加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 「原創」〔口語〕<””緣份的約會””>
載入中 ...
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
I-See幣 33669 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2005-10-31
註冊天數 6758
來自 ``哇SzEeee..*|||*
狀態 離線
  只顯示 S!U思 的帖子
「原創」〔口語〕<””緣份的約會””>

--------------------------------------------
主角介紹:
女主角:
*牙思(我)-令女,打交好勁,串咀.獨 立 .. 眼 淺 .. 開 朗 ..,鋼琴8級*,,鍾意阿安
*牙盈-令女,打交都好勁.串咀,鋼琴7級 *鍾意子灤
*牙婷-令女,好得意,打交ok,串咀自 信,小提琴7級*鍾意阿蚊四個都係好姊妹
*牙月-令女,打交唔錯,串咀爽直 .. ,‘小提琴8級*鍾意阿諾
男主角:
*阿安-令仔,打交勁爆,串咀,中意牙思*
*阿蚊-令仔,打交都好勁,串咀,中意阿婷*四個都係好兄弟
*阿年-令仔,好得意,打交唔錯,串吾,中意阿盈*
*阿華-令仔,打交ok,串咀,中意阿月*
配角:
*阿芝-姣婆,見到令仔都媾*
*阿YU-姣婆,同阿芝一齊媾仔*
*阿建-阿盈既細佬,好串,有少少係黑社會,同阿諾好fd,都2年級級草*鍾意牙思
*阿諾-阿思既牙哥,好串,有少少係黑社會,2年級級草*鍾意阿婷
*子灤   : 靚 仔 .. 花 心 .. 阿思契 哥 *鍾意阿思
*提子   : 靚 仔 .. 專 一 .. 阿 思 契 哥 *鍾意阿盈

-------------------------------------------
我,阿盈,阿月同阿婷由一年級識到依家,我地重升讀同一間中學,我阿哥同阿盈細佬都係依間中學!
我地讀果間就係聖潔中學,所以我地唔驚比人串!今日係暑假既Last Day,我地決定玩通頂,我地係晏就1點約埋一齊,去唱k,行街,睇戲,食飯∼∼
我地第1時間就系去唱kk啦..
入去之前..又有幾個男仔bo""
系甘啤住我地...
我地廢事理佢地啦
係k房到....
我:今日係暑假既最後一日,聽日就要開始我地新既校園生活!!!〔好似大佬〕
盈:55∼我地耍加油牙!!!〔好認真〕
之後,我地一齊大嗌「加油」,最後我地都冇玩天光...
第二日...
《好想知道你的一百分會給怎樣的人》←我電話響
我:喂!邊q個咁早打黎阿!!〔好眼訓〕
盈:哇**我係阿盈,重唔起身..返學啦!!
我:牙!!梳阿!係囉..今日第一日返學,唔可以遲到架!!!15分鐘m記得等〔好趕〕
盈:ok∼我call埋阿月同阿婷.
之後,我一支箭咁飛入Bath rm,以9秒9刷牙,洗面.
**15分鐘後**
我:hi∼早晨牙!梳牙,要你地等我!〔好開心〕
婷:唔洗,我地都係岩先到..
盈:55∼,行得未牙*〔無奈〕
返到學校....
月:哇**都幾多人囉!!!〔驚嚇〕
婷:哈.好似黑社會打架牙!∼〔好搞笑〕
盈:咪講啦.睇下讀邊班重好**!!〔等待〕
我+婷+月:好牙!!
去到果到,多人多到死牙!!!
我:牙∼∼!搵到啦,我地同一班牙∼〔開心〕
月:真架∼
盈:好啦,我地要去禮堂,1B班,我地是但搵個坐,之後,個校長係到訓話..勁無聊
月:喂∼∼你估下我地個班主任係男定女牙!?
我:鬼知咩.唔係豬扒同牛扒咪得囉!〔悶〕
月:洗吾洗甘講牙..!?""
[牙婷都廢事理我地,,好專心甘聽校長講野]
盈:喂.訓完話啦,走囉!
上到去,我地坐定左之後,我地班主任就入黎啦!點知............係一個令到不得了既Miss,全班男仔都望住佢..之後,佢話佢叫Miss童,佢重要我地自我介紹,第1個介紹就系我...當時,,我腦入面1千個5好采...
我:MISS童,你都系想我地識大家姐..不如比D時間啦
全班:咪系LAW!!
Miss童:我就比D時間你地
------------------------------------------------------------------------------------------------------

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
I-See幣 13396 錢
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊 2005-8-16
註冊天數 6833
狀態 離線
  只顯示 FISH(: 的帖子
要 用 教 學 唷! ! ! ! !

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6833
狀態 離線

E  句  好  勁  = =  "  "

頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6758
狀態 離線
課室中....
----------------------------------------------
Miss童:你地是但搵個位坐住先..我1陣先同你地調位..
系Miss童叫到XX安..XX蚊..XX年..XX華既時候..
   突然..!!
有4個男仔企系門口...[扮COOL]
安:令女老師..梳牙..為左set頭..so我地遲到左
Miss童:今日系第1日開學日..原諒你地1次啦..搵個位坐住先..
    跟住..Miss童就同我地調位位lu””////
我地4個女仔緊系坐埋1齊啦..雖然系直排..但系都吾緊要啦..
     點知..Miss童居然安排個xx安同我坐..
            而牙盈就同xx年坐..
               牙月xx華坐
               牙婷xx蚊坐...
      安1坐低就系到口花花..
安:hi///令女...我叫xx安...你可以叫我令仔安架///
我:hi...我吾會叫你令仔架..你都吾令...做咩要叫你令仔安..同埋你吾好系到口花花..
    [吾想理佢]""
婷:算啦..咪由佢law..比人讚好過比人壇丫..
安:你吾叫..可以叫我做牙安架..女仔吾洗甘cool既//
我:你諗到個笑話..我就吾cool...
安:好..你話架..
     [講緊笑話]...
年:溝女牙..?""
安:系牙..吾据牙..!?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
安:點呢//系咪好好笑牙..?
我:幾啦..甘吾cool law///
安心諗:e個女仔好有個性...好得意..佢好似好想要人保護佢
我心諗:佢個人好好笑...好有安全感..
安:奇實..同你講左甘耐都吾知你叫咩名,,
盈:甘不如我地自己介紹自己啦..
年:我叫xx年...你地可以叫我牙年....
婷:我叫xx婷..可以叫我牙婷..
月:我叫xx月..可以叫我做牙月...
華:我叫xx華..可以叫我牙華..
我:我叫xx雅..叫我做牙思都得架..[其他人都傾得好夾]
安:我叫xx安..甘你地可以叫我牙安架..
盈:我叫xx盈..可以叫我牙盈架..
蚊:我叫xx蚊..你地可以叫我牙蚊既..
         [lunch time]""
有成班姣婆行哂過黎..牙安個邊..
女a:hi””..令仔..我叫牙芝牙..你呢..??[發姣中]
女b:hi...我叫牙YU牙..??[放電中]
安:妖...咪lun煩啦..我又吾識你既....你地2個姣婆行開d啦..[惡+姣]走啦..去食野啦..

頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6833
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 癲癲x蚊子 於 2006-3-14 10:01 AM 發表
--------------------------------------------
主角介紹:
女主角:
*牙思(我)-令女,打交好勁,串咀.獨 立 .. 眼 淺 .. 開 朗 ..,鋼琴8級*,,鍾意阿安
...

你 說 我 是 姣 嗎 = =""

頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6758
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乂小女孩乂 於 2006-3-14 10:09 AM 發表
要 用 教 學 唷! ! ! ! !

嘻>V<”2

頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6758
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乂小女孩乂 於 2006-3-14 10:10 AM 發表

E  句  好  勁  = =  "  "

禾都學緊牙..

頂部
S!U思
吹水新手
蚊小癲..*

會員編號 64034
精華 0
積分 783
帖子 3200
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊天數 6758
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 乂小女孩乂 於 2006-3-14 10:16 AM 發表

你 說 我 是 姣 嗎 = =""

禾吾明牙..

頂部
Hydro;)
贊助會員

會員編號 714
精華 2
積分 24901
帖子 4846
威望 10 點
I-See幣 55263 錢
GAME幣 1008 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 Kate;)
閱讀權限 220
註冊 2004-11-10
註冊天數 7113
來自 Computer Science Department
狀態 離線
  只顯示 Hydro;) 的帖子
我幫你執執個post 好嗎.."?

頂部
FISH(:
吹水哨兵

會員編號 29611
精華 1
積分 27703
帖子 11242
威望 0 點
GAME幣 140 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 120
註冊天數 6833
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 癲癲x蚊子 於 2006-3-14 10:18 AM 發表

禾吾明牙..

因 為 我 都 叫 YU

你 寫 我 的 性 格 是 姣 唷 = = " " "

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...