加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 覺得新既訓導主任點=]*
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小K-KAY 的帖子
覺得新既訓導主任點=]*

我覺得king kong好拿煩!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 SIU_K24 於 2006-10-19 03:44 PM 發表
我覺得king kong好拿煩!!

好認同!!
次次番學都係門口守住!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子
系wo,話我書包俾人feel飛女'
叫我換另1個,家下校規冇寫明話吳可以丫

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006-10-19 05:52 PM 發表
系wo,話我書包俾人feel飛女'
叫我換另1個,家下校規冇寫明話吳可以丫

總之佢地就好鬼煩啦!!
比king kong 捉左三次頭髮!!
好唔鋸佢牙!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-10-19 05:58 PM 發表

總之佢地就好鬼煩啦!!
比king kong 捉左三次頭髮!!
好唔鋸佢牙!!

我寧願要番陳海雲同陳美蘭做訓導仲好囉'
[梁金嬌]還可以,但冇乜殺氣
佢捉我,講1個藉口就算數喇xd
但陳永剛就真系頂佢吾順喇`

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006-10-19 06:02 PM 發表

why頂佢唔信

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 MEI` 於 2006-10-19 06:02 PM 發表

我都寧願要番陳海雲同陳美蘭
佢地起碼冇咁無聊
冇好似陳永剛企係門口
好似白痴咁

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 *無聊↑銳* 於 2006-10-19 06:03 PM 發表

why頂佢唔信

乜都捉囉,仲要系校規無話吳可以
偏偏佢加1條野話吳可以囉`
佢有冇捉過你丫!?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 囧-pky]] 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-10-19 06:05 PM 發表

佢地起碼冇咁無聊
冇好似陳永剛企係門口
好似白痴咁

不過陳海雲同陳美蘭d殺氣好勁

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-10-19 06:05 PM 發表

佢地起碼冇咁無聊
冇好似陳永剛企係門口
好似白痴咁

咪lun系囉,吳會企上台就講到[千篇1律]咁

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...