加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [轉貼]♥*`係數學書入面識到你*
載入中 ...
Tung0123
初生嬰兒

會員編號 170374
精華 0
積分 375
帖子 8
威望 0 點
I-See幣 11020 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-5-30
註冊天數 6602
狀態 離線
  只顯示 Tung0123 的帖子
十卜十卜十卜十卜十卜十卜∼∼

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6780
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
+卜你呀>V<
快D POST XDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
YING
初級會員
CRAZY 盈

會員編號 102487
精華 0
積分 854
帖子 228
威望 0 點
I-See幣 12874 錢
GAME幣 299 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-1-14
註冊天數 6738
來自 CRAZY "
狀態 離線
  只顯示 YING 的帖子
十 卜 你 牙 ,,
快 D POST ..

頂部
紫鈴草
初生嬰兒

*戀↖紫星↘戀*~§

會員編號 12708
精華 0
積分 583
帖子 9
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-6-19
註冊天數 6947
來自 ※草莓堤☆~*
狀態 離線
  只顯示 紫鈴草 的帖子
加油.....
十卜你.....

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
I-See幣 12602 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-20
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線
  只顯示 琳L側田 的帖子
番到去覺得之間好唔O岩`=DD*HA`唔知A*未搞清楚又鬧佢`-00-*下次唔會XD`
第二日`---------我個FD問左一樣我唔識答既問題`佢知我同希一齊既`
穎:你鍾唔鍾意呀希?
我:嗯`>W<
穎:白痴妹`鍾意唔等如愛`你愛佢?
我:嗯`
穎:講真LA`你覺得呢個世界重要D定係佢重要D*你要呢個世界定係要佢`?
我:下`咁難答GE?-00-*
穎:你答唔出O者係你愛得佢都未夠深`
我:下`唔會掛`但係我應該係鍾2佢WO*
穎:你呢D叫迷戀O者`
我:點解?
穎:你可能鍾意佢性格`鍾意佢著衫`鍾意佢行為`鍾意佢個樣`好似你鍾意一個明星咁`
   鍾意一個明星就叫迷戀`
我:你冇LA LA咁問我既?
穎:身為你個FD`都想你搞清楚你係愛佢定迷戀`=]*自己好好諗下LA*V*`
   或者我可能講錯LA*`唔鍾意當我冇講過就算`
我:....[冇出聲`]
我上堂勁諗佢呢個問題`諗到我入曬神`-00-*
MISS:"康琳"[勁難聽`個MATHS老師好Q鍾意叫人地最後個兩個字`好想死`跟住老師一叫
      我康琳`D男仔就會跟住到CONDOM`-00-*]
我:係` [呆下呆下咁*XD]
MISS:出黎答問題`
之後咪出左去`我記得好似計咩3角形定唔知咩鬼`唔記得*我唔識計`-0000-*
我:MISS`唔識`-00-
MISS:你做功課做得幾好嫁喎`點會唔識`?
我:下`係咩`-33-
[[有D男仔唔係好大聲`但我聽到`]
某男:佢抄咋`[老師都聽到`]
MISS:收聲`點可以咁話同學`小息搵我`
某男:=333=`
MISS:你番埋位`
呢個MISS好Q白痴`成日都叫人地康琳呢D`想死LAW`=0000=*又成日叫人出黎做數`
講埋D野又白痴`我琳姐真苦命*XD

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線

放左學`----希都係係門口等緊我``之後佢行LA`行出去元朗個邊`佢拖住我隻手`
唔知點解我好似縮一縮咁`我都唔知點解=33=
希:做咩呀你?
我:冇野呀`行LA*
之後佢又拖我隻手``個心都唔知點`之後同佢去食野LA`食食下佢攬住我-0000-*
我推開左佢`
希:今日你搞咩?-00-*唔比我拖唔比我攬`食錯野呀你?
我:下`冇咩野`
希:咩事呀`講LA`
我:我覺得我唔係真心鍾意你個隻呀``你明唔明呀?
希:點會呀`
我:唔知呀`就算我係愛你都好似覺得未夠愛你咁`
希佢冇講野呀`就咁攬住左我`之後好似好多人望住咁`我又推開佢`
希:如果你真係咁唔開心既`對唔住LA`我地做番FD`
我:我都唔係咁既意思`咁多人係到`廢事LA*
希:怕咩JAI`佢識你老鼠咩`-0000-*]
我:廢事LA`
希:KISS都得LA`我都未驚`=D*
我:食野LA`=0000=*低B`
希:錫O炎先`=DD*
我:食野先`XDD`
我真係鍾意佢`或者可能係我愛得佢未夠深``但係同佢一齊真係好開心`=DDDDD*
跟住佢係到食煙=0000=*
我:係到咪食LA`唔比食GA*
希:比面你`唔食`=DDDD(
我:食LA你`=DD*你淆底但又要食`扮曬野咁*XDD
希:吹呀?=DDD*
佢係咁MEET我塊面*XD`搞到紅曬=DDDDDD*
我:MEET夠未呀`?
希:你面紅呀?XDD`笑死街坊朋友*=DD`
我:你唔會紅既?
希:唔會`=DDD*
我:你唔可以MEET我`用第二個方法`下次我一定唔會再面紅`=DDD*
希:一定有方法令你面紅=DD
我:冇可能`
希:有可能`
同佢嘈左好耐*XD

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線

我:聽日DAY 1`要集會冇得抄功課*T^T
希:我幫你做LA`=]*
我:下`比你做=V=*咪搞`
希:我實識`=DD*
我:得LA`唔使你咁好心`*VVV*
希:車`-00-*你唔信我`唉`心灰LA*唔開心T^T*XD
我:跟本就係兩會事`-00000-*痴M巾=DDD*
希:細路`你好臭串喎=00000=*未比人打過?
我:YES`你試下打我`10陪奉還`@V@
希:你驚我唔敢?
我:你鍾意LA`夠彊你就打`
之後佢真係一打打我隻手`=00000=*衰格`=33=
我:你真係打GA?
希:真GA`你嬲呀?
我:廢話`我走先=33= [扮嬲XD]
希:喂`SORRY啦`玩下咋MA*比你打番` [拉住我隻手=DD]
我:妖`[扮嬲XD]
希:喂呀`錫番=DDDD*
我:唔使你咁好心`=DD*
之後同佢講講下`佢咪送我搭車LAW`=333=*HA``@V@*
差唔多到LA`佢電話響`=0=*
希:喂`咩料?
-----------
希:陪緊FD咋`
-----------
希:嗯-000-*
-----------
希:得LA得LA*一陣先打番比你`好煩呀=0000=*
之後佢收左線`-33-
我:原來你當我係FD咋?T^T*[想喊]
希:下`唔係A*
我:咁你頭先電話又咁講?
希:咩呀`唔係呀
我:算LA`走LA*
之後我上左車`T^T*

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線

心諗``原來係佢心目中我只係佢\既朋友T^T*我個時真係好唔開心``=[*我竟然只係佢既朋友`
好灰=[*佢打比我`我聽左*
我:點呀?
希:冇呀`
我:算LA我地`` [CUT左佢線T^T]
冇曬心情`-_________-*唉``````第二日放學`佢係門口等我*我見到佢都即刻跑出去`真係唔想見到佢T^T*跟住佢跟住黎``
希:喂``
我:你走LA`你竟然當我係朋友做咩要對我咁好呀?*如果你唔係鍾意我一直都係當我係FD`
   我真係好灰=[*加上你唔好再對我咁好*我唔想令我對你再產生任何感情*``
希:我一直都係當你係我條女`係你自己咁諗``*
我:咁你琴日又話我係你個FD``T^T*
希:廢事比我大佬知``佢好鬼鍾意溝女GA*呀樂佢同佢\條女好地地`之後佢走去溝呀樂條女`
  逼呀樂同佢條女散``我唔想咁`我先咁講咋MA*-____________-``
我:都唔知你邊句真邊句假T^T [喊]
希:傻瓜`=]* [禁我個頭`]
之後都冇事LA``希望佢唔會昆我*T^T``跟住-----------又去食野*變肥婆XDD**之後都番屋企LA``=D*
星期六``------------------12點幾`佢CALL我*
我:點呀?@V@
希:出黎LA`我好掛住你>33<*
我:哦`好呀*
希:你唔介意我D FD係到MA?
我:是但LA*
跟住咪出去LAW``搭緊車`我個FD打黎*
我:係既`=]*
穎:好多日冇搵我LA喎`有仔唔識人LA`=]
我:=VVVV+``咩A``=D*我點會唔識你?
穎:唉`有異性冇人性XPP`
我:下次先陪下你LA*=D`
穎:,咁算LA*BYE
之後我出到去``同佢班FD一齊`之後我地出左去MK玩``一班人去MK*行行下`
去左機鋪``=DD*
我:喂``唔入去LA我`呢間野入親都捉我既=33=*比E間野捉過好多次`
希:鬼叫你矮咩``XD
我:死人盧X希``-___-你想死MA?XD
希:唔想死呀`XD*
臭西:唔怕LA*
之後咪入左去`同佢地入去我又冇比人捉喎=33=*唔知點解*VV*``
玩左個幾鍾出番黎LA*=]``
傑:`你望下`我地榜住你你都冇比人捉`*=]
我:知啦知你地勁=D\
之後我地係到行街=DDD```HAPI`=]*  [希電話響]
希:做咩呀?
--------------------?
希:唔方便講LA``
--------------------?
希:HAHA`傻瓜* [笑]
-------------------?
希:唔方便講LA``遲D先同你傾LA*=]```BYE
跟住就收左線``=333=*

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線

樂:呀瑤MA?
希:喂``收聲LA*唔係呀``咪亂UP野`
我:邊個黎GA?
希:冇呀`FD咋=]*
我:係咩?@@``[我好懷疑LAW``]
之後呀希佢係呀樂耳仔講左D野``唔知講咩LA``
我:講咩呀你地`-000-*扮神秘=3333=*
希:得LA``冇野WO*
之後8點幾``我咪番屋企LAW`=333=*唉=[*同佢一齊真係冇咩安全感-_________-```
番到屋企``----------10點幾``佢打黎比我=[``
希:喂``係到做咩呀?
我:冇呀``你呢?
希:掛住你LAW``除左掛住你都冇咩野做*=]
我:係咩``?@@`其實真係有野想同你講``
希:咩呀?
我:出黎講好似好D`
希:有咩唔怕係到講LA``
我:今日打比你個個係邊個黎?
希:你唔係唔信我呀?話左FD就FD啦``
我:我冇話唔信你``我想了解清楚D``你真係比唔到安全感我LAW*T^T``
希:講你又唔信``咁我仲有咩野好講JAI?
我:最緊要係你比唔到安全感我呀```
希:我真係鍾意你`你信就算唔信就把``
我:T^T*
希:/______________\``
大家都冇出聲``HOLE住左條線5分鍾`但大家都冇出聲*我係到喊``T^T*
希:琳姐姐``唔好喊LA*=]```
我:你頭先咁惡而家又咁鬼溫柔`-0000-*
希:*錫O炎先=]*
我:點錫?-00000-*
希:快D``
我:唔LA`=DD*
希:哼`-33-*XD``
冇LALA咁樣就好番``=DD*HA``

頂部
琳L側田
初級會員

會員編號 166286
精華 0
積分 689
帖子 158
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6612
來自 1B1B~~
狀態 離線

星期日-----玩ICQ*有條友ADD我`-000-*我諗住HI佢`
佢:HI`
我:HALO你係?]
佢:我好愛你`
我:我連你係邊個都唔`你愛咩呀?@@
佢:我都唔識`?
我:話知你神定鬼-333-*與我何干`=0000=*
佢:我有相`睇下認唔認到*
佢SD黎`勁令仔*都唔知係咪佢黎-333-*
我:我識你`呀媽LOR-33-
佢:受唔受溝?@@`]
我:痴線`-33-*唔識你`
佢:我識你咪得LAW`
我覺得好奇`我又唔識呢條友*條友又真係幾令仔`都唔知係咪佢黎TIM啦`
都唔知係咪呀希想試下我LAW`-33-*我見到佢MSN有ON*ICQ冇ON囉`所以覺得係佢-33-*
我:你係咪呀希黎LEI?=P`
佢:NO啦`
我:唔使扮野LA*
佢:唔同你講`再見
咁樣我覺得呀希係到試緊我`-333-*我係MSN`...
我:係到做咩?@@
希:冇`
我:唔ON ICQ?
希:下`而家ON
我:點解頭先唔ON?
希:唔得閒`
我:咁你又得閒ON MSN?@@
希:ICQ多人丫MA*-33-
我:希望係LAW`-333-*
希:HEE`=]

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...