加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉] 同居密友…*!|]]
載入中 ...
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
I-See幣 35358 錢
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線
  只顯示 ying._. 的帖子
[轉] 同居密友…*!|]]

轉咖,,
十卜啊!*
冇人十卜唔POST的!*-V-
睇而唔回的,,死吧!*-V-講笑姐!*= =

慧[雯雯!我今日想去你屋企牙] {慧慧系我最好既朋友`系1個好好既傾訴者!}
我[哦..好牙!]
慧[咁..牙健系咪都會系度]
我[緊系啦!你第1日識我咩]
慧[雯牙!其實點解你同牙健會1齊住既?]
我[.............行啦我地走啦]

點解我會同牙健1齊住 ..呢件事我冇話過比人聽..
可能..我仲過到自己個關吧`
發生d咩事?點解我會同健1齊住?呢個秘密..我諗只有我同牙健會知道!

好啦!講番呢邊..健同我同慧都系同1班`班上既人都知道我地1齊住!
佢地個個都以為我同牙健系d咩關係..
但系..自己知自己事!所以我地1直都冇去認過or否認過`
維持住呢種好曖昧既關係!!!!

-------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
高級督察
中級會員

會員編號 3062
精華 0
積分 1687
帖子 488
威望 0 點
I-See幣 8200 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-3-29
註冊天數 6974
來自 香港政府
狀態 離線
  只顯示 高級督察 的帖子
GOOD~~~支持支持...仲有冇下文架??

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Tank 於 2006-8-29 02:36 PM 發表
GOOD~~~支持支持...仲有冇下文架??

緊係有啦!*
多D十卜,,
我也是轉的!(
等多D人十卜先啦!*-V-''

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線
屋企`
我[我番泥喇]
健[你番泥喇!?] {著掛圍裙成個煮家婆咁xDDDDD}
我[哈哈!有客人泥牙]
慧[嗨!] {偷笑}
健[有人泥又打個電話上泥..有冇搞錯!我既靚仔形象冇哂啦]
我[牙生!可該你有番少少自知自明啦]
慧[吾好嘈喇..雯雯我要去你間房]
健[嘩..你去個間房小心有老鼠牙]
我[其實你可以去收皮..我地入去啦..吾洗理佢]

慧[雯牙..你同健真系好幸福牙]
我[鬼同佢幸福牙痴線..你諗左去邊牙..你吾系好似d同學仔咁牙麻]
慧[咁你同健冇否認過啵]
我[.......好香牙!你有口福喇..牙健煮野有一手咖..出去啦] {拉開話題}
慧[喂..................]

------------------------------------------------

又PO了,,
十卜我呀,,
雖然不是我作的= =''

頂部
JOD!E
吹水新手
[傷感]還是[快感],:)

會員編號 147502
精華 0
積分 6039
帖子 3399
威望 0 點
I-See幣 23325 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2006-4-4
註冊天數 6603
來自 牙媽個肚x))
狀態 離線
  只顯示 JOD!E 的帖子
禾十卜梨牙```
妹B``

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 GABRIELLA 於 2006-8-29 03:03 PM 發表
禾十卜梨牙```
妹B``

多謝姐BB,,
冇人睇GE,,

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線
我[好香啵`]
健[我淨系煮左2個人野咋..你又吾話我知多個人]
我[吾怕啦!我好細食咖之麻]
健[哈哈哈哈哈哈!!咁大個笑話方你講得出..吾知邊個日日食埋d送頭送尾呢..可?牙雯]
我[你......你好野!!] {激到面紅}
慧[你地吾好嘈喇..食飯啦]
我[系佢之麻..日日都1定要嘈咖啵]
健[嘩..你屈得就屈!屈原個親戚牙你!]
我[我都廢事同你嘈..哂我精神同埋我d口水]
健[車!你估我好想同你嘈!]
慧[咁你地2個就好收聲啦] {好無奈-,-頂佢地吾順}
我+健[哼!]
慧心諗`吾信你2個冇野真系正1大傻仔xDDDDDDDDDDDDDD

--------------------------------------------------
慧[好眼訓!我走喇]
我[走喇?咁快!我地都未傾計/____\]
慧[你成晚同牙健鬧交我諗你都冇咩口水咖啦..哈哈]
我[咩wo..] {無奈的樣子}
慧[好喇!我吾阻你地喇!拜拜雯雯豬>3<]  

有冇人十卜唷?!

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線
健[牙慧走左喇?]
我[嗯..系牙!]
健[睇泥你今日都好累咖喇`番到學系咁比佢地煩住]
我[大家咁話啦!]
健[我吾累牙!我幾鐘意呢種感覺]
我[你講咩牙!-,-我真系吾明點解你叫我吾好同佢地講清楚!]
健[我.........我只系吾想你吾開心之麻]
我[算啦!都比人講左咁耐..如果我話我同你冇野佢地都吾會信]
健[咁如果我話有野呢?] {i埋我度}
我[你..你講咩牙? 痴線] {面紅}
健[我系話如果我同你有關係..] {好認真}
我[我.....] {好驚}
健[哈哈哈!死傻婆`玩你咋!]
我[玩玩玩!好好玩咩家陣`成世人淨系識得玩..你吾悶我都悶啦`吾該你下次玩都搵過第2樣野泥玩!]
{衝左入房-_____________________________-}

哭了!心痛了!
我知自己吾可以鐘意牙健`我同佢根本冇可能..而佢根本冇可能會鐘意我!
而且我知道我地做朋友1定會比做情侶開心`
可能`我鐘意呢1種曖昧既關係!
因為..我覺得我現在好幸福!
-------------------------------------------
健番到房` 開始寫佢今日既日記!
今日傻婆牖左個朋友上來食飯..我地又鬧交了!
好嬲囉!又系我錯哂牙!?玩下之麻..竟然話我淨系識玩!
不過..我真系吾明`
點解我會鐘意你呢個大傻婆!嘿
雯-我會1直系你身邊..守護你!

------------------------------------

code blue >v<

pat's forever ^_^

頂部
ying._.
吹水神手

會員編號 97632
精華 0
積分 10534
帖子 8130
威望 0 點
GAME幣 200 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2006-1-5
註冊天數 6692
狀態 離線
明天`
健[懶訓豬!起身喇*V*]
我[你...你做乜牙] {淨大眼睛}
健[叫你起身番學囉!訓到成隻豬咁樣WO]
我[你講咩牙..系咪1早想比人打先?] {好惡XD}
健[死癲雞!出泥食早餐啦!]
我[豬頭健你去死啦]
哼`1早又鬧交 -_____________-V!
不過我地就系咁`鬧完好快冇事XD;]
就好似琴晚咁樣!
---------------------------

學校`
同學ABCD[健嫂早晨!XD] {慣咖喇}
我都系對住佢地微笑!
慧[雯雯!你同牙健琴晚點牙]
我[咪又系咁!又咩點姐..幾時變到咁8牙!吾通你.....]
慧[丫`雯雯牙!我..我覺得我自己好似鐘意左牙健牙] {面紅耶XD}
我[.......] {呆左呆}
慧[雯牙!-^-你做咩牙]
我[下..冇野牙!鐘意..鐘意丫麻..我聽到咖]
慧[不如..你幫下我呢個好朋友丫好冇姐?]
我[咁牙 .....]
慧[系咪FD先?你話你2個冇野咖麻..]
我[嗯..咁好啦]

吾知點解!我個心..好痛*
[NA]住[NA]住咁` 我發現自己不知不覺已經愛上了健!
不過`牙慧鐘意佢!而我答應左佢會幫佢!
所以..我吾可以咁!
我..要成全佢地!=)`
-----------------------------

番到屋企..心情好沉重!點解?連我自己都吾知道!
飯香既味道開始傳出泥..
健[你番左泥喇!]
我冇乜心情..輕輕咁答左句[嗯]
旁人可能覺得我地..好幸福!
好似1對小情人咁`岩岩結婚咁!
....有苦自己知! 邊有女人吾鐘意比自己鐘意既男人錫?
邊有女人鐘意冇名份?邊個女人真系鐘意呢1種曖昧既關係?

健[肥婆!出泥食飯喇*V*]
我[我吾食喇] {冇心情食龍肉都冇味}
健[你冇野丫麻..發燒牙?] {掂我額頭}
我[你走開啦!你吾好再煩我喇`我吾想再同你有d咩野關係牙你明吾明牙..牙慧鐘意你牙] {開始喊}
健[你講咩牙!你冇事麻..吾好喊啦..你吾系吾知我好驚女人喊咖麻..乖啦]
我[我好辛苦..比我靜下啦吾該]
健[好好好!你有咩事要同我講牙知吾知]

短短既說話..牙健已經知道左我鐘意佢!
因為..牙健好耐冇見我喊過喇`
自從個件事之後..就算幾傷心都好..我吾會再喊!
但系我竟然因為牙慧鐘意牙健而喊..而心痛!

---------------------------------------------------------------

為左吾想學校d人再誤會我同牙健..所以..我決定公開我地點解會住埋1齊既秘密`

---------------------------------------------------------------

冇人十卜的!*= =''

code blue >v<

pat's forever ^_^

頂部
果..
初級會員
果,,,子>333<*

會員編號 196699
精華 0
積分 204
帖子 299
威望 0 點
I-See幣 8766 錢
GAME幣 311 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-8-3
註冊天數 6482
狀態 離線
  只顯示 果.. 的帖子
跟住點牙,,?
好好睇呀..>V<
十卜*
快D POST*,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...