加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 昨夜馬場大戰.,爆岩定咪岩??
載入中 ...
馬主之家會長
吹水學徒

會員編號 71599
精華 0
積分 7750
帖子 2339
威望 0 點
I-See幣 30477 錢
GAME幣 1970 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-11-13
註冊天數 6740
狀態 離線
GM 理下掛機.....thx^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
I-See幣 11210 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-15
註冊天數 6739
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 PT.CHENG 的帖子

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2006-7-21 03:02 PM 發表
你地一向相安無事,為乜呢排搞到甘大獲,係唔係要我ban人至識停?

歸根究底爆槳藍你唔係眼紅人就唔使搶啦心照...搶完人地個莊嘈起上黎又話本來玩一個星期,就會比番人,你唔好以為個個冇眼睇,我使唔使貪人600金大家心中有數.使埋d人響度徙post等人睇曬你地d字冇用架喎......................你眼紅人就眼紅人啦動機太明顯.......好醜怪你知唔知......你響 game講都講我唔贏.......上到呢度更加醜怪.........冇講錯的垃圾...............

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6739
來自 香港
狀態 離線
哈哈

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 02:32 PM 發表
嘩!!pt同pt d 朋友投大咪就得?爆同爆d 朋友唔比投爆呀?咁唔叫投票啦 哈哈!!你兩個輸唔起全馬場都知,今次自己攪個投票出黎,輸埋咁點呢?輸唔起出馬場唱人?=.=如果今次話投爆d人係爆隻狗,咁PT一定係大咪隻狗先啦 出咁 ...

你睜大隻狗眼睇清楚我地兩邊都有投.......唔似你地...............你地輸左幾日票........E+叫埋D自己友投埋ONLY自已果邊100:10都得啦哈哈

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6739
來自 香港
狀態 離線
你都9唔搭8

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 03:37 PM 發表
投票咁on9得你先諗得出姐 口口聲話自己上馬場嘈贏 你係唔係傻?你自己同自己出字 之後話自己贏 你問下人啦 個個都話你on9呀 你比人笑都唔知?輸話人搶莊,中人就唔咁講 哈哈!貪人600金要日日開工 真辛苦,我冇收人野得 ...

同你大佬講佢又講的唔贏,問佢又唔識答,屌佢仲去左玩添,我輸左咩呢請問??如果我係屈佢當時我比人追住黎屌啦,你大佬使乜咁辛苦捱屌呢.....係邊個攪上黎嘈既又係你地,作手白痴歌放上黎又係你地,攪投票既唔係我唔好意思...係汀仔攪的,唔關我事..你地咁玩法,,我使唔使貪人600金大家自己用腦諗,你有冇用人d野有冇收人d野亦唔重要,我唔會唱人的,大家都用腦諗最好,,,,唔好講到自己咁清高,成日話人輸唔起,請問你我輸左乜野,你地投票又投得小鳩家...我地兩邊都投,你睜大你隻狗眼睇下,唔學似你地輸足幾日驚再係咁落去....就叫人only 投自已.....哈哈.....你地都好輸得起下喎 .....

頂部
PT.CHENG
初生嬰兒

會員編號 72129
精華 0
積分 681
帖子 23
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6739
來自 香港
狀態 離線
邊個搶邊個我都分唔到啦 最緊要個莊有卡賠咪得

QUOTE:
原帖由 緋聞寶少 於 2006-7-21 03:37 PM 發表
投票咁on9得你先諗得出姐 口口聲話自己上馬場嘈贏 你係唔係傻?你自己同自己出字 之後話自己贏 你問下人啦 個個都話你on9呀 你比人笑都唔知?輸話人搶莊,中人就唔咁講 哈哈!貪人600金要日日開工 真辛苦,我冇收人野得 ...

邊個搶邊個我都分唔到啦 即係你都承認你大佬都搶人個莊黎做啦
最緊要個莊有卡賠咪得......但你大佬唔係剩係賠卡喎又黃金送精綱....即係你都承認你大佬都搶人個莊黎做啦

頂部
blue9999
初級會員

會員編號 88779
精華 0
積分 821
帖子 129
威望 0 點
I-See幣 12492 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-12-19
註冊天數 6704
來自 太空
狀態 離線
  只顯示 blue9999 的帖子
垃圾中的垃圾pt

大家睇見啦 叫佢出字就=大咪隻狗 佢都出正垃圾  成日叫我唔好出字 你好驚我出字咩...人地隻狗pt.. 第1 你2條 2打6 又做 莊變成賭客 係你2個冇能..白痴仔.  第2  大咪條 粉腸發皮氣係佢輸唔起+冇賭品..再教你賭一次3萬上限.你可開5個ac 或10 ac買  可中30卡以上 你有本事輸中嗎?? 垃圾之中垃圾pt..

頂部
blue9999
初級會員

會員編號 88779
精華 0
積分 821
帖子 129
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6704
來自 太空
狀態 離線
pt  你根本唔係男人.垃圾不如一篤屎的pt. 成日用 mandy 出馬場  .連自己pt   a/c 都唔感開出離  你冇80蚊?? 冇錢買月卡 定想用mandy  a/c  定想做錯野唔認  食屎pt 你..冇80蚊既 出聲wo  只要叫我同寶寶一聲契哥做我地隻狗  月卡即送給你.. 我爆藍話  既

頂部
blue9999
初級會員

會員編號 88779
精華 0
積分 821
帖子 129
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6704
來自 太空
狀態 離線
一篤屎pt +大咪 成日話人搶你個莊做... 計我話  你死去叫gm  .叫gm係 你大咪個名面前  加    十大狗莊 大咪 {仲要紅色閃既]  pt 就  十大馬莊 {又係紅色閃既] 好似10大卡主或會長咁啦.夠晒威. 白痴低能仔.10歲小朋友都不如.. 莊做唔到=你2個冇能. 駛唔駛我呵番你呀2位.之後再比番大咪輸唔起果5萬金卡你呀一篤屎pt...快d.死去gm度伸請做莊專營權啦  ..馬場做 莊專營權  笑死我啦  不知所為 第1日中我5萬9金卡  仲收我30黃金特別獎.就笑  . 輸唔起話人搶你莊做..屎即係一篤屎pt  呵呵  我話你聽pt 大咪 馬場人人做得莊  8亞哥.洛神.漣漪.羹太公.四哥.古高.寶少.pk靈.伯.fra.亂馬西.大隻佬 仲有其他玩家.人人平等可做莊...咪成日話人搶 你  食屎啦去ooooooo  你唔駛食  根本你係一篤屎..呵呵

頂部
大粒
初級會員

會員編號 53917
精華 0
積分 907
帖子 136
威望 0 點
I-See幣 12532 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-14
註冊天數 6770
狀態 離線
  只顯示 大粒 的帖子

QUOTE:
原帖由 GMXX 於 2006-7-21 03:02 PM 發表
你地一向相安無事,為乜呢排搞到甘大獲,係唔係要我ban人至識停?

你靜係識ban 仲識做d乜丫,,人地BJ幫你諗咁多計出黎,你一樣都唔知有無做過
比我係你就交信唔做啦!
以前d gm識做野,你??????你不如問返以前d GM001,2,3,4,5點做野好過啦,見習GM!

頂部
大粒
初級會員

會員編號 53917
精華 0
積分 907
帖子 136
威望 0 點
I-See幣 12532 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-14
註冊天數 6770
狀態 離線
  只顯示 大粒 的帖子
不如叫BJ做gm好過,,

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...