加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 最憎屋企人同你講咩 copY to 吹水區 - _____ - ''  多選 [參與投票的會員]
1.唔好玩啦..溫書啦!!   30 (26.79%)
2.好收線啦喎!!   29 (25.89%)
3.同我落街買d野!!   18 (16.07%)
4.快d去訓教啦   23 (20.54%)
5.OTHER(請註明)   12 (10.71%)

標題: 最憎屋企人同你講咩 copY to 吹水區 - _____ - ''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 18:33 發表

1定係你聽錯...

我邊有咁講過牙..

我冇唔認....

好肯定我冇咁講過...

-口-

做錯就認=.=
打就企定定^^
d女仔講嫁 哈哈

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 06:35 PM 發表

做錯就認=.=
打就企定定^^
d女仔講嫁 哈哈

CMY同你講嫁?
-口-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 18:37 發表

CMY同你講嫁?
-口-

你係咪想死=.= 我都唔溝女既 係我第2d fd講的

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 06:38 PM 發表

你係咪想死=.= 我都唔溝女既 係我第2d fd講的

溝左女就要認...

軒哥同我講嫁....

-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 18:42 發表

溝左女就要認...

軒哥同我講嫁....

-口-

冇呀=.=講真冇溝到 放棄左啦=.=
知左d野 唔講 廢時=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 06:43 PM 發表

冇呀=.=講真冇溝到 放棄左啦=.=
知左d野 唔講 廢時=.=

下..
今日仲見到你同佢傾計嫁..
咁快就放棄?
-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 18:46 發表

下..
今日仲見到你同佢傾計嫁..
咁快就放棄?
-口-

妖=.= 你唔明嫁啦=.= 我都係今日先知..
自己柒左=.=

唔知呀........我都唔知點好

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 06:47 PM 發表

妖=.= 你唔明嫁啦=.= 我都係今日先知..
自己柒左=.=

唔知呀........我都唔知點好

-口-

明白哂..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 19:01 發表

-口-

明白哂..

=.= 我聽左我都o哂咀=.=..........
...........................................

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006-11-20 07:02 PM 發表

=.= 我聽左我都o哂咀=.=..........
...........................................

咁佢同你講左D咩牙?^^

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...