加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創+有小小粗口+口語]暗戀...*[[最後有沒有結果?*...[完]
載入中 ...
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
I-See幣 24765 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
  只顯示 屎忽鬼{儀}` 的帖子
[原創+有小小粗口+口語]暗戀...*[[最後有沒有結果?*...[完]

人物介紹:
女主角:
雲:好靚女....勁好人,對人又細心~真係差唔多係一個十全十美既人
love既人係城....

靖:雲既好朋友,有如親姐妹一樣~幾靚女...
love既人係俊

妮:姣婆一名....好鐘意串呀雲..唔鉅雲...
love既人係城

男主角:
城:好靚仔...好細心,好憎d姣婆...,對女朋友勁好,,,
love既人係雲

俊:城個好朋友....平易近人..幾靚仔啦
love既人係靖

風:ok靚仔啦....係城個fd..對人都幾好架,不過如果d  fd同佢鐘意同一個,可能會用所有辦法得到對方~
love既人係雲
===================================================================
係我第1次作喳....希望大家多多支持下啦><

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-12-23 02:10 PM  代幣  +8   精品文章
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
威風琳琳:D
吹水老手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 38707
精華 0
積分 8531
帖子 5802
威望 0 點
I-See幣 28199 錢
GAME幣 1023 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 彤兒`
閱讀權限 100
註冊 2005-9-7
註冊天數 6827
狀態 離線
快d post la..
>3<我想快 d see ar...-3-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第1集
第1日返學=.=

雲:死啦......就遲到...

雲媽:呀女...呀媽要去做野...可能好耐都唔返,你要照顧自己呀...

雲:都慣左啦...唉(雲既老豆死左)

雲媽:我都會個個月比$$入你個"互"口架啦~88

雲:知啦...呀媽,88~死啦...遲到啦T.T

==================================================================
學校

miss:各位同學,今日有一位新同學黎左

男生a:係咪女仔黎架??

男生b:係女都唔溝你啦

男生a:你唔比係豬既

男生c:唔知呀.....睇過先知

miss:唔好噪啦~xx雲同學你入黎啦

雲:hi...大家好,我叫xx雲

男生a b c:嘩...靚女

miss:唔好噪住....xx雲你就坐係xx城格離啦~

雲:哦...好呀

男生a:miss..比佢坐我格離啦

miss:你地唔好噪呀~再噪見校長呀

男生a:........(冇野講)

雲就坐係城格離啦(不過城訓緊覺=.=)
===================================================================
小息

靖:hihi~我叫xx靖呀

雲:hihi~我頭先都介紹過啦

靖:嘻嘻...係呀~做個fd啦....邊個對你唔好就同我講啦~我會幫你架

雲:嘻~多謝你呀

城:(訓醒)唉~邊個係到噪"山"哂呀

雲:sorry~噪到你

城:依.....係你??

雲:下....點解你會係到架?

城:我讀依間既,又點會唔係到呀?(行左去洗手間)

靖:你識佢架?

雲:唔識呀...只係上次佢幫我拎返d野嗜~都唔係好熟同佢(面有小小紅)

靖:依.....有人面紅喎

雲:邊有呀(摸下自己塊面)

俊:hi~兩位靚女~

靖:hi...你個fd呀城呢?

俊:去左洗手間..

風:嘩...溝女都唔叫我

俊:邊有呀..

風:lunch一齊啦

靖,雲:哦...好呀
到lunch

風:一齊去M記食啦...城...去唔去?

城:不嬲都同你地一齊架啦

俊:嘻嘻~有2位靚女都去喎

城:邊2條呀?

俊:靖同雲囉

城:好呀..........一齊

靖:喂...行得啦

大家話:ok^^

==================================================================
去到M記會有咩事發生呢???

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 拉比安 於 2006-11-6 09:52 PM 發表
快d post la..
>3<我想快 d see ar...-3-

嘻嘻~post左啦......多謝^^

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-7 08:35 PM  代幣  -2   違規版規
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第2集

到左m記

風:雲..我請你食...你要咩餐?

雲:下....唔洗啦~我自己比啦

俊:對人地咁好既...你唔係.....

風:咩呀?我鐘意請佢呀...你吹呀

俊:又唔見你請我?

風:你大把$...洗鬼我請...

靖:我冇$$呀...風哥,請我啦

風:=.=

城:雲...你食咩呀??

雲:我自己買得啦

城:我同你去啦

雲:哦

城:你地食咩呀

大家:a.b.c.餐

城:哦...ok啦

買完野...

雲:我幫你拎d啦

城:哦~好呀(好開心呀)

雲:呀....(跌左落地)

妮:嘩...咁都撞到人...下次你行路小心d啦

雲:哦..sorry~

城:8婆...講咩呀你...你撞到人先,仲唔認

妮:城城...做咩幫佢姐..好傷我心架

城:妖...死開啦你~又唔係同你好熟

妮:城城呀

俊:8婆...死開啦~

妮:(驚驚地)你...你好野

俊:多謝...我不嬲都咁好野架啦

(妮走左)

城:有冇事呀你??

雲:我冇呀...但係...嗚...D餐跌哂落地啦

城:都唔係你既錯....傻豬黎架....唔好喊呀

俊:嘩...咁快叫人傻豬啦(將個傻豬講得好大聲)

靖;發展得咁快??

雲:下....咩呀?(面紅)

城:你地唔好煩啦...買返D餐先算啦

下集會係點??留意收睇啦~

嘻嘻

頂部
[[細粒x*
高級會員
■×。不 知 不 覺 已 成 回 ..

會員編號 117403
精華 1
積分 1747
帖子 568
威望 0 點
I-See幣 13705 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-9
註冊天數 6672
來自 [[火 星X*-
狀態 離線
  只顯示 [[細粒x* 的帖子
吾錯***十卜十卜!!

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-7 08:35 PM  代幣  -2   違規版規

MSN:[email protected]

頂部
『細肥』
初級會員

會員編號 227577
精華 0
積分 837
帖子 223
威望 0 點
I-See幣 13275 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-11-7
註冊天數 6401
狀態 離線
  只顯示 『細肥』 的帖子
幾好呀.....十卜

本帖最近評分記錄
頂部
巾巾;D
吹水之臣

會員編號 152024
精華 0
積分 7525
帖子 12276
威望 0 點
I-See幣 9245 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 ni:)
閱讀權限 90
註冊 2006-4-13
註冊天數 6609
狀態 離線
  只顯示 巾巾;D 的帖子
OK 喔
sup =)

本帖最近評分記錄
頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線
第3集

佢地食完野之後,就返返學校啦

靖:你地...開始左啦??(奸笑)

雲:(扮唔知)咩呀??咩開始左啦??

靖:你同呀城.....

雲:=.="當然唔係啦~

俊:喂...你地講緊d咩呀??我又要聽(扮得意)

靖:你死開啦...冇你份呀

風:咁應該有我份啦...嘻嘻

靖同雲:都冇你份...唔好多心啦...哈哈

雲:我去一去洗手間先...一陣返黎

靖:洗唔洗我陪你呀??

雲:唔洗啦~(笑左一笑)

到左廁所.....

妮:呵呵~有條姣婆(話緊雲)入左黎喎...

姣婆a(妮個fd):咪係囉...

姣婆b(都係妮個fd):溝左呀妮妮條仔喎...依一條姣婆真係賤呀

雲:.....(冇應佢地...自己整緊自己d頭髮)

妮:洗唔洗我幫下你手整d頭髮呀?(奸笑)

雲:(有小小驚)下....唔..唔洗啦

姣婆a:唔洗驚喎...我地又唔會食左你既...(拎左把介刀出黎)

姣婆b:等我幫你收剪下d頭髮啦....嘻嘻(奸笑)

雲:唔洗啦...我走先...

妮:(唔比雲走...捉住雲)快d介佢啦

姣婆a:好呀.......嘻

雲:唔好呀....嗚...救命呀...

姣婆b:你點叫都冇用d人去哂食lunch

姣婆a:咪講咁多...介佢先...哈哈(心諗:我要你變成一個好樣衰既人)我介......(介左落去)

雲:呀.....好痛呀...(好彩呀雲佢用手擋住...但...佢隻手係咁流血)

===================================================================課室...

靖:點解雲咁耐都未返既??

城:你快d去睇下佢啦...

風:會唔會出左咩事呀??

靖:點知呀....

俊:一齊去睇啦...我地3個係出面等...如果佢有咩事,你就叫啦

靖:哦...好呀...
跑左去廁所果到....靖入左洗手間

靖:呀........

(3個男仔入左女廁=.="....不過冇人見到)

===================================================================呀雲佢會點呢?靖又見到d咩呢?留意下集啦....

要支持我呀><

頂部
屎忽鬼{儀}`
吹水新手

會員編號 146902
精華 1
積分 5130
帖子 3287
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-3
註冊天數 6619
來自 呀媽個肚=.="
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [[細粒x* 於 2006-11-6 11:33 PM 發表
吾錯***十卜十卜!!

嘻嘻....多謝哂~

第一次作喳...唔知會唔會悶親你地~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...