加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉][口語]●''愛你變成恨你﹏*
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6719
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[轉][口語]●''愛你變成恨你﹏*

女主角                                    男主角

梁靜敏[牙靜]f.1                         程樂揚[揚仔]f.2
靚女.班花.可愛                     [不過成績吾好留班]
外向.活潑.中意打排球         靚仔.校草.好動.易發脾4

郭潔瑩[瑩瑩/牙瑩]f.1                李漢威[kai威][同揚一樣]好友
[同靜同班.好友]                    型仔...風摩萬千少女            
身材好fit                                 一果幾cool既男仔

黃海珊[珊珊]f.1                        陳楠軒[霸王軒][操行吾好.留班]
同靜一班.好友                      一果ok既男仔.中意溝女
身型略肥=.="

譚碧琅f.1
一果''大陸呢''咁款
發姣.中意溝仔

金日係9月1日...靜.瑩.珊3果一齊學.因為佢地返得早...so就有得自己揀位坐啦!!!

係課室*//

靜: 好悶牙!一果人都冇...不如落去買野飲囉*
瑩: 我地吾係人咩?!係咪買野飲牙?!珊珊''得未牙?!
珊: 得啦 得啦..等我拎埋銀包先*

操場**佢地3果坐左係張''登''度.突然一班男仔行過泥*

男仔: hi~靚女..我1c嫁..金日放學得吾得閒牙?!泥1c搵我牙''一定要泥牙''如果吾係...後果自責.我吾怕講埋你聽..我牙哥係陳楠軒牙*

講完知後.班男仔就走左啦.依靜.瑩.珊3果就好驚吾知有咩方便可以吾去.佢地飲完就好快返上課室啦!!

!*_呢果時候+

威:嘩!好靚女牙!果度有一果靚女..一果身材fit同....豬扒=3="
揚: e..係wor!果果女仔好得意牙!!
威: 你估佢地咩班?!
揚: 果樣就好成熟.但好生面口wor...一定係f.1仔啦*
威: 吾知佢地咩班呢?!
揚: 吾知呢..理人地咩姐?![同佢一班就好啦]
威: 5...咁返課室啦!

||*返到課室_-

威: 嘩!佢地同我地一班牙*
揚: 下!係?!邊度邊度!!!
威: 右話吾好理人...
揚: 車*吾比咩?!揀位坐啦!!咁多野講!!!
威: 呵~呵~呵~

我吾知有冇人會睇..so..po住咁我先..有人睇我先繼續啦...就算1果我都會繼續po嫁..希望大家十卜我''thx~!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~Yuko~
初生嬰兒

會員編號 217627
精華 0
積分 400
帖子 17
威望 0 點
I-See幣 11060 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-10-7
註冊天數 6431
狀態 離線
  只顯示 ~Yuko~ 的帖子
十卜十卜~好睇呀,加油!!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6719
狀態 離線
呵呵''真開心''估吾到有人十卜我嫁"thx十卜''我會加油''

大家返學果時都揀左位...揀完位..見圖''

teacher desk
x     xx       xx     x
x     xx       xx     x
x    珊瑩   靜揚 威
軒  xx       A琪   x

miss泥啦=

ms: 各位同學你地好!我係ms 梁.good morning class!!!
眾: good morning ms 梁!!!
ms: 5..5...你地就照呢果位坐啦!我睇下有冇問題先...um...李漢威你同黃海珊調位牙!陳楠軒你同同學a調牙!!

佢地詬完..e+就變左....圖2

圖2::
x    xx     xx      x
x    xx     xx      x
x   威瑩 靜揚   珊
a   xx     軒琪   x

ms: 金日我吾教書住啦!比你地自我介紹啦!我e+比5分鐘你地同格離果果互相介紹下....
揚: hi!你好!我叫程樂揚,你可以叫我做揚仔!!
靜: 我知!校草牙嗎!我叫梁靜敏!你可以叫我做牙靜!!
揚: 咁都比你知!哦!牙靜!!好好聽牙[咩都話好聽嫁啦..xdd*]
靜: 揚仔都幾好聽牙...我都幾中意....
揚: 中意我牙??!!
靜: 中意你果名咋!!!

係咁就過左幾堂啦..到左小息...

揚: 你好似好吾開心咁wor...冇事牙嗎?
靜: 我講左..你可吾可以吾好講出去牙?!我好驚牙!!
揚: 咩事牙?!
靜: 呢度講吾方便牙..我地出去講牙...

靜就係咁扯左揚仔去左中梯啦..因為果度冇咩人行...

揚: 咩事牙?!
靜: 我..我..我..金日..
揚: 有咩吾怕講wor..快d講出泥啦..睇下我有咩幫到你...
靜: ''佢就咩都講曬比佢知''

講完知後就攬住左揚仔喊啦....>.<

揚: 喂!吾好喊啦..等陣我搵陳楠軒牙[其實都不知幾開心]
靜: 下..牙!sorry!!
揚: 吾緊要!!

揚仔會點幫牙靜呢?!繼續睇啦''thx"""

頂部
癲儀;-
高級會員

會員編號 150283
精華 0
積分 2498
帖子 733
威望 0 點
I-See幣 13435 錢
GAME幣 98 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-4-9
註冊天數 6612
狀態 離線
  只顯示 癲儀;- 的帖子
幾好睇喎′
SUP你架

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6719
狀態 離線
多謝!!等我繼續先...''

令..令..令..[打鐘]揚仔同牙靜就返左課室啦..

珊: 你地一齊返泥...死啦''
威: e...係wor~做咩一齊返既然
揚/靜: 冇野牙!!!
瑩: 幾合拍*
靜: 車~吾理你地牙!坐返埋位啦..e..係wo!識左人地啦...
揚: 係bor!!!
威: 我不嬲都咁人緣廣泛嫁啦!!!
瑩: 係wor!!吾好扯開話題啦!都未講你地點解一齊返!!
靜/揚: 吾知呢!?呵~呵

*話咁快就上曬d堂啦*令*令*令*

揚: 唉..右要練排球..
威: 5..5..金次吾知陳楠軒泥吾泥呢?!
揚: 係wor''金日我要搵佢wor!不過佢時泥時吾泥..都吾知佢點...
威: 你搵佢做咩牙?排球隊主席wor..踢佢出隊啦!!
珊: 你係排球隊主席??!!
威: 你吾信?!
瑩:吾係..我想出入姐!
揚: 你地識打排球嫁?!
靜: 緊係啦!!我地好勁嫁!!
揚: 係咪牙!!等陣你地練習落埋泥練牙!
靜: 我地有話過入咩?!
揚: 咁我e+邀請你地入啦!!
威: 唉*吾好耍花槍啦!!入吾入牙?!
珊/瑩: 我緊係入啦!!牙靜點牙?!
靜: 你地入...吾通我吾入咩?!但係....
珊: 但係咩牙?!
靜: 我地冇冇33''點打牙?!
揚: 我幫你問d女借啦!!

*就係咁..揚仔就跑上跑落咁幫佢地借啦**
佢地換完...出左去球場啦**

揚: 好啦!e+2果2果對打
珊/瑩: 我同你一組!^.^
揚: 我同你一組牙!
靜: 都冇得揀嫁啦!
揚: 吾願意牙!!算囉!!我同你一組牙..牙威!!
靜: 吾好啦!!如果吾係冇人同我一組嫁啦!!
揚: 咁好啦..費事你冇人要牙[開心死啦**]
靜: 車~我咩冇人要牙!!大把人要牙!!
揚: 咁牙威..sorry牙''
威: 吾緊要..e..有女wor...
靜: e...譚碧琪?!點解佢會係度既?!
揚: o~我我覺得佢打得幾好..咪叫佢入囉..
威: 咁我問下佢先!!
靜: 5...我地打波啦!!
揚: um...好啦!!!

威: e...有冇人同你一組牙?!
琪: 冇牙!!
威: 同我一組牙!!
琪: 好牙...
威: 咁拎波打啦!!!

珊: e...姣婆琪係度既?!仲同牙威一組wor!!
瑩: 下...吾係牙!!
珊: 喂!睇波牙!!!
瑩: 牙!!!!!!!!![呢一聲全場都聽到]

頂部
aRmo0n=]
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動  

會員編號 192537
精華 0
積分 3219
帖子 2451
威望 0 點
I-See幣 9125 錢
GAME幣 5806 個
MSN宣傳 14 次
性別  女
配偶 Exia-Meister
閱讀權限 60
註冊 2006-7-23
註冊天數 6507
來自 火星@O@"
狀態 離線
  只顯示 aRmo0n=] 的帖子
+卜+卜..
繼續POST la..^^"

我叫aRmo0n!!
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6719
狀態 離線
珊: 牙瑩!牙瑩!冇事牙嗎?![跟住全部人過曬泥]
靜: 瑩..點牙你!!
珊: 怏d送佢去e療室啦!!
威: 唉..[佢就抱左瑩去e療室啦]
珊: 嘩..咁cool既...
靜: 我去陪佢先!!
揚: 吾好啦...陪我啦...
靜: 見你同我打波...好啦!!
揚: 咁我地練波啦..

*係呢果時候...陳楠軒落左泥*

軒: 金日我練波牙!!
揚: 放學去元朗公園''千秋''等我牙!
軒: 好...

*係e療窒.......*

威: 應下我啦!牙瑩!
瑩: 咩事牙?!
威: 你食波餅好''魚''牙!!!
瑩: 咩牙!我都係為左你咋.....
威: 為左我?!為左我咩牙?!
瑩: 你吾好行咁近牙琪牙!!!
威: 點解牙?!
瑩: 吾好理啦你!!!
威: 原來你都好緊張我嫁wor""
瑩: 邊果緊張你牙...[牙瑩塊紅曬]
威: 你仲話吾係緊張我!!!
瑩:我冇緊張你wor!!
威: 真係冇?!咁我出返去先啦!!
瑩: 吾係牙!!我..我...!!你陪我牙[講完後...威就攬住瑩]
威: 做我女朋友牙?!
瑩: 你吾係有左牙琪嫁啦咩?!
威: 我只愛你一果嫁咋''比次機會我牙!!
瑩: 咩機會牙?![明知故問]
威: 做我女朋友囉!!好冇?![瑩就點頭]
威: 咁係咪1係應成牙?!
瑩: 係牙!

*係咁樣佢地就kiss起上泥*
威緊係攬住瑩條腰嫁啦..好正常隻手都會向上..但係....

瑩: 威!!吾好牙!!!
威: sorrry牙!!
瑩: 吾緊要!!係我自己敏感姐
威: [心諗: 我係佢條仔泥嫁啵?!點解佢會咁既然
威: 你仲有冇事牙?![扯開話題]
瑩: 冇事啦!!不如我地出去打波牙?!
威: 但係你.....
瑩: 食波餅咋嗎!!我冇事wor''
威: 車~咁頭先右要我抱你...
瑩: 冇叫你抱wor...
威: 咁我下次吾抱囉'
瑩: 吾好牙!!!
威: 咁仲吾行快d..冇得練啦
瑩: ^^

*佢地就拖住手..慢慢咁行去操場*

威: 講吾講比佢地知好牙?!
瑩: 遲d先啦!!e+出面咁多人....
威: 咁右係..到啦..我地係咪要放手牙?!
瑩: 5..5..如果吾係就比人見到嫁啦!!

咁岩...比ms 梁見到........

佢地會點呢?!

頂部
彭.彭
初生嬰兒

會員編號 218742
精華 0
積分 513
帖子 15
威望 0 點
I-See幣 11092 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-11
註冊天數 6427
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 彭.彭 的帖子
好睇

快d post埋上去啦!

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6719
狀態 離線
好開心牙'''繼續先....

咁岩....ms梁見到...

ms 梁: 咳...咳...!!
瑩/威: ms...ms...ms 梁...
ms 梁: 做咩咁驚牙[MS佢望住佢地隻手...佢地驚到放開左]
ms梁: 哦~~我咩都睇吾到!!你地吾係打波咩?!快d去啦!!!
瑩/威: 哦!係係係
瑩: ms 梁好好人牙!!!人右靚女wor!!
威: 好啦..到啦
[佢地就放左手啦]

*靜見到瑩出泥就跑左過去*

靜: 牙瑩!!冇事嗎?!
瑩: 我邊有事呢?!
揚: 哦~咁仲吾練波..e+練殺波同''難網''咁威.琪.....難網''
      瑩.珊.靜.a.....殺波...好!!!開始!!!BE....
[果時瑩同威互望左一眼]
瑩: 唉''右要練殺波!!
靜: 快D練啦!!!

第1球...同學A殺波...威難網..
[威跳高落泥果時''咬柴''牙]]

威: 好痛牙!!!!!!!!!

邊果會過泥塙下佢有冇事呢..?!睇下集啦

頂部
snowangel
初級會員

會員編號 166029
精華 0
積分 869
帖子 151
威望 0 點
I-See幣 12790 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6572
來自 Hong Kong
狀態 離線
  只顯示 snowangel 的帖子
po 啦~po拉~好睇阿^^~

angel
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...