加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創]**補習情緣**
載入中 ...
natalie_niki
中級會員
 ̄°° ̄ 〞黑糖╳×∥1族

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
I-See幣 13733 錢
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-11-12
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線
  只顯示 natalie_niki 的帖子
[原創]**補習情緣**

補習情緣(1)

呢一日,係我第n次返補習社,今日竟然有個男仔來左我地個度.....
我見悶悶地,咪同佢傾下計law......

我:喂!呀乜水!
(好大聲咁對住佢講)
佢:你同我講野牙?
我:唔通同鬼講野咩...(串返佢)
佢:咁有咩事牙?(心諗..無你咁好氣)
我:超,同人講野一定要有事架...你有冇病牙你...
佢:你...(啤住我)(嬲爆爆咁溫書)
我:算...我叫呀柔牙,你叫咩名牙?(好溫柔咁)
佢:我叫呀輝牙,你唔惡個時都幾可愛架啵~(好溫柔咁摸左我塊臉一下)
我:下?!(即刻臉紅)

跟著我日日都同佢傾計la..可能大家勁岩傾掛.....
不過,我feel到佢對我好好,有種好古怪既感覺.....
有一次,果個Miss要佢同我一齊背書...

呀輝:喂,呀柔,個條pk要我地一齊背書呀!(笑)
呀柔:得la,kai子(抬頭望一望佢)(笑)

背背背背背...左一大輪,他媽的!>_<
之後,我諗住佢唔會再同我傾計架la,點知.....有一日....

呀輝:喂!呀柔!(嗑得超大聲)
呀柔:咩事牙?又響我全朵...(扮嬲...)
呀輝:冇...想一陣間同你一齊去M記食野之嘛,你得唔得牙?(好誠懇咁)
呀柔: ....(Thinking...)
呀輝:成班fd都一齊去喎....去唔去啫?(引誘我中..)
(p.s.之所謂成班fd,包括左:Cecila,呀言,晴晴,呀聰,呀樂,呀瑩)
呀柔:5....(諗左一陣)好la!見你咁有誠意,我就去la,但係你要請我架囗波...(奸笑中)
呀輝:唉...怕左你la,咪請你食law(笑)
呀柔:哈哈....你話架...(笑住講)
待續....

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
~Nicole~詩~
高級會員

會員編號 78725
精華 0
積分 2782
帖子 567
威望 0 點
I-See幣 23345 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 索女喪屍機關槍
閱讀權限 60
註冊 2005-11-27
註冊天數 6727
狀態 離線
  只顯示 ~Nicole~詩~ 的帖子
幾OK喎~加油~十卜你呀

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線
補習情緣(2)

放左補習社之後,成班fd就去左M記食野la...
個陣,呀聰同呀輝就密密針la....而我就唔知佢地講乜la

...........................

呀聰:你係咪真係中意人架?(有D懷疑)
呀輝:真架,我冇講大話牙!(好堅決咁講)
呀聰:下?!(反應極大)
呀輝:吊...唔好咁大聲la...D人以為你係kai架=="(超惡)
呀聰:........(臉紅+無奈)
呀聰:但係.....(好似有D野咁)
呀輝:做咩牙?
呀聰:冇...冇牙...(更加臉紅)

(原本一頭霧水既呀輝突然間仿然大悟)

呀輝:哦~我知喇!你都中意佢牙?(奸笑)
呀聰:...(即刻臉紅)
呀輝:雖然我知你中意佢,但係我絕對唔會讓佢比你架!絕對唔會! !(好決絕==")
呀聰:我都唔會讓佢比你架!!你省D la!!無論如何我都唔會比你得到佢!!(勁大聲)
呀聰:因為佢係屬於我架!!哈哈!^^(奸笑)
呀輝:睇下點...=.=

>>>next

頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線
嗚 ..= ^ =.. "
冇 人 十 卜 我  . . . .
心   淡  .  .  .  .  .  .

頂部
∼ting∼
初級會員
Hide @ X Japan

會員編號 209653
精華 0
積分 628
帖子 112
威望 0 點
I-See幣 11217 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-9-9
註冊天數 6441
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 ∼ting∼ 的帖子
我十卜你....
....=]

Say that you care !
頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ∼ting∼ 於 2006-10-3 09:52 PM 發表
我十卜你....
....=]

好 多 謝 你 牙  ~   ~ ^ ^

頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線
\\\\\\\我推........

又沉落水底la.......

究 竟 幾 時 有 人 十 卜 牙 ? ?

頂部
Hiu_-細曉
吹水學徒

會員編號 150242
精華 0
積分 4802
帖子 2081
威望 0 點
I-See幣 13928 錢
GAME幣 687 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-9
註冊天數 6594
狀態 離線
  只顯示 Hiu_-細曉 的帖子
我十卜你
好好好想睇埋佢啦

頂部
aR_YAn`-]
吹水學徒
..

會員編號 35148
精華 0
積分 4383
帖子 1603
威望 0 點
I-See幣 25391 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-8-28
註冊天數 6818
來自 ``天國--+}
狀態 離線
  只顯示 aR_YAn`-] 的帖子
幾好睇''幾搞笑啵''SUP你''XP

頂部
中級會員

會員編號 71233
精華 0
積分 1305
帖子 423
威望 0 點
GAME幣 170 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6742
來自 香港某地
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 [曉東子] 於 2006-10-4 10:03 PM 發表
我十卜你
好好好想睇埋佢啦

我 會 快 D 作 埋 佢 架 la^^
T H A N K S  F o r  y o u r 十 卜 ! !
           x  D  D >v<

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...