加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原]鐘意左人地既112個跡象 ~
載入中 ...
`妍
吹水新手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 216480
精華 0
積分 3926
帖子 2897
威望 0 點
I-See幣 14357 錢
GAME幣 3463 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-10-2
註冊天數 6418
狀態 離線
  只顯示 `妍 的帖子
[原]鐘意左人地既112個跡象 ~

#1  鐘意左人地既112個跡象

唔知道自己係咪鍾意左個人~?

呢度就係112種你鍾意一個人既跡象啦...

咁你就會知道...你係咪鍾意佢啦,,,^^

睇完記得回我也...*

1. 見到佢果陣會心跳加速
2. 口齒突然間變得好唔伶俐
3. 經常發呆
4. 人地無話打俾你,你又響度猛等人地電話
5. 當佢響你視線範圍之內,你會扮睇唔到佢
6. 當佢離開左你視線範圍之內,你就會勁望佢去左邊
7. 見到佢開心,你自己都會暗地裡開心
8. 出完街之後,好想佢送你返屋企
9. 一班FRIEND食飯果陣時,希望有意無意咁坐響佢隔離
10. SEND SMS俾佢果陣時,會好介意自己GRAMMAR有無錯
11. 當佢唔舒服果陣,你就會勁叫佢睇醫生(但係自己平時病果陣又唔會去睇)
12. 個個都可以睇你張身份證,除左佢之外(智能ID咭另計)
13. 好想佢送D野俾你,乜野都好
14. 成日留意佢既言行舉止,睇下佢係咪對你有野
15. 若果見到佢同異性傾計果陣,你會想知佢地會傾D乜
16. 成日發夢都夢見佢
17. 若果發覺大家著左D好襯既衫,你會心裡暗叫「妙﹗」
18. 不斷打聽佢既拍拖歷史
19. 會介意佢去完旅行返黎無送手信俾你
20. 趁佢背住你果陣,即時猛望佢背脊
21. 佢叫你做乜都即刻做,好聽話
22. 偷偷地幫佢執手尾
23. 響手機度禁佢個名或者佢D相出黎睇
24. 同佢既FRIEND變得好FRIEND
25. 成日去佢經常出沒既地方留連
26. SEND SMS之前之後都會不斷返睇自己SEND左乜野俾佢
27. 主動借D書、碟俾佢,製造再見既機會
28. 就算佢響你隔離,你都會成日掛住佢
29. 行街見到佢鍾意既野都會有奇妙既感覺
30. 響街度聞到佢搽果種香水(或洗頭水、番?)味,會即刻好緊張
31. 就算你有幾唔得閒都會應承佢出去
32. 用133打俾佢,佢一「喂」就即刻收線
33. 無情情想嗌佢個名
34. 唔敢走去佢附近
35. 習慣每晚都會睇佢個BLOG
36. 唔想俾佢知道你有男/女朋友
37. 成日開MSN或ICQ既HISTORY回味一下
38. 會深入研究佢所有喜歡既野(就算自己一D興趣都無)
39. 好想講自己既野俾佢聽
40. 佢講乜野你都會信
41. 見到佢父母會特別拘謹
42. 講野前會PLAN定一大輪
43. 兩個人獨處時候有DEAD AIR會感到十分尷尬
44. 會記住晒佢鍾意食咩呀、唔鍾意食咩呀,諸如此類
45. 經過佢屋企時候會望上去或者響下面停一停
46. 一起身張開眼就會即時諗起佢
47. 製造無理要求,睇佢有乜野反應
48. 想知佢鍾意邊一類型既女仔
49. 佢做任何衰野都會幫佢搵藉口
50. SET佢張相做電腦WALLPAPER
51. 不論內容係乜,SAVE晒佢俾你既SMS
52. 做垃圾婆,總之任何關於佢既野都要
53. 會響紙上面不停寫佢個名
54. 成日自己估人地對你有無野
55. 每次就算有正經事搵佢,都會自己緊張一番
56. 想佢欠你D野(反而佢還左俾你會唔舒服)

睇左一半啦~^^嘰嘰嘰~
你係時候覆一下我你中左幾多樣呢...哇嘿嘿~

57. 覺得佢梳乜野髮型、著乜野衫都係OK既
58. 唔想聽到佢同佢女/男朋友傾電話
59. 佢一講野果陣就豎起耳仔,但係又扮成唔係聽佢講野
60. 好想度下佢高你幾多
61. 同FRIEND講起佢果時,會用花名或暗號
62. 唔敢送太貴重或者太大件既禮物俾佢
63. 因為諗起佢,行行下街都會無啦啦笑左出黎
64. 搵機會同佢合照
65. 會刻意同佢鬥嘴
66. 會留一D問題性既SMS俾佢,等佢一定要覆返你
67. 若果佢讚你靚果陣就會KEEP住呢個LOOK
68. 買D有佢個名既野
69. 同佢MSN果陣,若果佢覆得唔快,就會好失望
70. SEND俾佢既聖誕同新年SMS會同其他人唔同
71. 覺得佢好叻
72. 人地講佢壞話既時候絕對唔會加入
73. 同朋友講起佢既時候會覺得好爽
74. 搵機會度下佢隻手大過你隻手幾多
75. CHECK下自己星座同佢夾唔夾(尤其響網上成日玩配對)
76. 討厭佢所有討厭既人
77. 唔介意望到佢既腳趾
78. 佢生日既時候,唔會買一D人人都知道佢鍾意既禮物俾佢
79. 唔捨得熄電腦,怕佢隨時ONLINE
80. 想見佢,但係見到佢又會覺得好辛苦
81. 同佢講野時候會壓制自己既面部表情(反而搞到個樣唔知想點)
82. 許親願同玩親乜野占卜都係同佢有關既
83. 唔會介紹靚女FRIEND俾佢識
84. 借D意同佢SHARE野飲
85. 同佢搭巴士果陣扮訓著
86. 搣花瓣
87. 乜都幫佢頂
88. 唱K果陣扮晒話無男/女仔陪你唱合唱歌,逼佢同你唱
89. 送野俾佢唔留名
90. 突然間對所有異性失去興趣
91. 人人講緊一D情情塔塔既野果陣都覺得講緊自己
92. 覺得若果同到佢拍拖,一定會好幸福(就算佢同你唔熟)
93. 覺得大家都OK襯既(就算身邊人人反對)
94. 連續打兩個乞嚏就覺得「佢一定係掛住我」
95. 少少野就話自己好唔舒服,睇佢有乜反應
96. 同佢去完街返屋企會勁重溫同佢相處既片段、說話等
97. ENJOY人地誤會你地兩個有野
98. 逼佢同你有單獨相處既機會
99. 響同一場合,佢唔走,你唔走
100. 著得靚果日,好想響街上撞到佢
101. 見到佢ONLINE,等佢同你SAY HI先;若果佢唔應你,你會勁灰
102. 唔小心同佢有肌膚之親,都會即刻有觸電既感覺
103. 每次同佢單獨坐車既時候,感覺都好似去旅行
104. 就算唔係去果度都特登話係,等佢可以順便車埋你
105. 佢借D小野俾你,你都會KEEP起佢唔還
106. 對佢特別小氣
107. 響FRIENDSTER睇晒佢有乜FRIEND
108. 特登俾佢知道你有人追
109. 經常對自己既言行舉止好後悔
110. 希望佢同佢女/男朋友嗌交
111. 人地問你係咪鍾意佢,你會答「痴線﹗」
112. 最後!如果你一路睇/聽呢段野一路諗起一個人既時候…嘿~我恭喜你,你係你鍾意左佢嫁啦^^﹗

本帖最近評分記錄
Carpi.   2007-1-29 07:13 PM  代幣  +8   精品文章
KUBI__BE:]   2006-12-21 10:36 AM  代幣  +8   原創內容

*{-把頭靠在你的肩膀 能感受到最暖的心房♥

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
1234567;D
吹水新手
我愛`棒棒堂 =){` Latte*

會員編號 195927
精華 0
積分 4055
帖子 2606
威望 1 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 129 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 紅魔鬼之星
閱讀權限 90
註冊 2006-8-1
註冊天數 6480
來自 HoNg KoNg
狀態 離線
  只顯示 1234567;D 的帖子
好中呀" =]
樣樣都中!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
等待中的我
初生嬰兒

會員編號 244190
精華 0
積分 375
帖子 6
威望 0 點
I-See幣 11015 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-12-9
註冊天數 6350
狀態 離線
  只顯示 等待中的我 的帖子
有睇過XD"
有D真係幾中下=]

頂部
RIRIKY
吹水老手

會員編號 161330
精華 0
積分 14385
帖子 6563
威望 0 點
I-See幣 95440 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-5-7
註冊天數 6566
狀態 離線
  只顯示 RIRIKY 的帖子
有無這麼多牙 . .
旦都蠻準的 . . +卜吧 ! !

頂部
瑩-YA!
吹水學徒
☆最怕孤獨*伊莉沙伯§

會員編號 62924
精華 0
積分 5078
帖子 1332
威望 0 點
I-See幣 16097 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-10-29
註冊天數 6756
來自 憂愁*苦悶〒﹏
狀態 離線
  只顯示 瑩-YA! 的帖子
中呀*幾準ow~

本帖最近評分記錄
KUBI__BE:]   2006-12-21 10:37 AM  代幣  -5   字數不足

頂部
Carpi.
吹水哨兵
為你而生。

會員編號 21991
精華 1
積分 14954
帖子 11917
威望 1 點
I-See幣 55222 錢
GAME幣 710 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-7-26
註冊天數 6851
來自 Carpi'z Planet.
狀態 離線
  只顯示 Carpi. 的帖子
好中呀=)
差唔多有廿幾種都中呀!

頂部
珈珈妹妹
中級會員
>_o戀曲天使~

會員編號 64102
精華 0
積分 1388
帖子 387
威望 0 點
I-See幣 13341 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-10-31
註冊天數 6754
來自 ∼天使王宮∼
狀態 離線
  只顯示 珈珈妹妹 的帖子
係妹妹妹妹呀!!!= =(903)
加轉la

回帖是一種美德 如果所有人看了帖以後都不回帖
試問還會有人願意發帖嗎
請不要令有發帖者使用SELL PO
各位看帖不回 甚致買帖不回者反省一下吧
頂部
`小詩;
吹水使者
[蚊豬]私人秘書`

會員編號 214628
精華 0
積分 18290
帖子 14569
威望 0 點
I-See幣 82499 錢
GAME幣 753 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2006-9-26
註冊天數 6424
狀態 離線
  只顯示 `小詩; 的帖子
中佐26樣.....
[[[112. 最後!如果你一路睇/聽呢段野一路諗起一個人既時候…嘿~我恭喜你,你係你鍾意左佢嫁啦^^﹗]]]

waKAKA~

頂部
aR_YAn`-]
吹水學徒
..

會員編號 35148
精華 0
積分 4383
帖子 1603
威望 0 點
I-See幣 25391 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-8-28
註冊天數 6818
來自 ``天國--+}
狀態 離線
  只顯示 aR_YAn`-] 的帖子
YA`中左好多-\/-     我鍾意左佢`XD

頂部
mikii
吹水新手

會員編號 110276
精華 0
積分 25849
帖子 3475
威望 0 點
I-See幣 60219 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2006-1-28
註冊天數 6665
狀態 離線
  只顯示 mikii 的帖子
好o咀 =
   哈哈!

本帖最近評分記錄
Carpi.   2006-12-11 05:43 PM  代幣  -5   字數不足
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...