加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [[轉]]但我這些年來///幾多次愛...*全數是我敷衍]]]"(第一次po~多多支持拉~~)
載入中 ...
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
I-See幣 11120 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-2-25
註冊天數 6656
來自 HK
狀態 離線
有人有人......十卜十卜......快d  post.....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
I-See幣 12790 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6572
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 snowangel 的帖子
no. 13

阿瑜同阿樂番左黎之後...佢地4個都冇講過野..唔知點解..可能大家都知道左d野..有d尷尬..過左唔知幾耐..嘉嘉終於開聲喇

嘉 : 阿純..一陣放學去邊呀?

純 :唔知呀..

嘉  :咁去唱k好唔好呀?

純 :我地兩個?

嘉望住阿樂 :你地兩個去唔去..多d人好玩d

樂 :冇所謂呀..阿瑜你點呀?

瑜 :哦..好丫..反正我都冇野做

嘉 :咁不如落mk唱..

純 :呢個時間會唔會好多人去唱呀?

瑜 :咁一係過去cwb

嘉 :wa..好貴啵

樂 :得啦..我地搭的士過去..我地比

純 :好似唔係咁好

嘉 :有咩唔好丫..人地有錢仔..番學都要咩LV [阿瑜都咩GUCCI= =]

樂打左嘉嘉個頭一下 :死八妹..串呀

嘉 :吹BB [打番阿樂]

純 :你地兩個唔好低能啦打黎打去

瑜 :係囉..勁無聊

嘉 :你地好齊心啵

阿純即刻唔出聲

瑜 :你個傻婆咪亂UP 24呀..

樂 :係喇..唔玩你喇..瑜少..比我訓陣先..好累

嘉 :仲訓..得番一堂,,7個字你都要訓呀?

樂都未出聲..阿瑜話 :下..咁快放架喇

樂好奸咁笑住話 :係你快樂不知時日過姐..呵

瑜 :你咪ON9啦..訓你就訓啦

樂 :得番幾個字訓黎托咩..

嘉嘉阿純都廢事理佢地自己係度傾計..好快就到放學喇..

CEO----------------

侍應 : 樂哥仔..咁耐冇見你黎既

樂 :係呀 [比間大D既房呀]

侍應 :冇問題..

入左房 .. 位置就係阿純坐最入..之後就係阿瑜..之後就係阿樂..咁嘉嘉呢?佢當然就扮哂野話傾埋個電話先入黎..可以比阿瑜同阿純一齊坐之外..仲可以同阿樂坐..一舉兩得!!

阿純就比左個遙控個純 :點歌丫

純 :等埋嘉嘉先啦

呢個時候嘉嘉就番入黎喇..

瑜 :番左喇..點啦

純 :嘉嘉你想唱咩歌呀?

嘉 :你唱咩..我都唱架喇

純 :咁我點架喇

阿純點完就比阿瑜 :到你地點喇

樂 :係囉..阿瑜唱歌咁好聽..

純 :真係架?

樂 :係呀..LUM死女

阿純冇咩出聲..灰灰地

嘉嘉即刻講 :阿純唱歌都好好聽..咁不如合唱啦佢地

純 :下..唔得...

瑜 :點解唔得呀 [WOW..好勇呀]

純 :下...唔知呀...冇野呀..

瑜 :咁不如我地一齊唱啦

純 :你點左先啦..都要唱埋呢D先得架..

瑜 :咁我搵搵有咩唱啦..

純 :嗯

阿樂嘉嘉見到咁..當然會制造機會比佢地啦..

嘉嘉就又扮有電話就出左去..而阿樂就真係有電話既咁岩...SO都出埋去

所以房得番阿純阿瑜兩個

瑜 :不如唱目黑丫

純 :好呀..插左上去先啦..嘉嘉都傾緊電話..

阿瑜就插上去..之後等緊歌果陣..阿瑜冇啦啦捉住阿純隻手..

純 :做咩呀 [好細聲]

阿瑜冇答佢就一野咀埋佢..今次仲伸埋條利過去..另外果隻手就攬緊阿純條腰...

阿純好樂意接受佢既吻..就回敬番佢..呢個濕吻KEEP左2~3分鐘..因為有侍應拎野飲入黎SO就斷左

瑜 :同我一齊好唔好

純 :唔會太快咩?

瑜 :如果真係中意..有咩所謂姐

阿純諗左一陣..之後就UP左頭..笑左笑..好甜好甜

阿瑜就攬實佢..係佢耳邊講 :老婆..你係我架喇

純 :邊個係你老婆啵 [其實好甜]

瑜 :唔知呢..

嘉嘉同阿樂都入番黎 :哇..咁快既 [一齊講]

純+瑜 :好齊啵

嘉 :你地都係姐..

之後就4個一齊笑.....

第一段既戀情已經誕生了......

angel
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6656
來自 HK
狀態 離線
第一段既戀情已經誕生啦......咁第二段呢......快d啦.....

頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6572
狀態 離線
NO. 14

唱到夜晚8點幾..

嘉嘉 :走未呀..我想食野呀?

純 :走囉..我都想食..

瑜 :老婆你想食乜呀?

純 :冇所謂呀我..但..就唔好食日本野喇..

瑜 :你上次真係唔中意食既

純 :你估假架::[挨左落去阿瑜個身度]

嘉 :夠喇你地...好嘔心呀..阿樂你凍唔凍呀

阿樂冇出聲..淨係笑左笑

嘉 :做咩呀..凍到傻左呀

樂 :行啦..又話食野 [對眼冇左種神采]

4個就離開左CEO..去左酒店食自助餐

嘉 :阿純..我地出去拎野食丫..我見到勁大隻蠔呀!!

純 :洗唔洗咁快呀小姐..[登]都未坐暖呀!

嘉 :咩姐..人地餓丫嘛

純 :但我好累呀..老公一係你陪嘉嘉出去拎..幫我拎埋呀

阿瑜錫左阿純一啖 :好喇..老婆仔好懶

純[笑左笑..打瑜個PAT]快D行啦衰人

嘉嘉就同阿瑜行左出去喇

純 :做咩你唔出聲呀?

樂 :嗯?冇呀

純 :係咩..怪怪地咁

樂 :果然同左阿瑜一齊..講野都多左..冇以前咁COOL啵

純[好甜咁笑左笑]邊關事姐..我對D唔熟既人係咁架啦..識落左就好多野講

樂 :係咩?

嘉嘉同阿瑜就拎完野番黎喇:::::

瑜 :傾咩傾到咁開心呀衰婆

純 :講緊你D壞話囉

瑜 :我有咩壞話比你講姐

純 :冇喇冇喇:::食野啦

瑜 :我要老婆餵我食

純 :咁鬼醜..咁大個人

嘉 :喂喂..夠喇..我唔想嘔呀

瑜 :你頭先又話好肚餓..快D食啦

樂 :我出去拎野食

瑜 :洗唔洗陪你

樂 :我唔係女仔呀 [轉身走左]

阿樂拎完野食番黎之後,,,又好似係學校咁..4個開開心心一齊食完呢餐飯..

瑜 :係啵..老婆你住邊架

純 :我住何文田囉

瑜 :送你番去丫

純 :唔洗啦..嘉嘉同我住得咁近..一齊番咪得囉

瑜 :唔得呀..咁夜..乖啦..樂..你一唔一齊呀?

樂 :哦..是但啦

上左的士..

純 :唔該何文田XXXXXXXX

係車上面..個個都冇講野..因為太累喇

落左車之後..

瑜 :送埋你上樓啦..

純 :唔洗喇..

瑜 :點解呀

純 :唔洗咁煩啦..乖啦好冇[錫左塊面一啖]

瑜 :有得唔乖咩 [笑得好得意]

純 :咁聽日打比你叫你起身啦..

瑜 :番上去打比我呀

純 :知喇..拜拜 [GOODBYE KISS]

嘉嘉同阿樂一早行前左..廢事要洗眼丫嘛

阿純就行番上前..

純 :行咁快做咩呀

嘉 :E~走左喇..廢事阻你丫嘛

純 :車..阿樂你唔洗搵阿瑜呀?

樂 :個死仔拍拖拍到唔記得左我架喇..我搵番佢先..聽日見..拜

純+嘉嘉 :拜拜

之後就番屋企了....太累了...

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6572
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kwokyt0518 於 2006-11-22 11:41 AM 發表
第一段既戀情已經誕生啦......咁第二段呢......快d啦.....

我po左拉^^~xdd~

angel
頂部
siu彤’”
初生嬰兒

會員編號 128348
精華 0
積分 456
帖子 36
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊天數 6656
來自 HK
狀態 離線
快d post啦......

頂部
karin2342003
初生嬰兒

會員編號 204226
精華 0
積分 353
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 11068 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-23
註冊天數 6476
狀態 離線
  只顯示 karin2342003 的帖子
好好睇呀
加油~

頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6572
狀態 離線
NO. 15

阿樂走左之後..打電話比阿瑜

樂 :你係唔係拍到拍到傻撚左呀 [有DD惡]

瑜 :仲以為係老婆TIM= =!咩傻左呀..你係邊呀?

樂 :乜你仲記得我既咩..瑜少

瑜 :我行左前面7仔買野飲咋嘛..你過黎啦

樂 :拜拜 [CUT左]

7仔::::

瑜 :[拎左支綠茶比佢]樂少做咩咁火呀..飲支野先啦

樂 :[拎左支野]點呀..溫女溫到傻左呀

瑜 :乜呀[笑笑口]

樂 :你對阿純係真?

瑜 :唔知架..而家想一齊咪一齊先囉..總之唔係玩啦

樂 :咁肯定自己唔係玩 [問得有D咄咄迫人]

瑜 :做咩姐 [有D唔好老脾] 你想溝佢咩?

樂冇出聲

瑜 :你唔係真係想丫嘛..如果係..你知我會比你的[搭一搭阿樂膀頭]你知我最重兄弟架喇

樂 :痴線..我講下咋嘛..

瑜 :咁又係..嘉嘉都唔錯丫

樂 :嘉嘉?我當佢FD架咋..冇諗過

瑜 :咁樂少你又唔會愁冇女既...

樂 :[笑一笑]走未呀..好累呀

瑜 :行啦

呢晚...番左去之後..4個都訓著左...

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6572
狀態 離線
NO. 16

第2日...

咇咇咇咇咇...[鬧鐘響]

阿純醒一醒..見到個鬧鐘..7點鐘..諗住訓多陣,,但要打比阿瑜..都係算啦...D人成日話拍拖會令一個人改變...係真架

O都O都O都 :::::

瑜 :喂 [一把未訓醒既聲]

純 :喂..知唔知我係邊個呀

瑜 :嗯?[9唔搭8]

純 :起身未呀..陳朗瑜

瑜 :下..[仲係呆呆下]

純 :你唔起身就算啦..我自己番學

瑜 :[一聽到番學就醒一醒] 老婆呀?

純 :唔知呀!

瑜 :起身啦起身啦..唔好嬲啦..

純 :我沖涼喇..你起唔起身由得你 [聲線放軟左]

瑜 :傻婆..我整好D野打比你啦

純 :拜拜

瑜 :拜拜老婆仔..

阿純同阿瑜收左線後..再打比嘉嘉

O都O都O都...

嘉 :咁早呀純姐

純 :你都係姐

嘉 :沖左涼未呀?

純 :咁又冇早成咁

嘉 :哈..我沖完涼打比你啦

純 :不如7點9係樓下等啦

嘉 :都好啦~拜拜

純 :拜拜

7點9::::::::::::::::::

嘉 :咁快到左呀

純 :係呀..阿瑜飛的黎緊丫嘛

嘉 :佢黎做咩呀?

純 :其實我都唔知..我話番學校等..佢又話唔好

O都O都O都 [阿純電話響]

見到來電顯示係阿瑜..

純 :喂..老公你係邊呀

瑜 :行緊過黎喇..7仔等好冇呀

純 :好呀..咁一陣見啦..拜拜

瑜 :拜拜

純 :係7仔啵..行過去啦..

嘉 :好呀..

行到過去..阿樂都係度

純 :E~阿樂你都係度既

樂 :係呀..早晨呀阿嫂

純 :唔好咁叫我 [怕羞]

嘉 :哈哈..阿嫂啵

瑜 :咪玩我老婆喇..食左早餐先好冇

純+嘉 :好丫...

樂 :哇..齊得你地兩個丫

嘉 :餓丫嘛..

去左M記..食完早餐就上學去了....

angel
頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6572
狀態 離線
無人回....嗚....嗚....而家po= =

angel
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...