加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 轉﹏○°×惡作劇之吻×°||﹍
載入中 ...
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
I-See幣 8471 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 tommyp_lau1994
閱讀權限 40
註冊 2005-9-13
註冊天數 6820
來自 亂亂一族
狀態 離線
  只顯示 一杯花茶 的帖子
無論人地點睇都好...我只會愛你1人...

今日係9月2日...**早上8:00
係屋企留下...

死la...我遲到左成20...都唔知佢等唔等吒...XPP
我發覺我屋企番下完全冇人...
連丫傑都見唔到呀...
唔通佢真係等左好耐...
唔通佢真係走左人...
點知...

傑:老婆豬...(即刻跑埋黎攬住我..佢仲攬得好實..@@)

我:老公豬...sorry丫...遲左咁多...><?

傑:哼...要我等咁我耐...e家唔俾你走丫...(攬得勁實..)

我:唔好咁la...我地仲要番學ga...XDD

傑:咁好la...帶住佢上車...(之後我就上左丫傑部電單車..)

我:呀...我好怕怕丫...><?(我由細到大都未試過玩電單車..)

傑:唔駛怕ga...捉實我la...XDD(好man呀...@@)

之後我就攬得丫傑好實...
攬住佢果種feel...
真係覺得好安全...
個心跳得好快...
卜...卜...卜...咁跳...

今日係9月2日...**早上8:30
返到學校...

傑:不如今日我接你放學ar...好冇丫...^^?

我:......(諗起今日要去miss果度住tim...點算好呢...唉...1於咁話la...)

傑:點丫...

我:哈哈...sorry呀...老公豬...我今日...miss...要搵我幫佢手丫...哈...哈...= =?

傑:下...咁算la...聽日至算la...^^?(好疑惑...)

我:都夠鐘返課室ga喇...(話仲未講先就拖左丫傑入課室..@@)

入到課室...
俾1班同學見到我同丫傑手拖手...
我果陣時好尷尬...
但係係e個時候...
丫傑佢冇因為同我1齊而尷尬...
佢仲係佢地面前kiss左我1啖tim...

同學a:嘩...丫傑同左丫敏1齊喎...真係估都估唔到呀...

同學b:咪就係lo...仲以為佢會同校花1齊tim...

同學c:話唔家人地搞完校花...又搞丫敏tim la...估唔到佢咁ga...

傑:你地好喇喎...我同丫之1 d野都冇...我同丫敏1齊...係因為我係真心鍾意佢既...我警告你地...唔好亂講野丫...(火得黎好man呀..@@)

敏:傑...(好感動..)

傑:無論人地點講都好...我只會愛你1人...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 40
註冊天數 6820
來自 亂亂一族
狀態 離線
第9回...**

原來我有愛...但我從不珍惜...

我今日成堂都好開心...
經常諗住丫傑同我所講過既說話...無論人地點講都好...我只會愛你1人...
我好感動呀...
就係咁笑足左1日...

今日係9月2日...**早上3:30
鈴...鈴...鈴...終於落堂喇...

心:丫敏...做咩今日咁開心呀...

我:嘻...你知ga...仲要問我...><?

心:哦哦...我知ga喇...唉...你未好lo...甜到流la...

我:哈...你咁令...仲有咁多人追...話時話點解你唔選番個條仔同你1齊啫...XDD

心:下...e d野梗係靠緣份ga啦...仲有丫...要有feel至得ga...

我:咁又係...XDD

我同丫心傾左1陣...
miss就黎左...

miss:xx敏...你今日要幫幫手...

我:哦...係既...丫心唔好意思呀...今日陪唔到你放學...

心:唔緊要ge...不過...你要請我食飯補數ga...XDD

我:得ga喇...你以為我唔識做ga咩...XPP

丫心走左之後...
我就跟miss1齊去佢屋企...

係miss間車到...

miss:xx敏...我可唔可以問你1個問題...

我:哦...無問題ar....^^?

miss:其實...你鐘唔鐘意我個仔ar...XDD

我:下...我...已經...

miss:我知...今日既事...我完全知道晒...

我:嘻...哈哈...= =?

miss:我同你講下笑咋...但係丫龍鐘意你係真既...

我:下...咪傻la...我又唔係樣令...同佢又唔係好熟...點會呀..^^?

miss:唉...我本來都係咁諗ga...但係佢每日都係紙上想著你個名...

我:下...呀...miss...不如講下今晚去邊度食傻lor...@@?

miss:m...今晚我唔會係屋企ga喇...你地識得"執生"喇...XDD

我:下...但係...我...(話仲未講完..)

miss:好喇...好喇...唔駛再講喇...終之我知你實做得到既...

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
一杯花茶
中級會員
不起眼的小角色

會員編號 40709
精華 0
積分 231
帖子 354
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
閱讀權限 40
註冊天數 6820
來自 亂亂一族
狀態 離線
第10回...**

第1次親眼看著你哭...

同左miss傾左咁耐...
終於到左佢既屋企喇...><?

今日係9月2日...**早上4:30
係miss屋企...

miss:丫龍...你出黎la...

丫龍:我唔出呀...你走la...(係自己room到..)

miss:唉...e個他真係丫...(好唔開心..)

我:miss...你唔好咁la...等我試下嗌佢la...

miss:好la...(好失望..)

我:xx龍...你出唔出黎呀...你唔係好想kiss我ga咩...出黎ar...=w=?(大嗌..)

龍:丫敏...@@?(即刻出左黎..)

我:你終於肯出黎喇咩...下...點解你要變成咁既樣子丫...你知唔知miss會好擔心你ga...(好火..)

miss:算la...唔好咁話佢la...(喊左出黎..)

龍:你收聲la...我唔想聽你發up風ar...你真係以為我1直都好like你ga咩...其實我可憎你ar...如果唔係你...呀爸會走左去咩...(好火...+上狠..)

miss忍唔住喊住走左出去...
我當時好火...狠狠既打左佢1巴...

我:你真係以為你爸爸係因為miss而走左咩...你咁諗就大錯特錯喇...其實你爸爸係因為絕症而死ga...(好激動..)

龍:係又點...唔係又點丫...佢有盡過力照顧我咩...有關心我咩...(佢講講下跪左響度..)

我:你...錯...了...你1直...都錯了...miss冇咁做過...佢返工係希望可以搵多d錢俾你...唔想你冇學返...俾多d活動你學...佢岩岩...仲係...架車到猛咁講你...有咩好...好乖...e d野係佢同我講過ga喎...佢甚至想...有人照顧你...仲叫我黎幫你...咁你點解仲要埋怨miss...><?(講講下諗佢自己死左既丫爸丫媽...咁就喊左出黎喇..)

龍:媽...媽...對唔住丫...我...唔知道...原來你咁錫我ga...(愈喊愈喊得犀利..)

我第1次見到佢咁傷心ga...
我未見過佢喊到咁勁...
我過左佢到...

我:喊la...喊左出黎會舒服d ga...最多...最多...(我仲未講完...佢就攬住我...仲攬得好實..)

龍:媽...媽...真係好對唔住丫..(愈攬就愈實..)

我:喊la...將你唔開心既野喊晒出黎la...(溫柔既說..)

就係係e個情況下...
佢攬住我不停咁喊...
就係咁...我就陪左佢喊左成2個鐘頭到la...

我:好喇...你...唔好再喊喇...再喊就會變...大熊貓ga喇...好la...夠鐘食飯ga la...我煮ga...你1定要食ar...XDD

龍:哈哈...得喇...我都冇喊過...唔食咁點先...XPP(把聲仲沙沙地..)

我:終之唔食就...就係你...既損失...呵呵...XD

龍:唔好丫...我食喇...

我:咁我去煮我最拿手小菜...你係e度等食la...呵呵...XP

龍:咁好la...老婆豬...@@?

我:咁好la...老公豬...^^?(咁鐘意玩...唉...今日你大晒...我陪你玩番夠皮la下...= =?)

講完我就去廚房煮野俾佢食...
唔知點解...
我1邊煮野食1邊諗...
丫龍其實有好多心事...但係佢又收收埋埋喎...
唉...我都要搵下計仔幫幫佢呀...
丫...有喇...1於咁話la...
就係咁...我煮左我既拿手1小菜出左去...

我:出得食飯喇...@@?

龍:嘩...哈哈...卡卡...(猛咁笑...係咁指住隻蛋..)

我:哈哈...係咪好得意呢...呵呵...隻蛋個樣真係好似你丫...XPP

龍:嘩...都有d似ga喎...係喇...今餐真係好特別...零舍好有惡作劇既feeling丫...我好想...食左佢地呀...XDD

我:未得住...XDD

龍:做咩...(佢仲未講完...我就kiss左佢1啖喇..)

我:嘻...送俾你ga...唔好講咁多喇...食飯la...傻佬...XDD

今日係9月2日...**晚上10:30

係丫龍room...

龍:丫敏...我1家要得到你ga...xx傑...你睇住黎la...(佢發白日夢果時講既..)

係丫敏room...

敏:睇睇部手提先...e...有2個訊息喎...睇睇先...@@?

baby 你就是我的唯一...**1
To...you**

9月2日...**
下午5:00

究竟你係邊度丫...
我搵得你好辛苦呀...
睇到e個訊息就call我la...

From...傑**

baby 你就是我的唯一...**2
To...you**

9月2日...**
下午6:00

丫敏...
你點解唔理我呀...
我去你屋企d人又話你唔係度...
你係到底邊ga...
我好擔心你呀...
你係咪唔鐘意我...
你講la...

From...傑**

我睇左e d訊息...就即刻打俾丫傑...

頂部
{離.~恨
吹水學徒

會員編號 77231
精華 0
積分 3514
帖子 1498
威望 0 點
I-See幣 11138 錢
GAME幣 401 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-25
註冊天數 6748
狀態 離線
  只顯示 {離.~恨 的帖子
幾好睇喎..快的post啦..........

頂部
甜圈
初生嬰兒

會員編號 228510
精華 0
積分 369
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11008 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-9
註冊天數 6398
狀態 離線
  只顯示 甜圈 的帖子
好睇喎.快D post啦

希望大家既愛情有進一步發展∼!
頂部
JustYami. (初音控♪)
吹水使者
大包整多2籠;]

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天  

會員編號 40413
精華 0
積分 16701
帖子 15711
威望 1 點
I-See幣 16103 錢
GAME幣 209 個
MSN宣傳 123 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 110
註冊 2005-9-12
註冊天數 6822
狀態 離線
  只顯示 JustYami. 的帖子
好 睇 !!
我 諗 龍 會 系 敏 打 電 話 比 傑 果 陣 做 搞 屎 棍 ''
sup``

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...