加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 你地覺得gobo [ 羅繼x] 點呀???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
佢係幾好人wo=0=  f2果時教我...係就係辛苦左d(狂叫人做野)...不過難得會明...-.-"~

仲有佢好識串人....仲有幾個名句...

[名句]
1.我地叫佢落堂  佢就話我飲開齋啡=0="

2.我地話好辛苦  佢話咁你又心跳..又食野...又呼吸...(串死你..)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
哇哈哈........ 你唔串返佢既@@

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

總之小小事佢都話一大餐 - ________ - "
死變態 xpppppppp"
忽冷忽熱-\
好鬼憎佢呀 /.\
當我地係咩呀佢"
出氣袋 - __________ - `

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

-,- 哈哈=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 軒字頭 於 2006/11/15 20:31 發表
-,- 哈哈=.=

有咩好笑 / __________ \ "

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

想笑囉...... =.= 唔係唔比呀@@

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 軒字頭 於 2006/11/15 20:34 發表
想笑囉...... =.= 唔係唔比呀@@

吾會吾比你笑的 xdddddd"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

咁多謝你先啦..........
哈哈........
kakaka

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 軒字頭 於 2006/11/15 20:36 發表
咁多謝你先啦..........
哈哈........
kakaka

吾洗bo*
so生 xpppp`
我受吾起啦" :)

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

你又知我邊個既..
哈哈 我個名真惡
我都受唔起你叫so生呀..
哈哈

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...