加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
投票標題: 比我們間學校幾多分呢 =__________+''  (單選) [參與投票的會員]
5{下"無野呀你..."}   4 (8.16%)
4{哦哦"}   3 (6.12%)
3{我都咁話XDD=]''}   25 (51.02%)
2{哦哦""**}   6 (12.24%)
1{哇哇,,,你咩事牙''講清楚"}   11 (22.45%)

標題: 比我們間學校幾多分呢 =__________+''
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 Meimei:.) 的帖子
比我們間學校幾多分呢 =__________+''

無聊之下,,見其他POST無乜野傾計仔''
SO就開左個,,睇下你地對自已間學校評FUN先``

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
我比2分囉...=3=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

哦哦,,,"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ☆依魯加☆ 的帖子
3分-.-

E間學校 話佢好又唔係好好

話佢衰又唔係好衰=.=”

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 加美尤 的帖子
我都投3呀∼∼同意你講法^^^^^^^

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 ○稚氣〝偉 的帖子
我中中間間啦∼
查實我想投1∼
因為我地間學校冇咩好∼
好得附近d野好同埋附近d野食好味∼

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

=3333= 哦哦"咁你又投3??

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

廢事講衰自己間學校咁賤格啦∼∼∼∼∼

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

XDD''家你你回回回回牙POST""無非都係想做板主姐"=333=

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

回覆 #9 癲怡xYI222 的帖子

唔想喎∼
see到你地狂比人xyz∼
唔通仲想做咩∼
我上黎係吹水姐∼

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...