加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 鍾意sweety邊個多d??  (單選) [參與投票的會員]
可愛既喬喬,,,,曾之喬(偏心了喔,,,,)   70 (69.31%)
言言,,,,劉品言   31 (30.69%)

標題: 鍾意sweety邊個多d??
載入中 ...
xenos
初生嬰兒

花言喬語,,,,

會員編號 192169
精華 0
積分 810
帖子 22
威望 0 點
I-See幣 12820 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-7-22
註冊天數 6489
狀態 離線
  只顯示 xenos 的帖子

QUOTE:
原帖由 fu` 於 2006-7-26 09:17 PM 發表

咁又吾好咁 / V \"
喬喬又吾系話真系要咁一文不值 ,
觀點與角度 LO .
你咁樣講又好似吾太公平 -V-`
或者系你既角度睇系言言好D ,
你吾比第2個人系覺得喬喬好D既咩 ?
總之 .. 睇人要睇埋內在 ,
吾 ...

完全唔係廢話啊,,,,我絕對認同你講既野啊,,,,fu^^

唔公平唔公平!!xd

我囉,,,,喬喬好可愛啊,,,,我黎啦,,,,哈哈

真係唔可以只靠個d所謂真實報導,,,,唔掂唔掂!!

我判你地睇到既報導係幻覺黎既,,,哈哈(講笑,,,,不過真係唔可以信哂d雜誌個d)

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
I-See幣 60338 錢
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-1-12
註冊天數 7046
來自 我又回來了”
狀態 離線
其實我覺得sweety知道你地咁講佢地一定會好唔開心囉’’
因為佢地一定係好姊妹,,上次少攻單野咁都無事啦’’
平時佢地上節目成日都會咬耳仔,,所以佢地一定係好姊妹’’
比人見到d人咁話你好姊妹佢地一定會好唔好受’’
何況報紙leed咁跟本信唔過,,,就連星島咁有公信力都係呀''
更何況係八卦雜誌,,,
我覺得你講佢壞話其實都無人可以話你唔岩’’
因為佢地做得明星就遇到有人講ga啦’’
不過我想講ge係你講人地之前一定要自己諗下先’’
唔好人地話咩你就咩囉’’
一定要先了解左喬同言係咩性格先’’
唔好雜誌講咩就信到十足十啦’’
話晒都無人想見到你係到鬧人的’’
話晒我地lee到個個都係愛sweety的人呀’’
大家都係愛sweety的人應該要和平共處咁先岩的xdd’’

終於講完我要講ge野啦,,,,呼’’

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
xenos
初生嬰兒

花言喬語,,,,

會員編號 192169
精華 0
積分 810
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6489
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-7-27 10:39 AM 發表
其實我覺得sweety知道你地咁講佢地一定會好唔開心囉’’
因為佢地一定係好姊妹,,上次少攻單野咁都無事啦’’
平時佢地上節目成日都會咬耳仔,,所以佢地一定係好姊妹’’
比人見到d人咁話你好姊妹佢地一定會 ...

我完全舉腳同意,,,,xd

大家都應該唔想鍾意既人唔開心,,,,

無論係鍾意喬喬or言言,,,,大家都係鍾意sweety,,,,

呢個post個目的都係睇下大家比較鍾意邊個,,,,絕對唔係相方黎比較邊個係最好or互罵,,,,

希望大家會明白,,,,^^

仲有,,,,我真係想知個次少攻做咩,,,,你可唔可以簡單講講發生咩事??^^

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7046
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 xenos 於 2006-7-27 11:37 AM 發表

我完全舉腳同意,,,,xd

大家都應該唔想鍾意既人唔開心,,,,

無論係鍾意喬喬or言言,,,,大家都係鍾意sweety,,,,

呢個post個目的都係睇下大家比較鍾意邊個,,,,絕對唔係相方黎比較邊個係最好or互罵,,,, ...

好似係佢地上一隻ge宣傳期o個陣’’
咁佢地兩個就一齊上少攻玩’’
言言同56d人玩得好開心,,,喬喬就係言後面’’
攝影機係影唔到喬的,,喬覺得言玩得太過分
就係言條尾龍骨到大力踢落去,,,咁岩lee個時候攝影機岩岩影到’’
言係痛到即刻喊左出黎,,仲成條骨紅晒腫晒’’
之後仲好似唔知去醫院定唔知行唔到一排囉’’

頂部
xenos
初生嬰兒

花言喬語,,,,

會員編號 192169
精華 0
積分 810
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6489
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-7-27 01:12 PM 發表

好似係佢地上一隻ge宣傳期o個陣’’
咁佢地兩個就一齊上少攻玩’’
言言同56d人玩得好開心,,,喬喬就係言後面’’
攝影機係影唔到喬的,,喬覺得言玩得太過分
就係言條尾龍骨到大力踢落去,,,咁岩lee個時 ...

wa,,,,咁嚴重,,,,好彩佢冇事,,,,如果唔係喬喬一定好唔開心,,,,

咁言言又真係好大方,,,,唔嬲喬喬,,,,不過喬喬都係貪玩xd

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7046
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 xenos 於 2006-7-27 01:20 PM 發表

wa,,,,咁嚴重,,,,好彩佢冇事,,,,如果唔係喬喬一定好唔開心,,,,

咁言言又真係好大方,,,,唔嬲喬喬,,,,不過喬喬都係貪玩xd

可能啦,,喬講左句形象啦,,就大力踢左落去’’
諗起都覺得痛呀><’’

不過好彩最後都無事’’

頂部
xenos
初生嬰兒

花言喬語,,,,

會員編號 192169
精華 0
積分 810
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6489
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-7-27 04:53 PM 發表

可能啦,,喬講左句形象啦,,就大力踢左落去’’
諗起都覺得痛呀><’’

不過好彩最後都無事’’

55,,,,最緊要都係大家都冇野就好^^

你都咁鍾意sweety,,,,可以做個fd嗎,,,,,xd

頂部
Gloria
吹水學徒
櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻櫻_’’

榮譽勳章

會員編號 1622
精華 5
積分 8004
帖子 1353
威望 4 點
GAME幣 822 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊天數 7046
來自 我又回來了”
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 xenos 於 2006-7-27 05:19 PM 發表

55,,,,最緊要都係大家都冇野就好^^

你都咁鍾意sweety,,,,可以做個fd嗎,,,,,xd

緊係可以啦''
同志’’

---------------------------
我地個hd好搞笑呀’’
一個言一個是喬’’
仲要是一個格一個的’’

頂部
xenos
初生嬰兒

花言喬語,,,,

會員編號 192169
精華 0
積分 810
帖子 22
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6489
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Gloria 於 2006-7-28 07:47 AM 發表

緊係可以啦''
同志’’

---------------------------
我地個hd好搞笑呀’’
一個言一個是喬’’
仲要是一個格一個的’’

哈哈,,,,同志,,,,

係wo,,,,真係一個喬喬一個言言xd

咁叫你咩好啊??^^

頂部
KeiaKo
VIP
迷Daniel Radcliffe

會員編號 61555
精華 0
積分 8946
帖子 2987
威望 0 點
I-See幣 22376 錢
GAME幣 274 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2005-10-27
註冊天數 6757
狀態 離線
  只顯示 KeiaKo 的帖子
我feel喬喬令d la~
so我like喬喬多d~

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...