加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [原創][口語]*~"排球與愛++___怎麼選!?~~*
載入中 ...
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
I-See幣 13188 錢
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-23
註冊天數 6701
狀態 離線
  只顯示 cAroL`柒 的帖子
[原創][口語]*~"排球與愛++___怎麼選!?~~*

兒   心地善良~~*膽小~*排球有天份*等待愛的女孩~

玲   同兒好好好好好好好好frined**高才生__多人鍾意

傳   令仔~好好笑**~高才生__多人鍾意

月   排球隊隊掌**~~高才生~~**~~~~多人鍾意

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
鬼-.-
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 209737
精華 0
積分 8351
帖子 7396
威望 0 點
I-See幣 25368 錢
GAME幣 700 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-9-9
註冊天數 6441
狀態 離線
  只顯示 鬼-.- 的帖子

第1個SUP你,,加油*33*
作左落去GE PM我牙*

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6701
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KAYAN-3- 於 2006-9-24 06:50 PM 發表

第1個SUP你,,加油*33*
作左落去GE PM我牙*

好野,有人SUP我啦,我希望你多D黎啦

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6701
狀態 離線
兒媽  佩兒起身la~遲到la!!!
兒      得啦....得啦....
兒媽  次次都搞到咁遲...你搵次早d好冇!!
兒      得la......得la.....得la~
兒      我出門口啦..bye~bye~

路上~~~

兒 唉...又返學la...又要對住個死人Miss方
[突然有個不知名物體撞落啊兒度..]
兒    呀...!!!!!鬼呀......!!!!
玲    係咪好surprise呢?^~^?
兒    係呀.....好prise呀(無奈中)
玲    車...唔好玩既>﹏<
兒    我好眼訓呀....唔好玩la
玲    得啦...得啦...唔玩啦..唔玩啦..我地返學la..

學校~~

女同學A.B.C   你地返來LA~~
兒+玲   係呀..係呀..~_~
玲    一陣派卷la....好驚呀...= =''
兒   你驚咩呀??我d成績差過你..我都未驚過la...你驚??
玲   唉....今次我唔得....
兒  我同你去廁所la...
玲  咁好la..行la..
(行行下...佩兒停左係度...)
兒  有殺氣.....
玲   咩殺氣呀??= =''
(當啊玲問完之後..有個女仔撞左埋啊兒度...)
兒   唉..我都話有殺氣嫁la...
玲   55...真係好大殺氣呀...
玲   e....啊月喎..
月   有冇搞錯呀??行路唔帶眼嫁...8婆兒
兒    你冇野呀??係你撞埋呢我度喎...
月    頂!(起身走左)
玲    妖...個啊月都唔知係咪痴線既....
兒    唉...算啦...算啦..去上堂la....
玲    哦+_+
(佢地轉身走個陣時..又撞到一個人喎....)
兒    妖...又撞到邊個呀??
玲    係啊傳來嫁....
傳    早晨~
兒    (面紅紅)早....早晨.....
傳    你冇野呀嗎??你發燒呀???我同你去保建室呀??
玲    好呀好呀.....我都唸住帶她去la....
兒    (一野批左落啊玲度...)我冇事呀..唔洗去la...
傳    冇事就返去上堂la...我地一齊行呀~~
兒    好呀^~^

頂部
鬼-.-
吹水神手

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天  

會員編號 209737
精華 0
積分 8351
帖子 7396
威望 0 點
I-See幣 25368 錢
GAME幣 700 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-9-9
註冊天數 6441
狀態 離線
  只顯示 鬼-.- 的帖子

QUOTE:
原帖由 魔法米奇 於 2006-9-24 06:53 PM 發表

好野,有人SUP我啦,我希望你多D黎啦

OK`1定GET33T

RE:睇完-33-

頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6701
狀態 離線
課室∼

Miss方 大家早晨∼
兒 妖!右係個死人Miss方∼
玲 死姣婆!!
Miss方 呀兒∼呀玲你地傾d咩呀!?
兒+玲 冇呀∼
Miss方 唔好傾計la∼好∼大家上堂打開中文書12頁∼

lunch.....

玲 我地去邊到食野呀?∼
兒 是但la
玲 不如我地去m記la∼好冇?∼喂喂喂!叫你呀∼喂!
兒 咩呀∼(企係學校門口係咁望)
玲 喂.你望咩姐?
兒 我望呀傳姐嗎∼(唔小心講左出呢)
玲 哦∼原本有人鐘意呀傳.....*^v^*
兒 係呀∼我係呀∼鐘意咪鐘意law∼我係鍾意呀傳∼咁點呀?∼
玲 我都古到嫁la∼你次次見到呀傳都面紅紅咁∼
兒 咁你會十卜我嫁可?
玲 一定.一定∼我e嫁就去話比呀傳g∼
兒 唔好呀∼
玲 講下笑姐*^v^*~你古我傻嫁咩~喂喂~唔好講la~食左野先la~
兒    55~
學校~

金sir  各位同學~我地e嫁上PE堂~你地快D換三~5分鐘後集隊

更衣室~

兒 呀玲∼今日好似玩排球WO∼
玲 唔係呀嗎!!
兒 有咩問題呀?
玲 我最憎打排球呀∼打到隻手鬼咁痛∼
(呀月親呀兒同呀玲傾緊計ge時候∼收埋左呀兒條褲)
月 今次佢仲唔死∼
兒 喂∼唔講la∼得5分鐘炸快d換三la∼
玲 555
(呀玲換完三出呢∼見到呀兒仲未換三wo)
玲 e∼點解你仲未換三ge
兒 我唔見左條褲呀∼
玲 唔係呀嘩∼我頭先仲見到係張”木台”到嫁wo
兒 唔見左呀!∼
月 呀兒乜你唔見左條褲呀∼咁慘呀∼金sir好似話~今次冇帶三ge同學要罰跑十個圈wo你小心d~la~Bye~Bye~^v^*
兒    佢點G我唔見左條褲呀?!!!!
玲 一定係佢la∼
兒 咁小氣嫁佢∼上次撞一撞佢炸嗎∼就收埋我條褲∼!
玲 咁e嫁點呀?
兒 死就死la∼十個就十個la∼
玲 十個咩呀?
兒 十個圈呀∼=_=””

頂部
Kary`` (KY`)
認證會員
鬼-穎]]

會員編號 71126
精華 0
積分 5945
帖子 846
威望 0 點
I-See幣 22740 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 琪``
閱讀權限 90
註冊 2005-11-12
註冊天數 6742
狀態 離線
  只顯示 Kary`` 的帖子
可憐哇"
個牙月好衰衰>﹏<
十卜你的喔。

`
`

衰 女 包 7 人 組 TAKE 2``
穎  琪  凱  蝶  欣  荼  怡
頂部
cAroL`柒
初級會員

會員編號 90646
精華 0
積分 1096
帖子 276
威望 0 點
GAME幣 120 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊天數 6701
狀態 離線
操場~

金sir 好大家換好三la嗎∼咁我地上堂la∼wo.E呀兒你做咩唔換三呀∼?
兒 .....
玲 呀兒比人偷左..(呀兒暗住呀玲個口)
金sir 偷左咩呀?
兒 冇呀∼我冇比人偷野呀∼係我自己唔記得帶pe三炸*
玲 咩呀你明明比呀月...(呀兒右暗住呀玲個口)
月 比呀月咩呀!!!!?唔g.冇証據ge唔好亂講呀!∼
玲 呀!!你個死8...(呀兒右右暗住呀玲個口)
金sir 好la!你地唔好再嘈la∼呀兒.你冇帶三你要跑十個圈∼跑完就
     過呢上堂la∼呀玲同呀月你兩個唔好再嘈la∼上堂la*我地今日
     玩排球.........
月 (奸笑)咁呀玲你慢慢等呀兒番呢la∼wo*>∼<*我地打排球law∼
女同學d.e.f.g  好呀∼
玲 呀月正一死8婆呢嫁∼呀兒你+油呀∼*(見到呀傅wo)呀傳!!∼
傳 e你唔係同呀兒打緊排球嫁咩∼做咩坐係到ge∼呀兒呢???
玲 仲好講!個死8..(都係私文d好)冇*有個同班好同學∼私人醒左十個
  圈比呀兒姐∼我仲要代呀兒多謝佢tim呀(故意大聱比呀月聽到)
傳 姐係點呀?
玲 呀月佢夾埋女同學d.e.f.g收埋左呀兒條褲呀!!!!(大大聱)
月 你講咩呀!!!!
玲 我話你呀∼e*你e條褲咪∼呀兒ge~
月 你冇野呀!
女同學d.e.f.g 咩呀!e條褲係呀月嫁∼呀兒個條褲係呀月個袋到呀!
玲 係邊話?
女同學d.e.f.g 係呀月個袋到呀!(唔小心講左出呢)
月 ......
玲 我冇講錯你la!!!!!!!!!!∼呀傳我地同金sir講la∼
傳 好呀!
(呀兒跑完番呢)
兒 呀玲你做咩呀?
玲 呀月收埋左你條褲∼我同傳去話比金sir∼g呀∼!!
傳 55
兒 呀玲∼唔好呀
玲 why∼why!!!!?
兒 呀月我今次豪比你∼但係你唔好再做埋e∼d野呀∼
玲 如果再有下次我就話比呀sir∼g∼呀走la人渣!!!!!!!
月 佩兒你好野∼(好快咁走左)
玲 呀兒你冇是呀嗎?
兒 我冇野呀∼
傳 飲水呀∼(比左支水呀兒)
兒 唔該∼*^~^*~((面紅紅))

頂部
La!@婷
嬰兒上路

會員編號 222234
精華 0
積分 522
帖子 78
威望 0 點
I-See幣 11116 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-10-23
註冊天數 6397
狀態 離線
  只顯示 La!@婷 的帖子
勁呀....十卜你呀

本帖最近評分記錄
Athena`   2006-11-4 12:15 AM  代幣  -2   回覆少於8個字

頂部
甜圈
初生嬰兒

會員編號 228510
精華 0
積分 369
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11008 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  保密 保密
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-9
註冊天數 6380
狀態 離線
  只顯示 甜圈 的帖子
好see ar~~post 多d~

希望大家既愛情有進一步發展∼!
頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...