加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地覺得招麗貞點呀`???  多選 [參與投票的會員]
令女 {你要驗眼la -[]-"}   6 (2.18%)
身材好 {生眼[跳]針 >0<}   5 (1.82%)
成日係到發姣`   25 (9.09%)
超煩-//   35 (12.73%)
賤人`   33 (12.00%)
口臭*   27 (9.82%)
真係成條蕉咁`   29 (10.55%)
樣衰`{講得好`}}   31 (11.27%)
勁樣衰 { 講得超好*}   33 (12.00%)
個nose可以放到3隻蒼蠅`*}   28 (10.18%)
其他 {請註明*}   23 (8.36%)

標題: 你地覺得招麗貞點呀`???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 yiuyoyo 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿SHAN 於 2006-8-3 02:08 PM 發表

一衰左`
佢就話CALL MOTHER 喇`=[
好火LOR`
小小野搵家長`
咁不如搵校長!?*
-00000000000-"

佢又無老公又無男朋友!!
係咁無聊嫁LA''
唔搵下家長佢仲可以搵邊個呢?!

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 yiuyoyo 於 2006/8/14 18:54 發表

佢又無老公又無男朋友!!
係咁無聊嫁LA''
唔搵下家長佢仲可以搵邊個呢?!

mm........."
咁都無法子 - 000 - "

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 怒WAI怒 的帖子
扮曬野...........

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子
係咩 佢冇老公嫁=.= 笑死我啦=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子

QUOTE:
原帖由 小軒ˍ柒ˍ 於 2006/11/19 19:07 發表
係咩 佢冇老公嫁=.= 笑死我啦=.=

佢點會有老公 - __________ - "

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子
佢今年係咪走左?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIuminG` 的帖子

QUOTE:
原帖由 羔羊 於 2006-11-19 09:19 PM 發表
佢今年係咪走左?

係牙......
佢走左....
-口-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 小軒ˍ柒ˍ 的帖子

QUOTE:
原帖由 官中仔 於 2006/5/15- 21:50 發表

係牙......
佢走左....
-口-

走左咪好啦 冇個豬排係到=.=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ah-jade` 的帖子
  扮晒野 `
  發姣 `
  田雞`
  -,-   吾開心佢就走..我都比佢罰過" !
          真系好鬼吾掂 `唱歌走晒音' 傾小小計都叫嘈' 咁嘈上加嘈系咩呢叫佢,?
          叫佢去死就差吾多 `-,-

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無法顯示名稱 的帖子
有次合唱團之後..
我遲左番屋企.佢又話我小過.我講咩佢5信喎
好彩我ar媽幫我講大話...
超想打獲金佢...
但係又驚整到自己隻手
呢d咁既人用1個字形容...貝戔
2個字形容...博打
3個字形容...打得少
4個字形容...5打5得
佢簡直影衰我地學校

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...