加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 最唔捨不得邊個退左學GE舊年1D學生  (單選) [參與投票的會員]
xx鋒   11 (28.21%)
xx嬋   6 (15.38%)
x喬   9 (23.08%)
大偉   13 (33.33%)

標題: 最唔捨不得邊個退左學GE舊年1D學生
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~fkyc~ 於 2006-9-22 06:58 PM 發表
加美尤叔叔  你響度呀!!!!

我做咩唔可以係到=.=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~fkyc~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 加美尤 於 2006-9-22 09:07 PM 發表

我做咩唔可以係到=.=

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

本帖最近評分記錄
加美尤   2006-9-22 09:49 PM  代幣  -10   違規版規
I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~fkyc~ 於 2006-9-22 09:32 PM 發表

仆街~Li~Wa~ 夠薑串我明哥!!!!!!!!!
FUCK YOU

哇!!!!!我好感動呀!!!!!但係你爆粗唔驚比人扣分咩!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-9-22 09:45 PM 發表

哇!!!!!我好感動呀!!!!!但係你爆粗唔驚比人扣分咩!!!!!!!!!!

佢一定被人扣=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

唔好再呃post la!!!如果唔係比人扣哂D分就唔好啦!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ~fkyc~ 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006-9-22 09:54 PM 發表
唔好再呃post la!!!如果唔係比人扣哂D分就唔好啦!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 加美尤 於 2006-9-22 09:49 PM 發表

佢一定被人扣=.=

一定會!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子

QUOTE:
原帖由 ~fkyc~ 於 2006-9-22 10:01 PM 發表

爆粗會比人扣分嫁咩???我唔知喎?????

大埔官中 版規”

版規如下:(簡略版本)

1.此乃官中學生地方,所以盡量不希望非官中人發貼(因為暫且未設pw)

2.沒有意義文章一律當呃post論

3.本區均禁絕粗俗言語及人身攻擊,違者扣分
4.加分措施均視文章或意見有否建設性

注:無論加減分都會先明言

其實大致上沒有什麼規限,盡量希望給予自由度於各會員

謹在此希望各官中人踴躍交流。

我估你冇睇到啦=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 ~fkyc~ 於 2006-9-22 10:01 PM 發表

到而家先至知ar!!!!!!!!你唔係啞!!!!!!!!!!!!!

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:

你幫過我!!!so我唔串你住!!!

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...