加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: (轉)愛你\/_*由KiSs開始
載入中 ...
`CecIIII-
吹水學徒

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天  

會員編號 81473
精華 0
積分 4431
帖子 1935
威望 0 點
I-See幣 16500 錢
GAME幣 90 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2005-12-3
註冊天數 6780
來自 你呀媽個肚=)
狀態 離線
  只顯示 `CecIIII- 的帖子
又係我呀>W<""
快D POST啦'''
好心急唷...XDDD

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
芯灰
初級會員
☆﹏『就算總充滿疑問 學習 ...

會員編號 88400
精華 0
積分 1478
帖子 140
威望 0 點
I-See幣 12949 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2005-12-18
註冊天數 6765
來自 一個無晒dream既world
狀態 離線
  只顯示 芯灰 的帖子
十卜呀..
post多d丫..
巧巧睇,.>w<

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
灰;
吹水中手

會員編號 16814
精華 0
積分 13430
帖子 3625
威望 0 點
I-See幣 39034 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 100
註冊 2005-7-7
註冊天數 6930
狀態 離線
  只顯示 灰; 的帖子
無架啦= ='''!?
點解吾po既=0=

頂部
erinerin
初生嬰兒

會員編號 138098
精華 0
積分 403
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11104 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-17
註冊天數 6676
狀態 離線
  只顯示 erinerin 的帖子
post post..............>>>>>>>>>>>>>>>>>

本帖最近評分記錄
H1u`   2006-4-14 12:23 AM  代幣  -2   違規版規
頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
I-See幣 33669 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-31
註冊天數 6814
來自 ``哇SzEeee..*|||*
狀態 離線
  只顯示 S!U思 的帖子
sor牙”**
禾個電腦玩吾到牙”**
sor牙”**

頂部
~mei~!
初生嬰兒

會員編號 72227
精華 0
積分 546
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-15
註冊天數 6798
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~mei~! 的帖子
等我幫下你la~~^.^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
忽然打左鐘....

我:(清醒返).....呀.....變態佬.....

有個人:同學仔....打左鐘啦...你仲企係度會左住我清潔廁所.....

我望左望....原來係清潔牙嬸.....嚇得我咩...哈哈哈

我:(心諗..咪住...呢度係男廁....清潔牙嬸....)

我再望一望....

我:哈哈哈....唔好意思(飛快咁跑走.....-口-)

牙嬸:e+d後生女真係..男廁都入....

跑跑下撞到個人....

我:(好痛><)....sor..

個人:唔緊要...你冇事ma?

我:冇事....(我抬頭住佢...哇...好靚仔...雖然同頭先個個變態佬一樣...但呢個好好多=-=)

個男仔:冇事就好(笑)

我:(睇到呆曬.....佢笑時好得意呀....)

個男仔:你係咪新生呀???未見過你既

我:係呀...

個男仔:我叫牙俊...你叫咩名

我:兒.....

俊:哦....你唔返班房..係度做乜...

我:...我....搵唔到教員室係邊....

俊:我帶你去啦

我:好呀(笑)

俊:呆左下...

我:做咩望住我...我塊面真係有野呀-口-???

俊:冇呀...行啦....

我:哦

俊:到啦

我:哦....

俊:咁我走先啦...

我:嗯...多謝你...

俊:掰掰

我:掰掰..

之後搵左個miss...比個miss鬧左一餐..話我做乜咁遲先黎=0=....(我唔想嫁)....之後就帶我去班房
唔記得講tim...我今年讀F3D.....

miss:各位同學....今年有1位女新生+入我地呢班

男同學a:年年咪又係咁講.....你有冇其他對白呀miss

男同學b:咪係囉....係靚女就唔摳..唔係就唔好介紹啦

男同學c:咪係囉....

miss:你地靜d...好啦..你入黎啦

我:(好緊張><)....

我一入到去....d同學就哇哇聲....

男同學c:...哇...靚女wo....

d男同學:係囉...你叫咩名呀...

我:(心諗...好齊....)我叫xx兒.......

男同學a:有冇icq..msn

男同學d:你住邊嫁...點解會黎呢間ge

男同學c:靚女有冇男朋友

我:.......(開始緊張....)我.....我.....

miss:你地問咁多叫人點答你地....xx兒同學..介紹下自己啦...

我:.....哦....(吸氣...)因為搬屋既關係...所以我就來左呢間啦....嗯..其他....就等我地慢慢認識了解啦...

男同學d:咁你等陣得唔得閒....我地去了解下啦...

我:.........

miss:好啦...介紹完..問完啦....得閒先問啦...xxx兒..你就坐係xx樂旁邊啦....

我:哦.....

頂部
~mei~!
初生嬰兒

會員編號 72227
精華 0
積分 546
帖子 26
威望 0 點
I-See幣 11075 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-11-15
註冊天數 6798
來自 H.K
狀態 離線
  只顯示 ~mei~! 的帖子
我:...miss....邊度係xx樂旁邊._.

miss:第6行最後個位....

我望左下...見到.....係變態佬呀=口=死啦

我+一個女仔:反對呀.....miss.....

我:(望住個女仔...好靚wo....一入學就有人幫我..呢間學校d人真係好T^T 除左個變態佬)

miss:xx瑤..你點解反對呀....

瑤:我唔準佢同樂坐...我要坐樂旁邊....

我:..miss.....我唔想坐係個度-口-

男同學a:係囉...miss...兒都唔想坐....不如掉佢坐我旁邊啦

男同學b:係都同我坐啦....

男同學a:唔識禮貌嫁你...排隊啦你....吵吵吵....(仲係度吵緊)

我:(心諗.....咁多同學仔幫我...真係好T^T多謝你地)<------太蠢+單純啦=.=

miss:靜d呀你地......講左坐個度就個度.....xx兒...快d返埋位...(新同學一入學就唔聽話..
話掉就掉..第日我仲有地方企既-V-??)

我:哦/.\......

d同學:車........

miss:好啦...開始上堂

我行到去....坐低左

樂:hi....我地又見面啦(笑)

我:.......(冇應佢)

樂:做咩唔出聲....同我坐開心得濟呀??(慢慢咁靠埋黎)

我:(緊張)喂....唔係靠咁埋呀...變態佬....

樂:變態佬??你講我??

我:....你...你唔係變態佬咁係咩...走....走開d.....

樂:咁緊張做咩.....你驚我再咀你呀??

我:(面紅+緊張)...我....我邊有緊張呀....我....我都冇.....

樂:好啦.......我地再黎多次啦......(係度笑....成塊面靠埋黎)<---明玩野

我:(面紅....推開左樂).....唔好呀.......(大叫....)

miss:xx兒..你發生咩事.....

全班同學望住曬我-口-好怪醜

我:....我.....我.....冇野.....(面紅)

miss:冇野啦??下次唔好係個位度大叫啦..留心聽書....

我:哦....T^T

樂:哈哈哈..同你玩下..你咁認真.....哈哈

我:(望住佢)好玩咩....\./

樂:哈哈哈(仲笑緊....)

我:....(激死我....我指住地下既1條線)你....你丫....唔準超過呢條界

樂:(笑得仲大聲...)界呀...哈哈哈...界.....(心諗:真係得意)

我:=V=哼...笑啦..我講完啦...唔準超界\./

樂:超左點.....我比你咀啖呀??哈哈

我:............我...我會唔同你講野...哼...

樂:睇下點....

突然覺得有人望住我....原來係瑤呀0.0.....我即刻對住佢笑同揮手^^....
唔知點解佢好惡咁望住我....之後就冇望....

我:(佢係咪唔舒服呢-口-!??)

頂部
☆-Love↙*
初生嬰兒

會員編號 112072
精華 0
積分 559
帖子 4
威望 0 點
I-See幣 11036 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 傑bb
閱讀權限 50
註冊 2006-1-31
註冊天數 6721
來自 香港
狀態 離線
  只顯示 ☆-Love↙* 的帖子
快d post啦...post得個小小......

頂部
╭「牙詠。╯
初級會員
發夢狂"||||

會員編號 113030
精華 0
積分 1793
帖子 249
威望 0 點
I-See幣 12979 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 60
註冊 2006-2-2
註冊天數 6719
來自 我來自水星>v<"b
狀態 離線
十卜你牙>3<~~~~~~~
快d post啦~~

‵可愛一族〞泉泉

『唔可愛都要入架XDDD"||』

禾就係一個唔可愛既泉泉=3="個名我都唔知點黎XDDD"

頂部
erinerin
初生嬰兒

會員編號 138098
精華 0
積分 403
帖子 32
威望 0 點
I-See幣 11104 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 40
註冊 2006-3-17
註冊天數 6676
狀態 離線
  只顯示 erinerin 的帖子
哈哈哈......
好睇ar~........

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...