加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 收 WALLPAPER ~
載入中 ...
iamBONNIE
吹水中手
ろマゆゆ∼

會員編號 17381
精華 0
積分 8119
帖子 4054
威望 0 點
I-See幣 22322 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Heibbi
閱讀權限 100
註冊 2005-7-11
註冊天數 6881
狀態 離線
  只顯示 iamBONNIE 的帖子
收 WALLPAPER ~

收 WALLPAPER !!
SIZE 要 1440 X 900!
大左或細左都唔收
唔靚唔收

大概 $ 1000 ~ $ 2000

P.S ::
希望 BG 係淨色 . 唔要花的 BG
人最好擺右邊
人不要太大

山田涼介  YAMADA RYOSUKE
森本龍太郎  MORIMOTO RYUTARO

J.J.Express
伊野尾慧  INOO KEI
有岡大貴  ARIOKA DAIKI
淺香航大  KODAI ASAKA
中島裕翔  YUTO NAKAJIMA
龜井拓  TAKU KAMEI
橋本良亮  HASHIMOTO RYOSUKE
高木雄也  TAKAKI YUYA
深澤辰哉  TATSUYA FUKASAWA
森本龍太郎  MORIMOTO RYUTARO

涼介 & 龍太郎
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

山田涼介

J.J.Express

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6788
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子

QUOTE:
原帖由 B0NNIE` 於 2006-9-21 06:31 PM 發表
收 WALLPAPER !!
SIZE 要 1024 X 768 !
大左或細左都唔收
唔靚唔收

大概 $ 1000 ~ $ 2000

P.S ::
希望 BG 係淨色 . 唔要花的 BG
人最好擺右邊
人不要太大

山田涼介  YAMADA RYOSUKE
森本 ...

很亂黎 xp
看看要唔要

冇跟要求做 = [

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
iamBONNIE
吹水中手
ろマゆゆ∼

會員編號 17381
精華 0
積分 8119
帖子 4054
威望 0 點
I-See幣 22322 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Heibbi
閱讀權限 100
註冊 2005-7-11
註冊天數 6881
狀態 離線
  只顯示 iamBONNIE 的帖子
當然要嚕
不過請問有無得改 ..
我想改個 size only ..
唔得就算喇 ~ thz u ~
-------------------------------
不改吧 XD
想幾錢 $2000?

頂部
RAIKE
吹水之臣

會員編號 52862
精華 1
積分 21245
帖子 13447
威望 6 點
I-See幣 208466 錢
GAME幣 185 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-10-12
註冊天數 6788
來自 est mes pensée
狀態 離線
  只顯示 RAIKE 的帖子

QUOTE:
原帖由 B0NNIE` 於 2006-9-25 06:50 PM 發表
當然要嚕
不過請問有無得改 ..
我想改個 size only ..
唔得就算喇 ~ thz u ~
-------------------------------
不改吧 XD
想幾錢 $2000?

象徵式的 ::

收費單
編號:價格:金額 已付費的會員名單

請付費察看本帖隱藏內容,非本站會員無權購買,請[登陸],或者[註冊]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...