加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 你地試過比人捉d咩牙???  多選 [參與投票的會員]
頭髮   51 (27.13%)
冇[閃]3   26 (13.83%)
冇叻校[嬲]   16 (8.51%)
裙短   18 (9.57%)
長頭髮   26 (13.83%)
[閃]起3就   22 (11.70%)
要著冬季你就著夏季   6 (3.19%)
熱果陣,仲著冷3   23 (12.23%)

標題: 你地試過比人捉d咩牙???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 肥*峰 的帖子
我唔識wo,幫我番譯好唔好呀=.=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
個point係你好樣x’’’’xddddd”

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子

QUOTE:
原帖由 無名可以改 於 2006-6-6 12:41 AM 發表

即係咁......你有冇留意捉人果d有時都其身不正呢??

之前捉我頭髮果個~佢自己都唔係做得好好....咁又即係點先??

當然本身頭髮長係唔岩...事實上我都唔係太長都比人捉啵,中四,中六,中七成村人長過我啦,

...

講得好..我好同意
我放學上到5樓見到佢地係到傾電話-00-
仲要係光明正大囉"
放左學係街又見到"
我經過佢地班房"無MISS N SIR係到
就係到USE手機囉" .\/.
一句講晒 ::: 大晒MA!?

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 KALI 的帖子
下!???我地唔會話熱時捉仲著冷衫o既人...
佢反而家捉D人o既冷衫過長....
佢限定一定要腰對落16cm.....好chi線...
so每日被捉出去o既人都大把

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
我仲發覺果D prefect 佢係幫番自己人LO`
成日係D老師面前扮乖`
係咪先???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tommy00602001 的帖子
一次都冇wo
點選出

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 「牙BEN﹏ 的帖子
發菜仔-3-你都有上@o@

3樣-.-都係頭髮同閃3-.-

熱仲著冷3我好憎-.-谷住d汗勁臭-.-好似豬豬咁

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
我有著冷3咩==’?          

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 {KAYan..} 的帖子

QUOTE:
原帖由 『危浩豬﹃ 於 2006-7-7 10:17 PM 發表
我有著冷3咩==’?          

你有-\/-'

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 tommyyau 的帖子
緊係頭髮緊係頭髮緊係頭髮緊係頭髮緊係頭髮緊係頭髮

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...