(臉紅&細聲):你拎番隻手指出黎先啦...
康就係晴不知既情況下用一秒既時間勁大力插左入去跟著攞番出黎,痛到晴想喊
康(淫笑):攞左啦,你頭先舒唔舒服呀,我見你好似好enjoy喎
晴(發姣):勁舒服啦,你想既幾時都可以搵我(晴都唔知點解佢會講d咁既野)
康(淫笑)係唔係呀,好呀,一定搵你
晴勁想講唔好,但係佢冇

因為我唔得閒,所以聽日再post∼∼我打個陣都覺得有d嘔,但d同學話咁先有人睇,so.....

頂部
^^傻妹妹
中級會員

會員編號 244048
精華 0
積分 1121
帖子 361
威望 0 點
I-See幣 11488 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-12-9
註冊天數 6368
狀態 離線
  只顯示 ^^傻妹妹 的帖子
你作家????

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ^^傻妹妹 於 2006-12-26 14:08 發表
你作家????

係丫,你要多多支持呢>w<

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
跟著康就濫著晴既腰番學...
當佢地入到課室個陣,全班勁哄動...
佢地就番番埋位...

奕(開心):你地行埋左呀!?咁快既^^
恆(笑笑口):咪係囉,我地都未知
晴(發姣):係呀,我同康行埋左丫,我好開心呀>w<
奕:咁祝你地開開心心
康(唔係好開心):多謝

跟著就打鐘,上堂,真到放學 

∼∼∼放學∼∼∼
奕(同姍講):不如我地去行一陣街丫
姍:都好呀,煩掂聽日都係星期六,唔洗番學
博&恆:我地又去
奕:咁一齊啦,姍好唔好
姍(有d開心可以同博一齊):好呀
奕:做咩咁開心丫
姍(臉紅):邊有呀
奕又點會唔知姍做咩丫...

∼∼∼另一方面∼∼∼

晴(發姣):咁我地去邊呀
康(淫笑):梗係去我屋企啦
晴:但係你屋企有冇人架
康:我d屋企人今晚要去我呀婆屋企,順便訓一晚
晴:你唔洗去咩
康:頭先佢地打俾我,我話我唔舒服,唔去啦
晴:咁佢地而家走左咪
康:走左啦
晴:咁我地而家去你屋企啦
康(淫笑):咁心急!?
晴臉紅:咁幾時
康:而家行啦

康濫著晴條腰走...
行到7仔門口時...

康:我入去買d野,你係到等一陣
晴:嗯,快d喎

5分鐘後...

康:行得啦

好快就到左康屋企...

康:你坐陣先,我去斟d水俾你

晴坐左係梳發到...
康拎著杯水出黎,坐左係晴隔離...

康(唔係真心):xxxx

頂部
*呀梨__
認證會員

榮譽勳章

會員編號 247875
精華 0
積分 1977
帖子 909
威望 0 點
GAME幣 105 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6361
狀態 離線
康(唔係真心):我好愛你
晴(細聲+臉紅):我都係呀
康一野咀左落去晴個嘴到,晴好開心,因為今日係晴既生日!

5分鐘後...

康:你個嘴好甜
晴:係咩,康,其實今日係我生日,所以我好開心
康:晴
晴:咩呀
康:你可唔可以同我做愛
晴:可以
康:真!?
晴(心諗):死啦,開心得制,口快快tim

康抱左晴去佢間放...

晴(心諗):算la,康愛我姐

康將晴放左係張床到...
自已就壓係佢上面,佢用自己隻手撐著張床...
晴好緊張,有d驚...

康:你係唔係處架?

晴點頭...

康:我都係呀

康又嘴落晴個嘴到,令晴成個人放鬆曬...
康慢慢咁張晴d衫一件件咁除落黎...
晴都唔驚咁張康d衫除低...
跟著康就.....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...