加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 大埔官中 "最不受歡迎" 男教師???
載入中 ...
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 e309309 的帖子
大埔官中 "最不受歡迎" 男教師???

大埔官中   "最不受歡迎"  男教師????

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 蘋果蘋 的帖子
羅宗澤老師走左嫁喇wo= ="...
我覺得羅sir喇..

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 pig` 的帖子

QUOTE:
原帖由 PLe 於 2006-2-21 10:06 PM 發表
羅宗澤老師走左嫁喇wo= ="...
我覺得羅sir喇..

羅宗澤幾好人嫁...我f1佢係我ct

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙cat:D 的帖子
羅仲光囉..!*
[嘟嘟嘟嘟*}佢呀\ . / "
鬧禾..?!?!
你係乜水呀?!?!
記小過.."記小過.."
你家下大禾呀..!!!!!
老師唔係大晒架..!*[[
車*///

[[你地話係唔係喇..????]]

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 牙cat:D 的帖子

QUOTE:
原帖由 ``ar貓 於 2006-2-24 10:49 PM 發表
羅仲光囉..!*
[嘟嘟嘟嘟*}佢呀\ . / "
鬧禾..?!?!
你係乜水呀?!?!
記小過.."記小過.."
你家下大禾呀..!!!!!
老師唔係大晒架..!*[[
車*///

[[你地話係唔係喇..????]]

乜 矛 人 應 禾 架 -^-"

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 戰神... 的帖子
朱焯成先生

雖然我對佢冇乜點

but我知有好多人都唔妥佢...

唔知大家同唔同意呢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

陳海雲老師是真心教我地的....

but我睇得出佢只係對果D冇得救的壞學生死心...

其實對於本質唔差的學生

佢係會救的

希望大家明白佢

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 羔羊 的帖子
上次bio簡生英勇犧牲了~~
真係笑死我...

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

只顯示 柏林” 的帖子
郭勝老師確實是一位為學生前途著想的老師

他對我班的苦心

從他臉上的疲累樣子可清楚看到..

頂部
匿名
該用戶匿名發帖

QUOTE:
原帖由 羔羊 於 2006-2-26 09:06 AM 發表
上次bio簡生英勇犧牲了~~
真係笑死我...

英勇犧牲???
why???

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...