加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 投左邊個學生會??  (單選) [參與投票的會員]
over   55 (58.51%)
革命閣   39 (41.49%)

標題: 投左邊個學生會??
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
我覺得革命閣好d囉-v-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 joy512 於 2006-11-3 12:07 AM 發表
over有問題嗎!?
我覺他們很好`

over好有問題

個主席好鐘意昆水

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 *無聊↑銳* 於 2006-11-3 09:45 PM 發表

over好有問題

個主席好鐘意昆水

成日昆嫁啦佢地

係又係唔係都昆

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~人身攻擊~ 的帖子
over ok play人心

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 『細丘』 的帖子
『投左over做學生會,但想革命閣做學生會•』

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 『細丘』 於 2006-11-8 07:37 PM 發表
『投左over做學生會,但想革命閣做學生會•』

咁你又投OVER.......
自相矛盾....

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
點解革命閣輸左嫁.......頂=.=十分不鍾意over囉   又做唔到野   又廢   又冇用.....o咀啦=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 可樂妹 的帖子
我投左OVER唷>W<
好開 心呀OVER    WIN左XD

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
我覺得over個大老唔差   上次俾人捉左佢都放我走

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 `傑 的帖子

QUOTE:
原帖由 小K-KAY 於 2006-10-28 08:40 AM 發表
我緊係投革命啦!!
over d人好賤>>>

後悔中...
早就投革命 la =口=''

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...