加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題:   lock
載入中 ...

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
I-See幣 129979 錢
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-10-17
註冊天數 6838
來自 naughty club
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子
  lock

我整野太嘔了-0-
所以一人整兩個=口=

(raikeee)
raike的呀.呵呵.兩個maki
好簡的說..
但我好喜個feel..xd
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

(herher``)
herher的呢  是兩個sayumi呀xd
hope you like it..好簡的mix ban-0-
bg ban我好耐冇做..好嘔..

(牙琪")
ki的..好嘔的ai同maki..
美化好差.,.feel都唔好..
唔好介意T^T  真係好嘔呀=口=

(ka-Thy`)
kathy的呀..
之前送左一份比你..
而家比埋第二個ban你
好嘔的aya呀..唔好mine

(令女仔)
2個kame的呀..
自己好like第一個
第二個好怪呢T^T失敗呀..
hope you like@@

(`MAK-!YEE..)
兩個risa..一個mix一個bg..
我好like bg個個呢xdddd..
希望你都like呀呀呀呀xd

(ki-Ki`)
嘔到爆的reina兩個
第二個好簡..都唔知咩來的=口=
唔好介意呀>/\<

(PinKi)
oooooooooooooooh!
好嘔的kame呀...真的好嘔..
但我好like個twins的xd
feel正xddd(自誇中....-0-)

(bbbonnie)
好嘔的mix ban呀-口-
唔好mine呢..
1個konno  1個遙的xd
[attach]174607[/attach]
[attach]174608[/attach]

(kate)
2個嘔的bg ban..
都是嘔ban..cut得好嘔=口=
[attach]174609[/attach]
[attach]174610[/attach]

([★∫uiyi-])
2個sayu..嘔..
mix得唔好  色好怪=口=
[attach]174908[/attach]
[attach]174909[/attach]

(Phoebe:])
好like eri ban的bg呢xddd
miki好嘔=口=
[attach]174910[/attach]
[attach]174911[/attach]

(siube`)
好嘔的2個sayu//
bg ban好簡呢-吅-
mix ban嘔..
[attach]174915[/attach]
[attach]174916[/attach]

(hazuki)
momo呀///
ai icon好嘔呢..九唔搭八..
字好怪=口=
我知你love kai..
但我都唔知邊個係kai/口\失敗..
我都唔知呢個係邊個呀....
散的icon可問我要
話我知係邊個  我改名吧xd
[attach]174959[/attach]
[attach]174960[/attach]

(KY;)
karen...都唔知呢個係邊個=口=
只係可以打blood..xd
一張圖整icon同ban..
好嘔  散的icon可問我要
如果你想改名..可叫我改呀xd
[attach]174961[/attach]
[attach]174962[/attach]

(冷面笑像)
唔婆婆呀呀呀呀=]
我回la..xdd
都唔知你like d咩星
但成日見你整素ban,,
我就整左一個model同一個風景ban比你xd
hope you like..好嘔的ban2個
[attach]174977[/attach]
[attach]174978[/attach]

(Miya-ki)
miyaki...xd
兩個miki的呀.///嘔爆..
bg ban好呢..
hope you like^^
[attach]175283[/attach]
[attach]175284[/attach]

(SCORPIO)
scorpio呀呀呀...你teppei同埋yamapi..呵呵
一set icon同一個ban..
ban好嘔=口=
要散icon問我要..xp
[attach]175407[/attach]
[attach]175408[/attach]

(yi淣)
yi呢..你點會唔係fd呢xd
係材老早就識你的了.呵呵
2個erika..hope you like^^
[attach]175409[/attach]
[attach]175410[/attach]

(KAKAYEE:])
kayee呀呢..xd
一個07 mix ban..一個sayu bg ban..
mix ban好似太大了=口=
hope you like@@
[attach]175480[/attach]
[attach]175481[/attach]

(TWINKLE:})
wingyi..是不是朋0.0!?
好嘔的物品呀..請物見怪..xd
[attach]176051[/attach]
[attach]176052[/attach]

有心的製作就是美的製品
THANK ALL:-)
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
herher``
頭像師父
herher ; tata * : )

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 29620
精華 0
積分 48987
帖子 28567
威望 3 點
I-See幣 200011 錢
GAME幣 7750 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 PUI.
閱讀權限 220
註冊 2005-8-16
註冊天數 6900
狀態 離線
  只顯示 herher`` 的帖子
哇哇哇 .. 兩個都好正ah救命 .. xdd
仲話嘔 .. /333\
真係唔好2c ..送唔切 ... -3-
maki feel 真係好掂 !! >v<
你係掂geeee .. i am very like it ! xd
thzzzzzz !
merry christmas !

Nice to meet you : )

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6843
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
兩個都很好 x]
我都未整俾你添 =3=
不過好快會有 hoho

ps:: sayu 的 bg ban 很好呀 xp

謝謝瑤yo ~
= ]

頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子
herher..
你love就好了呀xd
不過都係好嘔..bg唔match圖=口=

中怕你唔like呢..
第二個好簡-0-

有心的製作就是美的製品
頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子
up..
又加多兩個人la..xddd

有心的製作就是美的製品
頂部
manki.. (牙琪)
吹水新手
alone

會員編號 4716
精華 4
積分 8794
帖子 3095
威望 34 點
I-See幣 105857 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 牙儀''
閱讀權限 100
註冊 2005-5-2
註冊天數 7006
狀態 離線
  只顯示 manki.. 的帖子
系系\
我收到了
謝謝你的禮,,
聖誕快樂~

瑤G  &  hat 送 的禮物-V-

頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子

QUOTE:
原帖由 牙琪'' 於 2006-12-25 16:03 發表
系系\
我收到了
謝謝你的禮,,
聖誕快樂~

xddd"
ki今個x'mas開心ma!?
有冇人陪呢xd!?

有心的製作就是美的製品
頂部
PinKi
吹水高手
最愛Kame

會員編號 32054
精華 0
積分 8892
帖子 4562
威望 0 點
I-See幣 79638 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-8-21
註冊天數 6895
狀態 離線
  只顯示 PinKi 的帖子
多謝你果兩個BAN ...
好美呀...*V*
我好鍾意...即用先...
我都整左個BAN 比你..
MERRY X "MAS

我愛KAT-TUN`飛飛`柏豪`呀立` Twins  

頂部

吹水高手
BAGA DEVIL*

榮譽勳章

會員編號 56183
精華 4
積分 10863
帖子 4993
威望 0 點
GAME幣 145 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 6838
狀態 離線
  只顯示 戎 的帖子

QUOTE:
原帖由 PinKi 於 2006-12-25 20:49 發表
多謝你果兩個BAN ...
好美呀...*V*
我好鍾意...即用先...
我都整左個BAN 比你..
MERRY X "MAS

你like就好了..
kame個個真係好嘔

有心的製作就是美的製品
頂部
小戀x
吹水學徒
*"♥ 愛 關 智 斌..}

會員編號 25357
精華 2
積分 8237
帖子 1321
威望 10 點
I-See幣 33149 錢
GAME幣 380 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 小滴x
閱讀權限 100
註冊 2005-8-1
註冊天數 6915
來自 關生屋企` xP!
狀態 離線
  只顯示 小戀x 的帖子

REINA好正.-3-!
好愛,,殺死我了XDD
個效果我好中意=3=*
MERRY X'MASss..XD
等回喔..用>V<
謝*10000000XD

ME ♥ 珍 寶 v3v
                                                            ♣ MR. funG  =]`
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...