加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地最憎老師點罰你?  (單選) [參與投票的會員]
罰企-0-   5 (1.45%)
罰抄--’’   18 (5.23%)
打電話俾家長==   74 (21.51%)
寫手冊   5 (1.45%)
見校長   4 (1.16%)
記缺點/大過/小過   27 (7.85%)
扣操行分   3 (0.87%)
唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖..   23 (6.69%)
響成班同學面前話到你狗血淋頭   92 (26.74%)
當你呀4咁洗你,狂叫你幫佢做野..   7 (2.03%)
叫其他同學唔同你玩   13 (3.78%)
禁止你響學校所有活動   5 (1.45%)
連坐法..姐係你一錯,成班都要一齊罰..   29 (8.43%)
扔曬你D書/文具,跟住就話:我唔要你留響呢班到∼之類呢D野   24 (6.98%)
其他..反映下丫   15 (4.36%)

標題: 你地最憎老師點罰你?
載入中 ...
{ah-走}`
初級會員
-   [愛]自己。

會員編號 267937
精華 0
積分 688
帖子 207
威望 0 點
I-See幣 12780 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-1-27
註冊天數 6301
來自 kwunt0ng`
狀態 離線
  只顯示 {ah-走}` 的帖子
-

梗系最憎*
打電話俾我老豆老母 -,-

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
琪``
吹水新手
beckykiki是也

會員編號 46468
精華 0
積分 5972
帖子 2769
威望 0 點
I-See幣 14993 錢
GAME幣 751 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 Kary``
閱讀權限 90
註冊 2005-9-28
註冊天數 6788
狀態 離線
  只顯示 琪`` 的帖子
係成班同學面前罵到我狗血淋頭..
最憎呢樣..
試過好多次啦不過..
=333=

何時能重獲小時候的天真?

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
笨S!u敏
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 257348
精華 0
積分 1837
帖子 1559
威望 0 點
I-See幣 23952 錢
GAME幣 771 個
MSN宣傳 179 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2007-1-5
註冊天數 6324
來自 火星(3`
狀態 離線
  只顯示 笨S!u敏 的帖子
唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖..

頂部
janice_wingyan
初級會員

會員編號 290835
精華 0
積分 627
帖子 120
威望 0 點
I-See幣 12435 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2007-3-18
註冊天數 6252
來自 YWGS
狀態 離線
響成班同學面前話到你狗血淋頭
it is very poor ga.....

頂部
LonG__朗
初生嬰兒

會員編號 231626
精華 0
積分 419
帖子 34
威望 0 點
I-See幣 11110 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-11-17
註冊天數 6373
狀態 離線
  只顯示 LonG__朗 的帖子
最憎罰抄
好麻煩~囧rz
其他都冇乜所謂-.-"

無聊中
頂部
-ARx妍;]`
吹水新手
我不會愛:)

會員編號 263769
精華 1
積分 5583
帖子 3236
威望 0 點
I-See幣 28215 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-19
註冊天數 6309
狀態 離線
  只顯示 -ARx妍;]` 的帖子
留校訓導囉;;
下下都用呢樣壓人=.=

★   如果你是我 陪著我走 :) 割愛促銷 一手交一手!!!
http://hkisee.com/viewthread.php?tid=324318&page=1&extra=page%3D1

頂部
神秘小龍龍
初級會員

會員編號 94670
精華 0
積分 753
帖子 102
威望 0 點
I-See幣 11192 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-31
註冊天數 6694
狀態 離線
扔曬你D書/文具,跟住就話:我唔要你留響呢班到∼之類呢D野

咁樣做一黎無面,二黎搞到氣氛十分惡劣。
到時走又唔係,唔走又唔係。
我果班之前都有位同學試過比老師扔野同叫佢走,好彩打鐘落堂,如果唔係都唔知點算。

頂部
hiu2yan4
嬰兒上路

會員編號 265762
精華 0
積分 284
帖子 88
威望 0 點
I-See幣 9350 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2007-1-23
註冊天數 6305
狀態 離線
  只顯示 hiu2yan4 的帖子
D Ms爆煩,,試過一次打電話俾我牙媽~

頂部
ipgordss
初生嬰兒

會員編號 81426
精華 0
積分 438
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 10879 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-3
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 ipgordss 的帖子
罰企                                企下都冇乜所謂
罰抄                                抄下野唔會死既
打電話俾家長                好憎..
寫手冊                            寫左都冇人睇
見校長                            頂多俾人話幾句
記缺點/大過/小過    冇咁嚴重掛
扣操行分                         我果間冇ed野...
唆使呀媽唔俾你地娛樂,經濟封鎖          唔會掛...
響成班同學面前話到你狗血淋頭               都唔係好大件事姐
當你呀4咁洗你,狂叫你幫佢做野           佢都唔係好多野做姐
叫其他同學唔同你玩                                   佢做唔到.....
禁止你響學校所有活動                               我響學校冇咩活動做...
連坐法..姐係你一錯,成班都要一齊罰       有人陪......都唔錯丫
扔曬你D書/文具,跟住就話:我唔要你留響呢班到∼之類呢D野       佢唔會咁做

頂部
ipgordss
初生嬰兒

會員編號 81426
精華 0
積分 438
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 10879 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2005-12-3
註冊天數 6722
狀態 離線
  只顯示 ipgordss 的帖子
扔曬你D書/文具,跟住就話:我唔要你留響呢班到∼之類呢D野

我有個fd試過.....佢真係走左出去.....結果個老師自己出去搵番佢= =

好on9....

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...