加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: new.year ♥ ( momo x 牙儀'' ) !
載入中 ...
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
I-See幣 88946 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 :Kaikoey:
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7035
來自 tamaki-ism
狀態 離線
  只顯示 牙盈'' 的帖子
new.year ♥ ( momo x 牙儀'' ) !

唷唷
大家新年快樂喔 :]

這次聖誕節我可送得送 xD
之不過 christmas 都過啦 ..   即刻咩都改下變新 post !!
見一次靚相諗起邊個就會即刻整 =v=

6 th round - 12.31

mOMO -  hAZUKI -  毛

送你 MAKI 唷
色超怪
好像第 1 次送你禮 =v=
嘻 新年快樂!

[attach]177033[/attach]

5 th round - 12.26

hERMIA 的 :)
記得一開始睇到你個名 ,
就諗起仲夏夜之夢裡面既 hermia =v=
哈哈
好似好耐冇送野俾你 =3=
送個 sayu 俾你啦 xD
happy new year 呀啦依家要改口講 =)
玩得開心 d 啦啵 XD

[attach]174381[/attach]

kI 的 :)
標題都係寫番 AR琪會易認 d =v=
上次送你 toda ..  今次到 ayase 啦 XD
呢個整得唔太滿意 =0=
之不過收住先啦 XD
happy new year :)

[attach]174382[/attach]

4 th round - 12.25
今日正日 merry christmas
話明牙人要正日送架 xD
但遲 d 都出去玩啦
一大早 up 晒先 xD
收唔到先算啦 xDDD

牙糕的!
這個可說是我最滿意的啦
也是第 1 個整
所以之後o個 d 已經整唔番 ...
我懶得搵相 ..   所以都是 sayu =3=
小糕唔介意吧 xDD
有時間要多 d 傾計呀!

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

牙琪的!
一開始識大 ki 都覺得你好成熟 xD
有種大家姐既感覺 =v=
唉我少同你地傾
其實好多時都唔知發生咩事 xDD
但我心裡面都會支持大家架 =v=
希望快 d 見到大 ki xDDD

哎哎 ..    第 2 個玩野的 =3=
我本來想整到車頭燈咁 ..
但到最後失敗 .........    我 gif 簡直就係白痴 =v=

牙帽的!
田中小帽我送你田中啦
本來想送你 kame 的 ..... 又係懶搵相 =v=
小帽好親切我覺得又得意啵哈
要努力呀 :)

牙儀的!
儀仔你快 d 番黎呀 =v=
我同你一樣覺得 isee 唔同左
冇錯有好多時都會上左黎唔知做乜
之不過
我地一樣有好多朋友架嘛 =]
(( 雖然我同新人唔熟 =v= ))
牙人永遠都係度既 XD!
不過好耐冇見豆 =3=

右邊的 nono 矇了 =3=
又送你 nono =v=

merry christmas to 牙人(糕琪帽儀豆)! :)

3 rd round - 12.24
趕住出去啦 =)
所以真係整唔晒 =v=
但我 christmas 後都會繼續送的!
(( 點解大家可以整得咁快 =v= ))

raikeeeeee 的 :)
其實講真識你唔係好耐 =0=
第 1 次送你 christmas gift 啦 xD
整左 maki ..     其實本身想搵想相整俾你架啦 ..
但冇時間呀 =v=
等你生日我再送啦 xDDDDDDD
christmas cheer =]

miyaki 小牙的 :)

呀呀呀小牙 XD
送你既真不多啦 =v=
你同琪琪幫我搞 H!P 區既實在太多 T V T
感謝呢 :]
要繼續努力!
送你繪里 ..    說起來 ..  我好耐冇整 eri 啦 =3=
我這個人真忘本 =0=
merry christmas!

2 nd round - 12.19

bbbbbbonnie 的 :)
鐘意 bbbb 的 bonnie XD
merry chirstmas --
呵呵印象中送你的不多吧 =v=
我本來整左個 makoto 架!    點知越睇越怪 .....   delete 左 XD
依家呢個仲怪 =3=     好求其咁 --      將 d 相拼埋一齊唉 =0=
我搵日再送過 XD      講得出做得到!  睇你肯唔肯收架姐 XD
手越 banner x 1 --       我 cut 晒 d 增田去 =v=

KATHY 琪琪的 :)
聖誕 happy --
不想再整小愛 XD     太多小愛啦你的簽名 xDDDD
去找了找彩的相 --     呀 --     好難美化 =3=
好怪呢個真係 ..  真既 ..
之不過 ..      笑納吧 =v=

題外話 ..    做乜唔著 lolita 姐 XD      

1 st round - 12.15

首先的是 kate !

這是 ayaya ..     ayaya 的相好多都很美 =3=
聖誕大快樂哦!

還有 tracy !
其實跟你不知算不算是朋友 =v=
之不過過左呢個 xmas 我地就係啦 XD
這是上次的相的 nacci ..
就當是 xmas gift 吧 =)

請板主不要 LoCK !
到時我自己會搞掂 =)       同 ki 仔一樣的啦 xDDDD

thanks!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Kate;)
VIP

會員編號 2372
精華 0
積分 20439
帖子 3381
威望 1 點
I-See幣 28391 錢
GAME幣 945 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Hydro;)
閱讀權限 170
註冊 2005-3-7
註冊天數 7062
狀態 離線
  只顯示 Kate;) 的帖子
xd
我 都 整 緊 yurina 的 ban 比 你 na xdd =)

aya 真 係 好 美 呀 >v<
thx ..
用 ar ..
等 我 回 禮 XDD ;)

merry christmas !! ;D

my name is KATE.
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
熊  (曈)
VIP
〝●愛× 熊 啤 啤 ``

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 99566
精華 0
積分 1302
帖子 2839
威望 11 點
I-See幣 25990 錢
GAME幣 4600 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2006-1-8
註冊天數 6755
來自 熊之國
狀態 離線
  只顯示 熊  的帖子
嘻* 那我們做個朋友罷 =) thanks you ! Merry Christmas !
>v< 很 美 的BAN 喲 , 不 要 框 好 似 更 好 XD , AYA 的我也很欣賞 xDD

Life is a box like a chocolate ; you never know what you're gonna get .
頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7035
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tracy 於 2006-12-17 09:42 AM 發表
嘻* 那我們做個朋友罷 =) thanks you ! Merry Christmas !
>v< 很 美 的BAN 喲 , 不 要 框 好 似 更 好 XD , AYA 的我也很欣賞 xDD

唷唷 ..   我都覺呢 xD
以後要做好朋友啦 :)

MERRY CHRISTMAS

QUOTE:
原帖由 kate;) 於 2006-12-16 11:42 AM 發表
xd
我 都 整 緊 yurina 的 ban 比 你 na xdd =)

aya 真 係 好 美 呀 >v<
thx ..
用 ar ..
等 我 回 禮 XDD ;)

merry christmas !! ;D

大家都記得我的小熊很高興 xD

christmas happy !

頂部
愛之四葉草
嬰兒上路

會員編號 234875
精華 0
積分 228
帖子 64
威望 0 點
I-See幣 11029 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-23
註冊天數 6436
狀態 離線
  只顯示 愛之四葉草 的帖子
聖誕快樂哦!

本帖最近評分記錄
manki..   2006-12-20 01:01 PM  代幣  -6   惡意灌水
頂部
iamBONNIE
吹水中手
ろマゆゆ∼

會員編號 17381
精華 0
積分 8119
帖子 4054
威望 0 點
I-See幣 22322 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Heibbi
閱讀權限 100
註冊 2005-7-11
註冊天數 6936
狀態 離線
  只顯示 iamBONNIE 的帖子
盈你好好記性 =v=
知我鐘意 bbb xD
薯 ban 1d 都唔奇怪 -3-
好靚啊 *v*
我實肯收架 .... XDD
有增田都無所謂架 XDD
總之 thz 你啊 ^v^

頂部
Kathy.. (琪琪:))
吹水老手
小牙☆

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 60337
精華 0
積分 11855
帖子 6686
威望 7 點
I-See幣 74872 錢
GAME幣 9434 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Miyaki。
閱讀權限 100
註冊 2005-10-24
註冊天數 6831
狀態 離線
  只顯示 Kathy.. 的帖子
對對對對對對..好多小愛呀XD
因為小愛的圖俾彩的易搵N多倍吧XD {我都覺得係咁*V*}
很愛這樣可愛活潑的彩* v *
盈盈整得很棒呢
俾左我一定唔識整呢
收收收..thz^3^

我冇資格著d既野..=V="XD
加上我唔鍾意著LOLITA~
我真係好粗魯傢唔係講笑
叫拉奇著返佢一定著得仲好睇過我好多
不過我實俾佢打死{逃..}

再次THZ*

頂部
牙盈''
贊助會員
絶対玉木主義!

榮譽勳章

會員編號 3327
精華 4
積分 11670
帖子 3570
威望 5 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 220
註冊 2005-4-3
註冊天數 7035
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bbbonnie 於 2006-12-21 08:50 PM 發表
盈你好好記性 =v=
知我鐘意 bbb xD
薯 ban 1d 都唔奇怪 -3-
好靚啊 *v*
我實肯收架 .... XDD
有增田都無所謂架 XDD
總之 thz 你啊 ^v^

呵呵 ..
一睇你個名都會記得 bbb 啦 =)
好!
你肯收我咪整囉 xD
不過我整得好慢 =0=
到 christmas 都只係整得 10 個唔夠 ......
唔洗多謝 =]

QUOTE:
原帖由 ka-Thy` 於 2006-12-21 09:00 PM 發表
對對對對對對..好多小愛呀XD
因為小愛的圖俾彩的易搵N多倍吧XD {我都覺得係咁*V*}
很愛這樣可愛活潑的彩* v *
盈盈整得很棒呢
俾左我一定唔識整呢
收收收..thz^3^

我冇資格著d既野..=V="XD
加上我唔 ...

小愛既 ..    行過去 h!p 都有好多啦 xDD
不過 aya 呢 d 都係舊圖 =v=

又唔太覺 kathy 粗魯啵 xD
哎呀呀 ..    你地兩個著我都想睇 =]

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6843
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子
很可惜
我生日就在 4 日之後 x]

很美
盈整的方法又換了 haha
很古典的味道

謝盈 = ]

頂部
Miyaki。 (祺 =])
分區版主
琪琪♥

會員編號 29955
精華 0
積分 19074
帖子 6064
威望 8 點
I-See幣 111512 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kathy..
閱讀權限 210
註冊 2005-8-17
註冊天數 6899
來自 囧囧星
狀態 離線
  只顯示 Miyaki。 的帖子
哎哎哎亞盈xD
不用些喇. , .. .,,大家也是H!P FANS 嘛>V<
我要些你的繪里才對XD

新H!P相冊♥

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...