加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大埔官中 "最不受歡迎" 男教師???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 無名可以改 的帖子
你地有冇深入了解你唔鐘意既老師先??

留意用詞~"憎"同"唔鐘意"好大分別

如果係憎/唔鐘意果個老師.....係因為佢鬧你?罰你??

你有冇做錯野野先架??定係佢亂罰人/鬧人令你憎佢/唔鐘意佢??

仲有......有冇留意佢平時教書/教人比唔比心機先??

所以唔好亂下定義=.=

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 mmmiro 的帖子

QUOTE:
原帖由 阿mei 於 2006-3-8 09:57 PM 發表

我覺得佢依家搞到好9唔答8囉..
好似miss招~伍姑娘..無訓練過可以做教官..咩道理

係星軍.有d教官只係做輔導.有d教官就係負責步操訓練
請你清楚了解星軍.先好做出一d批評人地ge說話
[本人不是星軍隊員]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
我至至至憎既老師---田雞勝!!!T^T

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 cola 的帖子
我有問題,朱焯成先生都算係[男教師]???

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 cola 於 2006-6-1 01:37 AM 發表

冇當過佢係學校存在過==’你唔講我都唔醒起佢係到==’’’’

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 肥*峰 的帖子

QUOTE:
原帖由 cola 於 2006-6-1 01:37 AM 發表

佢係校工黎嫁wo,我個人認同佢唔應該係"男教師"呢到出現

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 sIUSHaN` 的帖子
好憎田雞呀`
好多人都好憎佢呢"
成日當我地班人係童軍LO吾該 .\/.

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 賣火柴的廢柴 的帖子
死田+勝,
超級狗人

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 「牙BEN﹏ 的帖子
田+勝狗都不如= =上地理冇訓到叫我去洗面= =又搞埋d爛gag

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子
f1個時勁kia..係咁比佢玩=3=

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...